Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Spodnie- diesel

03.06.07, 00:34
    Mam do was pytanie w jakich granicach wahaj sie spodnie marki Diesel. Chodzi
    mi o damskie oczywiscie. Warte sa tej ceny? Sa lepsze niz lee czy wrangler?
    Obserwuj wątek
      • kinky5 Re: Spodnie- diesel 03.06.07, 03:31
        Kupuje jensy tylko 2 firm- jedna z nich jest Diesel, wiec nie mam porownania do Lee czy Wrangler'a.
        Ale jeszcze zadnych nie zdarlam i mysle ze sa warte swojej ceny.
        Wiem tez ze np. w Krakowie maja outlet. Moze warto abys sie rozejrzala za takowym?
        • magiakobiet.pl [...] 03.06.07, 03:56
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • ciak1 Re: Spodnie- diesel 03.06.07, 10:39
        nigdy nie miałam spodni lee i wrangler, bo nie podoba mi się ich wzornictwo.
        wszystkie diesle, które do tej pory miałam były świetnej jakości. jeżeli chodzi
        o ceny, to tylko raz kupiłam jeansy tej marki w regularnej cenie - na ogół
        kupuję na wyprzedażach - wtedy wychodzi ok. 300 zł, więc sątym bardziej warte
        swojej ceny;)
      • besame.mucho Re: Spodnie- diesel 03.06.07, 11:47
        Kosztują ok. 400 zł, ale są warte tej ceny.
        Poza tym warto pochodzić po outletach - mi się udało kupić trzy pary, każdą po ok. 200 zł.
        • porcelana9 Re: Spodnie - diesel 03.06.07, 12:57
          A w Warszawie jest ich outlet? Jak udało Ci się kupić za 200 zł. to rewelacja! Ja przeglądając różne czasopisma, zawsze jak widzę diesle to ich cena wynosi ok 550-700 zł dlatego nigdy do ich sklepu nie wchodzę. Za 400 zł. bym kupiła, ale jak mają outlet w Wawie, to jeszcze lepiej;)
          • ciak1 Re: Spodnie - diesel 03.06.07, 13:03
            outlet jest na Grochowskiej - nie pamiętam numeru, ale blisko ronda Wiatraczna.
            Kupiłam tam dżinsy przecenione o połowę z 580 na 290zł, więc polecam:)
            • besame.mucho Re: Spodnie - diesel 03.06.07, 13:22
              Otóż to. Też nie pamiętam numeru, ale jadąc grochowską w stronę Wiatracznej trzeba wysiąść przystanek przed rondem i outlet jest po prawej stronie :).
              • porcelana9 Re: Spodnie - diesel 03.06.07, 18:18
                O, dzięki wielkie dziewczyny :) W takim razie muszę się tam wybrać koniecznie! A mają problem z rozmiarami albo z fasonami "na czasie" ?? Ja noszę chyba dość popularny rozm. bo 26/32 więc pewnie będzie ciężko
      • hazel_dobkins Re: Spodnie- diesel 03.06.07, 11:57
        Są zdecydowanie warte swojej ceny, tak ze względu na jakość, ale nie mniej
        ważne jest wzornictwo (dla mnie może nawet ta sprawa jest bardziej istotna;).
        Leżą doskonale.
        W cenie bez wyprzedaży od 400 zł w górę.
      • mangax Re: Spodnie- diesel 03.06.07, 12:01
        A można u nich dostać trochę większe rozmiary?
        I czy można tam dostać nie tylko biodrówki, ale zwykłe jeansy, mało udziwniane,
        klasyczne?

Swoją drogą, zawsze jak w big starze czy mustangu pytam o mój rozmiar to mi
        ekspedientka, z wielce zbulwersowaną miną, pokazuje jedną góra dwie pary ;/
        Może po prostu chodzę do niewłaściwych sklepów :|

pozdr.
        • zaino Re: Spodnie- diesel 03.06.07, 12:34
          W jakim outlet można nabyć tę markę w Krakowie?
      • nonkonformistka Re: Spodnie- diesel 03.06.07, 14:18
        outlet firmowy - jest na po tej stronie rynku z którego wychodzi jana; po lewej
        stronie normalny sklep, gdzie ceny żadku schodża poniżej 700, a często grubo
        przekraczają 1000, po prawej outlet, gdzie można kupić za 200
        poza tym jest tez outl4et w katowicach, obok dworca, maja podobny asortyment co
        ten w krakowie, tylko czasem wiekszy wybor np. kolorow czy rozmiarow

spodnie zdecydowanie warte ceny, nie do zdarcia!
        • kinky5 Re: Spodnie- diesel 03.06.07, 19:30
          wlasnie o ten przy rynku mi chodzilo.
          • polskiprl Re: Spodnie- diesel 03.06.07, 19:40
            Czy w Wawie mozna kupic ja na Grochowskiej? Jadac tramwajem wysiadamy
            przystanek wczesniej przed Rondem Wiatraczna i dalej gdzies na prawo? Dobrze
            zrozumialam
            • polskiprl Re: Spodnie- diesel 03.06.07, 19:41
              Przystanek kickiego czy międzyborska? A gdzie jeszcze jest outlet? W ursusie?
              • 14kj Re: Spodnie- diesel 04.06.07, 10:21
                Jeśli jedziesz Grochowską to przystanek Kickiego. Sklep jest zaraz przy
                przystanku. Jeśli od drugiej strony to Międzyborska i dochodzisz do
                Grochowskiej, a sklep jest za zakrętem.
              • capuccino_days Re: Spodnie- diesel 04.06.07, 10:21
                Kickiego

a może są też w Piasecznie w Fashion Hause?
      • gabrielafrancuz Re: Spodnie- diesel 04.06.07, 10:05
        Warte kupna, zdecydowanie ;) Mam nowiutkie rurki Diesel kupione za 24 zlote w
        lumpeksie i rozmiar w porywach do 42- świetnie wyszczuplają. Z niższej połki
        dobre spodnie ma też wg mnie Next- piorę i piorę- i nic się z nimi nie dzieje :)
        • lilivampire Re: Spodnie- diesel 04.06.07, 10:58
          muszę dziś poszukać w outlecie i moim ulubionym lumpku:) bo ostatnio zukam ładnie skrojonych dżinsów z bawełny bez dodatku stretchu, jedyne jakie znalazłam nie gumkowe to mustangi, bo wszystkie levisy, lee i wranglery jakie oglądałam są ze stretchem!!! czy producent nie wie, że takie gumy tragicznie leżą na nogach?
          tak więc zostaje diesel
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka