karina555 13.06.07, 15:40 Witam, Co myślicie o delikatnym łańcuszku na kostce? Klapeczki jakieś fajne i bransoletka, dobrze będzie to wyglądać, czy to raczej obciach, bo takie opinie słyszałam. Dziękuję za sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aliennis Re: bransoletka na nogę 13.06.07, 15:41 moja kochana teściowa nosi taki łancuszek na kostce ,wiec ja raczej nie jestem skłonna do noszenia takowych ozdób;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: bransoletka na nogę 13.06.07, 15:43 nosilam ale to chyba bylo z 8 lat temu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: bransoletka na nogę 13.06.07, 15:43 Zależy w jakim wieku. Tak w gimnazjum to można. Później - obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_girl1 Re: bransoletka na nogę 13.06.07, 15:48 Wiesz w tamtym roku będąc w wakacje na Mazurach mnóstwo dziewczyn miało taką cieniutką i delikatną bransoletkę na nodze. Często była ona złota bądź srebrna. Sama o takiej myślałam, ale dużo osób mi to odradzało, więc już sama nie wiem czy to obciach czy też nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: bransoletka na nogę 13.06.07, 15:49 To - obok pierścionków na palce u nóg - jedna z rzeczy, nigdy bym nie założyła. Ale kto co lubi. Byle nie zakładać na wierzch rajstop, bo takie cuda też widziałam :o) No dobra, raz się zastanawiałam, czy nie kupić takiej dzwoniącej bransoletki w stylu indyjsko-cygańskim, ale to jednak nie dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: bransoletka na nogę 13.06.07, 16:09 do ładnych opalonych nog i zadbanych stóp - jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: bransoletka na nogę 13.06.07, 17:24 eee takie rzeczy to ja nosilam jak mialam 14lat. i wtedy to jeszcze jako tako wygladalo. teraz jestem dwa razy starsza i za skarby swiata bym nie zalozyla. tandetne to strasznie i kojarzy mi sie z paniami w wieku 30 plus VAT, ktore chca udawac ze tego "plus VAT" nie ma, są spalone na ciemny brąz, noszą rózowe ciuszki i maja dlugasne tipsy z dżecikami. fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: bransoletka na nogę 13.06.07, 17:32 Noszę czasem. Mam dwie, jedną z niebieskimi a drugą z bordowymi koralikami. Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyczekk Re: bransoletka na nogę 13.06.07, 19:17 mam mieszane uczucia. raczej obciach ale to też zależy czy ładne nogi, odpowiedni strój... Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: bransoletka na nogę 13.06.07, 19:19 Miałam taką w koncówce podstawówki..stare dzieje. Teraz to dla mnie raczej obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka92 Re: bransoletka na nogę 13.06.07, 20:30 hmmm jestem w gimnazjum i jakoś nie noszę, ale nie wykluczam-np moja znajoma nosiła w tamtym roku jakąś z fasolek czy czegoś(prezent od brata z wakacji) i nawet ok to wyglało ale nie do wszystkiego pasuje ale stanowcze NIE pierścionkom na stopach Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: bransoletka na nogę 13.06.07, 20:50 ja mam podzielone zdanie. jesli masz ladnie opalone nogi i bransoletka jest delikatna, bez zadnych ozdob, nie dzwoni, tylko zwykly lancuszek to nie jest zle. lepsza bransoletka na nodze niz inne dziwadla, które widzialam na ludziach;)) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: bransoletka na nogę 13.06.07, 22:28 Kurcze, chyba nie:/ Prędzej spodobałyby mi się jakieś fajne drobne koraliki, coś pomysłowego, ale nie przekombinowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: bransoletka na nogę 13.06.07, 22:34 jak dla mnie to obciach. zawsze, wszedzie i w kazdym wieku :) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 11:07 > jak dla mnie to obciach. zawsze, wszedzie i w kazdym wieku :) dokladnie tak uwazam Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 09:17 Hallo! Zaraz! Jaki obciach, jakie tirówki? Co wyście Bravo Girl się naczytały? No ludzie nie kompromitujcie się. Bransoletka na nogę, to zwykła bransoletka, jak na rękę. I nie ma czy modna czy nie, to klasyczna rzecz, tak jak łańcuszki, kolczyki itp. Kto chce to nosi, kto nie to nie. Na pewno nie wszystkie z wasz noszą kolczyki. Tak samo jest z bransoletką na nogę. W czym jest gorsza delikatna srebrna lub złota bransoletka na nogę od takiej na rękę? Czym się różnią. Nie wiedziałam, że pokazanie szczupłej, delikatnie opalonej kostki z bransoletką to grzech. O rzesz ty! W takim razie na ręku też nie można. O nie! Chyba się popłaczę. A i strasznie śmieszne jest jak ktoś napiszę jakąś opinie, a reszta powtarza to chórem :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 10:18 szczerze mówiąc tez jestem zaskoczona taka ilościa negatywnych opinii o bransoletkach na nodze. w zyciu bym nie pomyslala, ze to obciach... a jakos na reku to juz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 10:47 paulinaa napisała: > a jakos na reku to juz nie? No to idźmy dalej tym tokiem rozumowania: - pierścionki na palcach u stóp - no przecież to samo, co na palcach u rąk! - tatuaż na czole - co za różnica, czoło czy