magdalina84 10.05.07, 16:02 a jakie buty do takich spodni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyn.augustyn Re: Bermudy 20.05.07, 10:30 Od razu koturny, bo modne. Pasować spokojnie będą wszelkie sandałki, japonki i inne klapki. Baleriny i mokasyny też jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Bermudy 22.05.07, 09:24 ostatnio wykonalam sobie podobne jak na pierwszym zdjeciu, obcinając ubiegloroczne rybaczki dziwnej dlugosci - przewidziane chyba na wyzsza osobe; po liftingu wygladaja swietnie z klapkami na koturnach; Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Bermudy 22.05.07, 09:35 a to niby nowosc?! to chyba bedzie trzecie lato jak sie nosza bermudy. w odpowiedzi: mozna nosic do wszelkiego letniego obuwia i do letnich kozakow, zlaezy od kroju spodni Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Bermudy 22.05.07, 09:43 bermudy optycznie "wydłużają" nogi - dla niewysokich osob taka dlugosc jest korzystniejsza niz długosc rybaczek, ktore zaklocają proporcje; Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Re: Bermudy 17.06.07, 22:25 daggy4 napisała: > a to niby nowosc?! to chyba bedzie trzecie lato jak sie nosza bermudy. > > w odpowiedzi: > mozna nosic do wszelkiego letniego obuwia i do letnich kozakow, zlaezy od kroju > > spodni Letnich kozaków? Co to ma być?! Odpowiedz Link Zgłoś
magda.ka2 Re: Bermudy 18.06.07, 18:15 zależy od rodzaju twoich spodni. Jeżeli są eleganckie to dobrze wyglądają buty na wysokim obcasie. Do bermudów też japonki, sandały, trampki, ale i balerinki. W zasadzie wszystko jest ok, zależy tylko jaki styl chcesz na ich podstawie wykreować;-) ja mam beżowe bermudy z małym mankietem i po prostu wczystko do nich pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
olamijakoska Re: Bermudy 24.06.07, 14:12 a co sądzicie o bermudach w wydaniu wieczorowym.. np. na ślub z tuniką, szpilkami i piękną biżuterią? Odpowiedz Link Zgłoś
magda.ka2 Re: Bermudy 24.06.07, 14:56 Może być dobrze, bo bermudy to świetna baza stroju ( pod warunkiem, ze będą to bermudy elegancie, a nie sportowe, z kieszeniami). Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Bermudy 24.06.07, 16:18 takie spodnie to super sprawa przekonałam się do nich w tym roku i uważam, że są świetne lepiej się prezentują niż rybaczki i są przede wszystkim mega wygodne no oczywiście zależy jaki fason, rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
olamijakoska Re: Bermudy 24.06.07, 23:05 moje są szaro - oliwkowe w kancik z mankietami Odpowiedz Link Zgłoś
sylwka1990 Bermudy 12.07.07, 23:47 najbardziej mi sie spodobaly te szare z Trolla, ale rzeczywiscie, jakie buty do nich??? Odpowiedz Link Zgłoś