Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dorothy Perkins

05.05.07, 14:43
    To jakaś znana marka czy nikt nie słyszał o niej ?
    Obserwuj wątek
      • hazel_dobkins Re: Dorothy Perkins 05.05.07, 14:54
        Znana bywalcom Wysp,w Polsce brak sklepów Perkins.
        Jakość nie odbiega od sieciówek typu Vero, Re..
        • karla.kiss Dorothy Perkins to nie szmateks!!!!! 05.05.07, 23:52
          z tego co ja pamiętam, to sklep Dorothy Perkins mieści się na Oxford Street,
          więc to nie jest szmateks! ubrania są dobrej jakości i kolekcje są w różnych
          stylach...uważam, że to dobra firma, a z pewnością lepsza niż Re!
      • ojama1974 Re: Dorothy Perkins 05.05.07, 18:36
        Mam spor rzeczy z UK i z cicholandów i ja osobiście jestem z tych rzeczy
        zadowolona.
        • keruzamk wpisz w wyszukiwarke już byl taki wątek n/t 05.05.07, 19:05
      • lilivampire Re: Dorothy Perkins 05.05.07, 20:01
        bardzo znany w anglii szmatex
      • kena1 Re: Dorothy Perkins 05.05.07, 21:10
        Kiedyś był sklep Dorothy Perkins w W-wie przy Carrefourze na Bemowie. Z tego co
        pamiętam jakość ciuchów była niezła, ale raczej nie były to chyba ubrania
        "trendy", raczej klasyczne.
      • kasiunia62 Re: Dorothy Perkins 05.05.07, 21:11
        marka wypromowana przez lumpexy- tak jak i New Look, Top Shop, Atmosphere
      • martamwmw Re: Dorothy Perkins 05.05.07, 23:14
        Wlasnie zastanawia mnie skad taki nawal z lumpkach. Mam sporo ciuszkow Dorothy
        Perkins, ktore mama wyszperala. Ale nawet jak sama sie rozgladam to pelno tego
        (tyle ze ja nie kupuje bo chyba szukac nie umiem perelek ;)). Jakas nadwyzke
        maja na wyspach czy jak?? Nie wiem. Ale nie zgodze sie z komentarzem, ze jakosc
        nie odbiega od re czy vero moda. Jakosc jest znacznie lepsza. W kazdym razie
        tych ciuszkow ktore posiadam w domu. Nosze czesto i nic sie z nimi nei dzieje,
        czegoo nie moge powiedziec o ubraniach z powyzszych sieciowek. Z reszta ostatnio
        coraz bardziej sklaniam sie ku second hand'ach, bo ubrania oryginalne a i
        jakosciowo lepsze od sieciowek. Choc i w drozszych sklepach znajda sie buble.
        Ale trzeba miec oko i mame krawcowa (wszystkiego nauczy o materialach,
        wykonczeniach i w ogole ubraniach) ;).
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka