porcelana9 27.05.07, 19:03 Jestem ciekawa waszej opinii. Co myślicie o spodniach tej firmy? są dobre gatunkowo? i mniej więcej jaka jest ich cena? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: River Island - jeansy 27.05.07, 19:05 300-400 pln ja nie lubie jeansow z RI Odpowiedz Link Zgłoś
porcelana9 Re: River Island - jeansy 27.05.07, 19:07 A dlaczego nie lubisz? Nie sprawdziły się? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: River Island - jeansy 27.05.07, 19:09 bo maja za duzo udziwnien - czesto i gesto jakies obszarpania, latki, swiecidelka etc. poza tym wiele modeli jest ze streczem, czego nie znosze i dziwnie sie ukladaja na moich udach. poza tym maja za wysoki stan dla mnie no mimo tego, ze sa dwie wersje dlugosci, to te dluzsze trudno dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: A inni? Jestescie zadowoleni z ich jeansow? n 27.05.07, 23:51 Kiedyś udało mi się kupić zwykłe,proste jeansy w RI. Jak na tę jakość za drogo.Nie warte zdecydowanie tej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
wuj_truj Re: A inni? Jestescie zadowoleni z ich jeansow? n 28.05.07, 09:42 Ja nigdy nie nosiłam ich dżinsów, ale faktem jest, że cena ich ubrań jest zdecydowanie niewspółmierna do jakości. Ale trzeba przyznać, że wzornictwo czasem mają bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś
amica_zolwica Re: River Island - jeansy 28.05.07, 10:22 mam kilka par jeansow z RIVER i baaardzo je lubie!Bardzo wygodne i efektowne ale niestety polskich cen nie znam:(pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tamaraa Re: River Island - jeansy 07.06.07, 00:38 A moje ukochane jeansy to właśnie River Island Odpowiedz Link Zgłoś
mloda99 Re: River Island - jeansy 12.06.07, 21:23 mam jedna pare i polecam poniewaz sa dobre gatunkowo,cen w polsce nie znam ja kupilam za 10 funtow:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: River Island - jeansy 12.06.07, 21:33 Mam jeansy z RI. Rurki, jak na tę markę bardzo "normalny fason".Choć musiałam je lekko zmodyfikować pozbywając się naklejanych cyrkonii z tyłka, bo wyjątkowo mnie drażniły (poszło bezproblemowo). Polecam mają rok (są w świetnym stanie), a wyjątkowo często je zakładam, bo należą do moich ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś