malgosia1995 25.05.07, 11:14 img444.imageshack.us/my.php?image=tunikawr1.png img444.imageshack.us/my.php?image=balerinytw4.png Co sądzicie ?? Trochę słabe zdjęcia ale mam nadzieję że widać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tishka Re: Tunika i baleriny 25.05.07, 11:22 niestety nie podoba mi się ani jedno ani drugie, tunika ma jakieś dziwne te wzory a czarnych butów nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Tunika i baleriny 25.05.07, 11:25 i butom i tunice mówie stanowcze NIE Odpowiedz Link Zgłoś
justyn.augustyn Re: Tunika i baleriny 25.05.07, 13:26 Buty słodkie, tylko kokardka jakaś eee (mimo że generalnie bardzo lubię kokardki). Tunika kompletnie mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Tunika i baleriny 25.05.07, 13:33 tunika ok jak lubisz wzory(ja nie lubie) baleriny bylyby fajne gdyby byly skorzane i gładkie z samą tylko mała kokardką,bez tych dziurek Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Tunika i baleriny 25.05.07, 16:02 buty ok, tunika- nic szczegolnego Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Tunika i baleriny 25.05.07, 16:51 Niestety nic specjalnie mi się nie podoba..ale wszystko to rzecz gustu.. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka92 Re: Tunika i baleriny 26.05.07, 14:59 ani jedno ani drugie mi się nie podoba(baleriny były by ok ben dziurek) Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: Tunika i baleriny 26.05.07, 15:12 myślę, że do tuniki nalepiej wyglądają długie spodnie i buty na wyższym obcasie, bo tuniki skracają optycznie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
evamalgorzata Re: Tunika i baleriny 29.05.07, 19:04 no wlasnie tez mi sie tak wydaje, ale prosilabym jeszcze o opinie inne osoby....jak waszym zdaniem pasuje zwykla biala tunika + skorzany pasek + dzinsy i buty na obcasie??? Czy do tuniki TYLKO balerinki pasuja? Mam problem jakie buty dobrac a w balerinkach niedobrze sie czuje... Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Tunika i baleriny 29.05.07, 21:09 Nawet nie wiedziałam, że panuje przekonanie, że do tuniki to najlepiej baleriny:P Ja zdecydowanie wole butki na obcasiku:D Nie wiem konkretnie jak Twój zestaw, ale nie rozumiem czemu tunika mialaby wykluczac obcasy. Ja np. mam 165 wzrostu i nie wyobrazam sobie ubrac do tuniki balerin, bo już w ogóle wyglądałabym na kurdupla:P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: Tunika i baleriny 26.05.07, 15:24 nic z tych rzeczy mi sie nie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
bukietzbialychroz Re: Tunika i baleriny 31.05.07, 21:20 a ja cigle widze i baleriny i tuniki i niedobrze mi sie robi Odpowiedz Link Zgłoś