21.12.11, 19:37
cześć, może ktoś ma ochotę na kino w święta? mam potrzebę zostawienia "rodziny" w pierwszy lub drugi dzień świąt i iść do kina, bo ciężko znoszę tę niby rodzinną atmosferę... kobieta, 35+, łódź...
chyba jest więcej osób chcących odejść od stołu w święta? może listy do M?
Obserwuj wątek
    • pendzacy_krolik Re: święta 21.12.11, 20:18
      a sama nie umiesz pojsc? ja.mimo,ze mam meza, chodze sama. na listach do m.juz bylam.ale na pewno pojde na cos innego, pewnie w 2 dzien swiat.
      natka-2003 napisała:

> cześć, może ktoś ma ochotę na kino w święta? mam potrzebę zostawienia "rodziny"
      > w pierwszy lub drugi dzień świąt i iść do kina, bo ciężko znoszę tę niby rodzi
      > nną atmosferę... kobieta, 35+, łódź...
      > chyba jest więcej osób chcących odejść od stołu w święta? może listy do M?
      • natka-2003 Re: święta 21.12.11, 20:22
        po prostu nie lubię sama chodzić do kina... listy do M polecasz?
        • pendzacy_krolik Re: święta 21.12.11, 20:28
          nie rozumiem. w kinie sie tylko siedzi i oglada, rozmawia sie w kawiarni, albo w trakcie antraktu w teatrze. ja wchodze, siadam i ogladam.
          ps. polecam film, szczegolnie w swieta.

natka-2003 napisała:

> po prostu nie lubię sama chodzić do kina... listy do M polecasz?
          • errormix Re: święta 21.12.11, 20:55
            pendzacy_krolik napisała:

> nie rozumiem. w kinie sie tylko siedzi i oglada

Zapominasz o tak ekscytujących doznaniach jak wspólne siorbanie coca-coli, chrupanie popcornu i przepychanie się łokciami na oparciach.
            • kalpa Re: święta 21.12.11, 21:21
              A ja bym sie chcetnie wybrała do kina z kims- tak po prostu dla przyjemności pójścia do kina z kimś. I chcetnie wybralabym sie z autorką wątku, tylko troszszkę daleko od niej mieszkam smile
              Ale pomysl mi sie podoba smile
          • sonia_30 Re: święta 21.12.11, 21:41
            "nie rozumiem. w kinie sie tylko siedzi i oglada"..

Eee no to zależy... czy przyszło się na film czy do kina ;-P
    • lampka_witoszowska Re: święta 21.12.11, 21:59
      w pierwszy lub drugi dzień świąt?
      dobry pomysł... ja rok temu zrealizowałam moje marzenie i wyjechałyśmy z córką nad jezioro, do ośrodka wypoczynkowego
      było jakieś 40 osob i bardziej świąteczna atmosfera niż w domu dziadków, gdzie się obowiązkowo wszyscy stawiają w szeregu
      w tym roku następni krewni odważyli się wyłamać
      a Mai tak się jezioro i las i konie zimą spodobały, że gdyby nie radość zamieszkiwania nowo nabytego kawałka starego domu, to znowu byśmy w lesie skończyły, z otwartymi, życzliwymi ludźmi i koniami smile
      • natka-2003 Re: święta 22.12.11, 13:15
        dzięki kalpa i lampka_witoszowska wink) po kinie zawsze można iść na kawę wink)
        czasem chodzi po prostu o to, żeby święta spędzać inaczej niż przy stole....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka