monikaa13 05.06.07, 10:51 juz kupione wiec odwrotu nie ma u siebie w sklepie zaplacilam 185 zl wiec wcale nie duzo wiecej niz na allgero buty sa super wygodne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 link, zapomnialam 05.06.07, 10:51 allegro.pl/item200529246_eksbut_czerwone_434_sprawdzony_sprzed_36_nowosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 11:03 i kolor i fason kompletnie mi nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 11:03 no to niech sie dobzre nosza :) Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 11:16 Niestety nie w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 11:25 brzydkie, tania jakosc Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 11:26 no dla mnie one takie tanie nie byly nie stac mnie niestety na buty za 1000zl Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 11:30 ja nie pisalam o tym na co ciebie stac bo mnie to nie interesuje, ja napiswalam tylko jakie wrazenie na mnie zrobily buty przedstawione w linku Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 11:57 monikaa13 napisała: > juz kupione wiec odwrotu nie ma u siebie w sklepie zaplacilam 185 zl wiec > wcale nie duzo wiecej niz na allgero > buty sa super wygodne fajne Odpowiedz Link Zgłoś
mimamo Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 12:58 fajne, poza obcasem... Mam z takiej skórki też buty, wygodne, dobrze zrobione, kosztowały 199 zł, dla mnie to majątek... tym bardziej ze to byly drugie buty w krotkim okresie czasu za 2 stowki Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 13:14 co do obcasu byly dwie wersje plaski tzn podwyzszony ale szeroki kwadrat lub taki, a ze mam wszystkie buty na takim kwadracie bo nie nosze szpilek, wiec raz chcialam miec inne, namowil amnie na ten obcas siostra sama bym wybrala ten dri=ugi Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 14:52 Nie podobaja mi sie, za duzo tych ozdobek. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_zielona Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 15:43 nie podobaja mi sie :( Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 16:20 1. fatalny obcas - ni to plaskie, ni to nie plaskie - w sumie nic nodze w wyskokosci nie dodaja 2. koszmarny nosek, w ktorym zadna stopa dobrze nie wyglada 3. tandetne nity i sprzaczka 4. kolor na zdjeciu tez nie_wiadomo_jaki 5. fajnie ze sa chociaz wygodne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 16:24 wysokosci nie maja dodawac, nie nosze wysokich obcasow nie lubie a mi sie podoba, absolutnie niegdy w zyciu nie kupie szpicow no jak kto uwaza kolor jest czerwony taki mial byc sa kazdy ma swoje zdanie oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 16:34 - miedzy takim noskiem i szpicem sa jeszcze inne noski moja droga (osobiscie tez nie cierpie szpicow) - jesli chodzi o wyskokosc to nie od dzis wiadomo ze buty na wyzszym obcasie dodaja smuklosci nogom, wyszczuplaja je i nogi zwyczajnie lepiej wygladaja - kolor owszem jest czerwony ale jak dla mnie na zdjeciu ta czerwin jest po prostu brzydka wystawiajac buty (czy cokolwiek innego) do oceny publicznej trzeba sie liczyc z tym, ze niekoniecznie wszystkim sie one spodobaja dziekuje za uwage i zycze milego noszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 16:37 licze sie z tym jak najbardziej, nie rusza mnie to, ale jeszcze sie upre co do obcasow, nie nosze i nigdy nie kupie butow na wysokim obcasie, juz ten wydawal mi sie za duzy jak go kupowalam, ale siostra mnie namowila, jest wygodny miala racje, ale na wyzszy nikt mni enie namowi Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 17:01 ohhh, juz ktoras to pokazywala podobne czerwone buty z takimi nabijanymi (nie wiem jak to nazwac) cwiekami. to sa jedne z najgorszych butow jakie sa, mnie sie kompletnie nie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 18:58 nie sa modne, ale tez i nie sa jakies straszne powiedzialabym ze znosne akurat nosek mi sie podoba, jakas odmiana po czubach, balerinkach i migdalkach Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 20:01 Normalne buty. Tzn. ani mnie nie zachwycają, ani nie odrzucają. Tylko obcas mi się nie podoba: powinny być płaskie moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
teardrops Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 20:10 fajne, ale gdyby miały jeszcze inny obcas... Odpowiedz Link Zgłoś
eej ojojoj! 05.06.07, 20:11 i klamerka, i nity, i przeszycia => kompletne pomieszanie z poplataniem. a do tego wszystkiego ten koszmarny 'obcasiunio', bo inaczej tego nie mozna okreslic. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: ojojoj! 05.06.07, 21:45 nie zalamujcie mnie tak bardzo tez mi sie za nic nie podobal, chcialam plaskie bo w sumie nie znosze obcasow, choc te sa wygodne, ale namowila mnie na nie siostra wiec kupilam no nic teraz nie zrobie, sa wygodne i mi sie podobaja, a to najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 22:26 Niech się dobrze noszą :-) przede wszystkim tobie mają się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 22:35 wygoda to niestety nie wszystko. ciotkowate te buty. za ta cene kupilabys buty w zarze w fajniejszym fasonie i tez wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: to i ja pokaze swoje - butki 06.06.07, 09:51 love_mode napisała: > wygoda to niestety nie wszystko. ciotkowate te buty. za ta cene kupilabys buty > w zarze w fajniejszym > fasonie i tez wygodne Dla mnie kupowanie butów w zarze i w ogóle z w sieciówkach z obuwiem to jakieś nieporozumienie. Kiedyś tak robiłam, ąz metodą prób i błędów nauczyłam się, że takie buty nigdy nie będą tak wygodne i trwałe, jak te zrobione przez porządną firmę obuwniczą. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 22:43 Nawet ładny fason tylko że ja nie lubię koloru czerwonego :-( Gdyby były w kolorze zielonym, turkusowym lub fioletowym to .... Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: to i ja pokaze swoje - butki 05.06.07, 23:32 do latania - bardzo fajne,choc ja wole prostsze Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: to i ja pokaze swoje - butki 06.06.07, 09:53 Nie jest to ostatni krzyk mody tylko zwyczajne buty. I życze Ci, żeby Ci się dobrze nosiły i były wygodne:) Nie wiem jak sie ubierasz, bo ważne jest, żeby buty nie odstawały od całości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś