angel_dust1 08.06.07, 15:32 Bardzo "miesista" ma 4 warstwy, ale cieniutkie i nie jest w niej goraco nawet w upalne dni. A do niej cox'y :) img526.imageshack.us/my.php?image=1001452sd0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 15:33 butki fajne, sukienka nis specjalnego, zwykla jakich pelno i do tego nie widac co ma u gory wiec jeszcze gorzej ocenic Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 15:44 Coxy, nie cox'y, cokolwiek to za buty;-). Apostrof zle zastosowany i zbedny. A sukienka bez zachwytow, taka ciotkowata faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 16:45 dakota77 napisała: > Coxy, nie cox'y, cokolwiek to za buty;-) ___ Moze Patrick Cox? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 16:49 Moze, ale wieksze wrazenie robi na mnie blad- strasznie ostatnio powszechny, niestety- niz marka:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 23:57 To fakt ;-) Ale z drugiej strony nie wszystkie nazwiska anglojezyczne zgrabnie wpasowywuja sie w jezyk polski. Czasami mysle ze lepiej byloby ich po prostu nie odmieniac. Nieraz sie sama zastanawiam jak i gdzie dorzucic apostrof ;-) Takim koronnym przykladem jest na przyklad George Clooney. Czesto widze dopelniacz Clooney'a, albo jeszcze gorzej w celowniku - Clooney'owi (?). Skoro jego nazwisko konczy sie na 'y' nie trzeba tego odmieniac i mozna je zostawic tak jak jest Clooney bo po prostu lepiej i prosciej to brzmi. Tak sie rozpisalam sobie a muzom ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Taka mam sukienke 09.06.07, 00:04 W pelni sie z toba zgadzam, ze niektore nazwiska lepiej pozostawic bez odmiany. No i wiem, ze apostrofy nie zawsze sa oczywiste, ale osotanio w Polsce panuje mania pakowaniam ich gdzie nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 16:06 przecietna sukienka, buty w normie. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 16:15 Sukienka mi się nie podoba (przynajmniej jeśli chodzi o dół, bo tylko ten właściwie widać)..dołączam do opinii, że jest ciotkowata..no i długość wybitnie niekorzystna dla nóg. Buty ok. Odpowiedz Link Zgłoś
angel_dust1 gora sukienki 08.06.07, 16:39 jest taka img408.imageshack.us/my.php?image=1001465nf4.jpg Mowicie ze ciotkowata i zwyczajna... to pewno jaka wlascicielka taka sukienka... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: gora sukienki 08.06.07, 16:47 Ojej, a ja uwazalam, ze dol jest zly... Bardzo nie podoba mi sie to pekniecie. Czy ono mialo w zalozeniu ozdobic sukienke?:-( Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: gora sukienki 08.06.07, 16:48 nie tylko pekniecie, te oponki pod pachami.... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: gora sukienki 08.06.07, 16:47 a nie mozesz tej sukienki mamie podarowac? Odpowiedz Link Zgłoś
tojaewka Re: gora sukienki 08.06.07, 17:10 nie zbyt ładna no ale cóż każdy ma inny gust ale buty są przesliczne:D Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 17:09 jestem fanką sukienek, ale czegoś takiego czy nawet podobnego NIGDY w życiu bym nie założyła bardzo nijaka ta sukienka materiał jak i wzór tandetny Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 17:12 o boze gora jeszcze gorsza od dolu, nie ubieraj jej Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 17:16 dziewczyno, jak możesz się tak celowo oszpecać? U góry tworzą ci się nieatrakcyjne oponki, ta dziura z przodu jest jakaś porażkowa, a długość faktycznie sprawia, że nogi wyglądają nieładnie. Masz ładną figurę, więc staraj się ja wyeksponować. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 17:19 Oponki wskazuja chyba na to, ze pod kiepska sukienka kryje sie jeszcze zle dobrany biutonosz. Faktycznie, szkoda psuc sobie figure czyms takim. Sukienke komus oddaj i poszukaj czegos podkreslajacego zalety sylwetki. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 22:09 I znowu sie wyłamię... No, ale ja z tych starszych forumek - mnie się podoba ta sukienka. aga Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 22:54 Nie jest rewelacyjna, ale bez przesady - nie jest tak koszmarne jak piszecie:P Zwykła sukienka. Niech Ci się dobrze nosi:) Ważne, żebyś się sobie w nije podobała:D Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 23:09 sukienka jest za ciasna pod pachami a biustonosz ma za mały rozstaw miseczek. mogłoby być lepiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 23:22 Słowo "mięsista" jest równie brzydkie jak ta sukienka. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 23:32 bylaby lepsza nieco krotsza, te falbanki sa nieco niezdarne, za to super modna - w tym sezonie nosi sie wylacznie wzory czarno-biale, ten jest jakby aluzja do op-artu czyli tez na czasie Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Taka mam sukienke 08.06.07, 23:35 nie jest tak zle jak co niektorzy tu wypisują Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: Taka mam sukienke 09.06.07, 13:45 Dziecko nie wiem ile masz lat ale wyglądasz koszmarnie. Nie dość, że masz wały tłuszczu to jeszcze taki koszmarny fason. Tylko buciki są zgrabniutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Taka mam sukienke 09.06.07, 23:20 Ale się czepiacie.. Ta z promodu (w innym poście) ładna, a ta brzydka? Mam dokładnie odwrotne zdanie. Co do zwałków tłuszczu - niektórzy tak mają, i niekoniecznie jest to wina biustonosza - ja tak mam nawet bez biustonosza, taka "uroda".. Buty ze zdjęcia mi się nie podobają, ni to peep-toe ni to sandały. aga Odpowiedz Link Zgłoś