łopatka? - majtki na głowie - jak można nosić na tyłku, to czemu nie na głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 11:35 przesadzasz bransoletka na kostce to nie to samo co tatuaż na czole nie myl pojęć, to nie ta sama kategoria piszesz farmazony moja droga Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 11:50 w 100% zgadzam sie z tobą branzoletko:) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 11:51 branzoletka napisała: > przesadzasz > bransoletka na kostce to nie to samo co tatuaż na czole > nie myl pojęć, to nie ta sama kategoria > piszesz farmazony moja droga Przecież nigdzie nie pisałam, że to samo. Jedynie zwróciłam uwagę na absurdalność takiej argumentacji za bransoletkami, że jak można na ręce to można i na nodze. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 15:16 ja w tym nie widze zadnego absurdu. nosze bransoletki zarowno na rece jak i na nodze:) i nie uwaza, zeby to byl obciach Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: bransoletka na nogę 16.06.07, 09:12 > No to idźmy dalej tym tokiem rozumowania: > - pierścionki na palcach u stóp - no przecież to samo, co na palcach u rąk! > - tatuaż na czole - co za różnica, czoło czy łopatka? > - majtki na głowie - jak można nosić na tyłku, to czemu nie na głowie? to masz bardzo kiepski tok rozumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 10:44 branzoletka napisała: > Co wyście Bravo Girl się naczytały? Bravo Girl to raczej by polecało takie ozdóbki :). Odpowiedz Link Zgłoś
esiaesia Re: bransoletka na nogę 15.06.07, 12:29 > Hallo! Zaraz! > Jaki obciach, jakie tirówki? Co wyście Bravo Girl się naczytały? > No ludzie nie kompromitujcie się. Nie sądzę żeby posiadanie własnego zdania było kompromitacją ;/ > Bransoletka na nogę, to zwykła bransoletka, jak na rękę. I nie ma czy modna czy > nie, to klasyczna rzecz, tak jak łańcuszki, kolczyki itp. Kto chce to nosi, kto > nie to nie. Na pewno nie wszystkie z wasz noszą kolczyki. Tak samo jest z > bransoletką na nogę. Kto chce niech nosi - masz rację. Mnie się to jednoznacznie kojarzy z paniami rozwiązlymi, albo jak ktoś napisał ze spalonymi na solarze paniami w stylu lala Barie. > W czym jest gorsza delikatna srebrna lub złota bransoletka na nogę od takiej na > rękę? Czym się różnią. Ta na nogę jest zwykle dłuższa ;) > Nie wiedziałam, że pokazanie szczupłej, delikatnie opalonej kostki z bransoletk > ą > to grzech. O rzesz ty! W takim razie na ręku też nie można. O nie! Chyba się > popłaczę. Nie płacz, to nie grzech. Jak ci się podoba to sobie noś, chyba że bardzo przejmujesz się opiniami innych. > A i strasznie śmieszne jest jak ktoś napiszę jakąś opinie, a reszta powtarza to > chórem :D No to faktycznie niesamowicie dziwne, albo się komuś podoba, albo nie. Ale żeby się nie podobało więcej niż jednej osobie ??? NIezwykłe... Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: bransoletka na nogę 15.06.07, 16:01 nie podniecaj sie tak moim postem, bo napisałam to co uważałam za słuszne, albo przynajmniej wyraziłam moją opinie. Nie pisałam konkretnie od Ciebie, więc daj sobie spokój, poza tym to nie ja się przejmuję opiniami innych, bo jak by tak było, to też bym napisała, że brans. na nogę jest dla 'solar', tak jak np. piszesz to Ty. A swoją drogą to musi być dziwny sposób myślenia, żeby to od razu kojarzyć z tipsiarami. To się samo z siebie nie bierze ;/ Nie wiem, może nigdy nie widziałaś zadbanej kobiety z normalną brans. na kostce Dziękuję za wywód, pozdrawiam papa! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 09:20 na zgrabnej nodze bedzie fajnie wygladac, zaden obciach moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
anika313 Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 09:31 Brawo branzoletka, zgadzam się z Tobą w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
monia-pi Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 09:39 ja mam 25 lat i noszę branzoletke bo lubie i tyle a dla mnie żaden obciach bardziej bym się innych rzeczy wstydziła Odpowiedz Link Zgłoś
extraplan Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 11:28 W niektórych kulturach normalnym jest ozdabianie się branzoletkami i to wieloma. U nas raczej nie. Niemniej taki delikatny łańcuszek na zgrabnej nodze może być ciekawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 11:37 Widziałam kilka nog z delikatnym łańcuszkiem, które prezentowały się bardzo ciekawie. Jednak sama mam opory, aby coś takiego odziać (poza sypialnią ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 11:43 przeciez to letni, nadmorski klasyk. decyzja nalezy do ciebie, podobnie jak decyzja o zakladaniu kolczykow na uszy, bransoletek na rece czy naszyjnikow na szyje Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 14:20 karina555 napisała: > Witam, > Co myślicie o delikatnym łańcuszku na kostce? > Klapeczki jakieś fajne i bransoletka, dobrze będzie to wyglądać, czy to > raczej obciach, bo takie opinie słyszałam. > > Dziękuję za sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś