iwionna 04.06.07, 09:37 czy nosicie torebki z gazet?tak sie zastanawiam bo znikaja jak ciepłe bułeczki ze sklepów.hmmm jakie one sa?fajne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: torebki z gazet 04.06.07, 09:38 Nie, żadnych Viv, czy Claudii. Nie lubie mieć tego, co pół miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: torebki z gazet 04.06.07, 09:39 Tandeta i obciach IMHO. Ale niektórzy sobie chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: torebki z gazet 04.06.07, 10:17 czemu obciach? nie noszę, bo z reguły była bym jedno z wielu z taką samą torebką :) Odpowiedz Link Zgłoś
capuccino_days Re: torebki z gazet 04.06.07, 10:19 tak - taką niby-dżinsową z Marie Claire(?) - jest super na większe zakupy na targu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewuniaaa3 Re: torebki z gazet 04.06.07, 10:29 Teraz w Vivie są fajne może sobie kupię:) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: torebki z gazet 04.06.07, 10:43 nie dosc, ze obciach to jeszcze kiepska jakosc Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: torebki z gazet 04.06.07, 10:52 Chodze z nimi na zakupy do spożywczego.Ostatnio bardzo mi się spodobały te z najnowszej Oliwii, mam z trąbką. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: torebki z gazet 04.06.07, 11:08 nie kupuje bo zazwyczaj mi sie nie podobaja, w po drugie na ulicy dziesiatki klonow z tymi oto torebkami Odpowiedz Link Zgłoś
beem3 Re: torebki z gazet 04.06.07, 11:16 mam jedną z tamtegorocznego Twojego Stylu-brązową-dostałam przy prenumeracie miesiecznika :) i biegam z nią na zakupy,albo pakuje pampki,jakis kremik i butelke dla małej,kiedy wychodzimy na spacerek innych nie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
agava00 dawne czasy 04.06.07, 11:26 kupowalam w liceum ale tylko z ELLE, poniewaz wtedy uwazalam, ze to niewiadomo jaka gazeta, swietna i w ogole cud-miod ;P a torebki - ogolny obiekt pozadania licealistek oprocz jednej, czarnej, podgumowanej, ktora nosilam na plaze w 2000 roku nie pamietam, zebym ktorakolwiek traktowala jako element stroju ale musze przyznac, ze inna ELLkaa jest swietna na osiedlowe zakupy spozywcze i do chowania zabawek kiedy idziemy na podboj piaskownicy --------- Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: dawne czasy 04.06.07, 12:44 ja mialam tak jka agava tylko ze wpodstawowce.a teraz nie nosze i nie kupuje zadnych gadzetow zgazet Odpowiedz Link Zgłoś
agava00 Re: dawne czasy 04.06.07, 14:36 no wiesz... musialas napisac, ze bylas wtedy w podstwowce? ;P wystarczy, ze sobie policzylam ile ta torebka ma lat :( --------- Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: torebki z gazet 04.06.07, 11:28 ja mam jedną z gali na zakupy spożywcze i jeszcze taką wielgachną z twojego stylu na miliardy książek które muszę ze sobą wozić nie noszę ich nigdy jako torebkę tylko jako dodatkową torbę, którą wożę w bagażniku Odpowiedz Link Zgłoś
evamalgorzata Re: torebki z gazet 04.06.07, 11:38 polecam torebki z niemieckich gazet- oklepane w Niemczech a w Polsce oryginalne- i na odwrot- moja torebka z gazety URODA zachwycaly sie Niemki.Swoja droga torba jest baaardzo pakowna, na zakupy super, wszystko sie w niej miesci.Chcialabym jeszcze jedna taka sobie kupic ale nie wiem gdzie bo to wydanie "Urody" z torba to dosc dawno temu ukazalo sie..... Ale niektore z polskich gazet to rzeczywiscie obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: torebki z gazet 04.06.07, 11:42 te szmaciane bywają fajne właśnie na piaskowe zabawki czy jarzynę, bo można fajnie wyprać w pralce i wyprasować, innych nie biorę, ale posucha ostatnio, jakieś mocniejsze tworzywa i się nie nadają chyba do czestego prania, Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: torebki z gazet 04.06.07, 14:54 jak już ktoś kupi z domowników by mnie uszczęśliwić- to przydają sie w szafie- elża w szufladach i słuzą za saszetki- np na rajstopy, skarpetki..na wyjazdy przy pakowaniu przydają się- pakuję w nie bielizne czy buty... Odpowiedz Link Zgłoś