Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Biały - modny?

11.05.07, 16:07
    Witam. Ostatnio bardzo spodobała mi się pewna niebieska (morsko-niebieska)
    kurteczka w sklepie w centrum Wawy, ale niestety nie miałam przy sobie kasy i
    chciałam kupić następnego dnia. A następnego dnia już jej nie było :(,
    została już tylko taka sama kurteczka, ale biała. No i nie wiem, czy kupić.
    Krój jest świetny, materiał też, ogólnie mi się podoba, tylko ten kolor mnie
    męczy. W ogóle nie widuję na ulicy ludzi w białych ciuchach i myślę sobie, że
    może niemodny czy jak.
    Obserwuj wątek
      • calineczka92 Re: Biały - modny? 11.05.07, 16:10
        biały jest ok nawet jeśli niemodny
        ale jeśli chodzi o białą kurtkę, czasem bywa odbierana od razu jako styl
        bazarowy(niesłusznie często)
      • ciuszek15 Re: Biały - modny? 11.05.07, 17:03
        nie wiem, czy niemodny, ale jeśli męczy Cię ten kolor, to raczej bym jej nie
        kupowała. W takiej sytuacji założysz ją parę razy i odłożysz. Prawdopodobnie
        kolor ten jest dla Ciebie niekorzystny i to wyczuwasz. Ja np. nie lubiłam nigdy
        pomarańczowego i rzeczywiście wyglądam w nim jak przysłowiowy upiór.

A może gdzieś indziej są jeszcze kurtki w kolorze morskim? Rozejrzyj się
        jeszcze trochę.
        • strawberryfields Re: Biały - modny? 11.05.07, 17:07
          Nie tyle niemodny, co trochę nieparktyczny-łatwo sie brudzi itd, trzeba tez go
          dobrze zestawić, bo jak weźmiesz złe dodatki to mozesz faktycznie wygladac
          bazarowo. Jednym słowem-trzeba z nim uważać i moze dlatego mało osób go lubi.
          • dolly19 Re: Biały - modny? 11.05.07, 17:46
            ja ostatnio kupiłam sobie biały trencz, taki z cienkiego materiału. też miałam
            wątpliwości co do koloru, ale nie mogłam się powstrzymac i kupiłam;)
      • paulinaa Re: Biały - modny? 11.05.07, 19:03
        ja bardzo lubie biały
      • aliennis Re: Biały - modny? 11.05.07, 19:13
        Biały to okolor pondczasowy,nie podlegajacy modom.Na lato idealny.
        Mam biała letnia kurtke ze stójką.Zazwyczaj noszę do niej granatowe
        rurki,bluzke w biało czarne paseczki i czerwone baleriny- mniej wiecej takie
        kolory,stylizacja marynarska.co jak co,ale jak tipsiara nie wygladam.
        • anik.sweden Re: Biały - modny? 11.05.07, 20:06
          Dziękuję za wpisy, ale chyba nie kupię tej kurtki. W niebieskiej lamówki były
          ciemniejsze i fajnie kontrastowały z jaśniejszym kolorem kurtki. W białej zaś
          kolor lamówe i materiału jest biały, cała kurtka nie robi takiego wrażenia.
          Zapoluję na coś w morskim kolorze :)
          • sankanda Re: Biały - modny? 11.05.07, 22:31
            Bialy jest "Kolorem" tego sezonu !
            • lemonna Re: Biały - modny? 12.05.07, 20:16
              czy to znaczy że wszyscy maja sobie kupić biały ciuch?
      • lilivampire Re: Biały - modny? 11.05.07, 23:27
        biały jest zawsze modny, tylko jest to kolor trochę niebezpieczny, zły krój ubrania, czy zły fason buta i od razu kojarzy się z tandetą. Jeśli krój kurtki jest fajny, nie kojarzy się z tipsiarstwem to czemu nie? Sama mam ochotę na coś białego w tym sezonie, o linii A, czy jakaś krótka kurteczka, lub kamizelka:)
        • cala_w_kwiatkach Re: Biały - modny? 12.05.07, 00:14
          a ja co druga osobe widze ubrana na bialo - biale kurtki, biale spodnie,
          spodnice, bluzki, szorty, buty, paski, oprawki okularow, torebki itd
          • sankanda Re: Biały - modny? 12.05.07, 13:41
            no wlasnie, chodzi nie tylko o ubrania, bo latem biel jest zawsze mile
            widziana, lecz takze o dodatki. Pelno jest bialych toreb, butow i oprawek.
            Osobiscie pozostane przy ubraniach i ewentualnie butach jesli jakies mi sie
            wybitnie spodobaja. Biala torbe sobie odpuszcze, oprawki tez ;)
      • kc_mc Re: Biały - modny? 12.05.07, 17:47
        Biala kurtka nie jest zbytnio praktyczna, szybko sie brudzi itd, dlatego mysle,
        ze tak malo osob decyduje sie na biale rzeczy.
        Ja sama lubie t-shirty w tym kolorze, latem praktycznie nosze wszystko jasne,
        biale, kremowe itd.
        Jezeli Ci sie podoba - kup sobie :))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka