Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dziewczyny pomocy

13.06.07, 16:36
    jadę z mężem na wakacje (nie byliśmy na wakacjach 7 lat)bez dziecka i zamiast
    się cieszyć to się martwie JAK JA ZAŁOŻE KOSTIUM KĄPIELOWY!!!!!po pierwsze
    mam już troche widoczny celulit+jestem blada jak d...+ten celulit jest też na
    brzuchu i tu jest widoczny bardziej+nie miałam na sobie kostiumu jakieś 7 lat
    no i w końcu nie wiem jaki kupić żeby jakoś wyglądać.Pomóżcie jaki kostium
    wybrać żeby moje brzuszysko nie było zbyt widoczne no i mam na dodatek mały
    biust i szerokie biodra myślałam o stroju jednoczęsciowym to wtedy problem z
    głowy,ale ja sie chce opalić no i co ja mam zrobić?:(
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: dziewczyny pomocy 13.06.07, 16:41
        przypadek nie do uratowania :))))))))))))
        • czarna.oliwka Re: dziewczyny pomocy 13.06.07, 16:49
          nie jest aż tak źle:)
          spójrz na allegro: tam są odpowiedzi na wszystkie problemy;)...
          wydaje mi sie że fajnym wynalazkiem są takie "powykrawane" stroje typu:

www.allegro.pl/item204867559_cudowny_stroj_kapielowy.html#photo
          lub takie jednoczęściowe ale sexi przy okazji:

www.allegro.pl/item203643969_stroj_kapielowy_wyszczuplajacy_bandeau_usa_r_36.html#photo
          jeżeli chcesz dwu częściowy to zamiast klasycznych majteczek wybierz spodenki....:

www.allegro.pl/item203040105_stroj_kapielowy_dwuczesciowy_38.html#photo
          to tyle znalazłam "na szybko"
          głowa do góry:)
          na białe ciało spróbuj posmarować jakimś balsamem brązującym- ujędrniającym,
          lekki brązik sprawi że lepiej sie poczujesz.. i celulit będzie mniej widoczny..
          powodzenia:)
          • mon_cherie Re: dziewczyny pomocy 13.06.07, 17:16
            na blade ciałko proponuję jakiś delikatny balsam brązujący lub "wstępne"
            opalanie na balkonie, w ogródku, na działce itp. :) na cellulit balsam
            ujędrniający i domowe ćwiczenia na mięśnie nóg i pośladków. jak znajdę jakiś
            fajny strój kąpielowy to też dorzucę ;)
            Powodzenia!
      • summerlove Re: dziewczyny pomocy 13.06.07, 16:46
        przede wszystkim poćwicz trochę przed tym wyjazdem i stosuj balsamy
        ujędrniające.
        tym że jesteś blada to się nie martw bo się opalisz.
        jeśli masz cellulit to możesz wybrać kosium, który zamiast normalnych majtek ma
        spodenki.
        do tego barwna góra która uwydatni biust i odwróci uwagę od brzuszka.
        • summerlove Re: dziewczyny pomocy 13.06.07, 16:51
          nie wiem o co chodzi ale to są chyba kostiumy, w których opalisz się cała. ale
          w jaki sposób to nie mam pojęcia.

www.sunselect.pl/ssi/10017-kostiumy_kapielowe.html
          • aliennis Re: dziewczyny pomocy 13.06.07, 16:53
            Te kostiumy były kiedyś b modne-pozwalają sie opalić w całości.Sekret tkwi w
            materiale - jakiś "magiczny" wynalazek ;-)
      • yvon91 Re: dziewczyny serdecznie Wam dziękuję 13.06.07, 17:06
        kostiumy fajne,szczególnie ten czarny jednoczęsciowy faktycznie samoopalacze i
        balsamy ujędrniające może troszkę pomogą,no i może zmienie nastawienie
        jednak...to wtedy jakoś dam rade
      • foamclene Re: dziewczyny pomocy 13.06.07, 17:42
        wybralabym kostium jdnoczesciowy (jest tak ogromny wybor fantazyjnie
        powycinanaych kostiumow ze powinnas wyszperac co co zapewni Ci opalenizne
        czesci na ktorych pokazywaniu Ci zalezy ;) kapelusz i chusta na biosdra

skorzystalabym z zabiegow u kosmetyczki, ktore poprawia kondycje skory
        kosmetyki na cellulitis (expresowe 14 dni poprawia wyglad skory moze serum w
        ampulach na cellulitis sa chyba najsilniejsze)

kilka wizyt w solarium :) zeby przygotowac skore
        i bedzie dobrze
        • foamclene Re: dziewczyny pomocy 13.06.07, 17:51
          www.polki.pl/uroda_i_styl_moda_dodatki_artykul,10000770,1.html
          grafika.redakcja.pl/olivia/ArtykulyFotografie/FotografiaPrzeglad/1151342928634.jpg
          www.polki.pl/uroda_i_styl_moda_dodatki_artykul,10000770,5.html
          kobieta.interia.pl/galerie/kobieta/na-plaze/zdjecie,434609,11
          kobieta.interia.pl/galerie/kobieta/na-plaze/zdjecie,434563,27
      • besame.mucho Re: dziewczyny pomocy 13.06.07, 18:00
        A może tankini? Wygląda toto tak:
        www.bravissimo.com/products/details.aspx?pid=FW43&colour=PRINT
        Koszulka zakryje brzuch, a kiedy będziesz smażyć się na słońcu i pomyślisz, że jednak chciałabyś ten brzuch trochę opalić, to możesz ją podwinąć, jednoczęściowy kostium taką możliwość wyklucza. Jeśli narzekasz na swoje biodra, to poszukaj takiego ze spodenkami (szerokie biodra lepiej będą wyglądać w luźniejszych niż w bardzo opiętych).
        No i przede wszystkim - głowa do góry. Jedziesz na wakacje, żeby odpocząć i dobrze się bawić, a nie żeby zamartwiać się figurą. Na plaży nie siedzą przecież same boginie z idealnymi ciałami, prawie każda kobieta jest przeświadczona, że gdzieś ma za dużo, a gdzieś za mało.
      • confused.girl Re: dziewczyny pomocy 13.06.07, 18:16
        Jest pełno świetnych kostiumów jednoczęściowych! Proponuję się przejść po
        galeriach i poprzymierzać.
        Poza tym nie ma co się przejmować:) Na plażach jest więcej zwykłych kobiet niż
        modelek;)
        Pozdraiwam
      • yvon91 Re: bo ja głupia jestem 13.06.07, 18:21
        dokładnie zamiast się cieszyć że jade na wakacje to myśle jaki worek założyć
        żeby mnie widać nie było,kostiumy są śliczne szczególnie te z zasłoniętym
        brzuchem, a opcja koszulka+szorty przemawia do mnie najbardziej dzięki
        besame.mucho.Foamclene w tym fioletowym kostiumie też czułabym się fajnie bo
        siateczka zasłania brzuch tylko mam mały biust no ale znowu zazynam świrować
        jeśli chodzi o zabiegi kosm.to pewnie doprowadziłyby mnie do porządku tylko
        mnie na nie nie stać:(muszę poradzić sobie domowymi sposobami.Pozdrawiam i
        dziękuję
        • tralalumpek Re: bo ja głupia jestem 13.06.07, 18:26
          ile ty masz dziewczyno?
          • yvon91 Re: pytasz ile mam lat? 13.06.07, 18:51
            mniej niż kompleksów
            • tralalumpek Re: pytasz ile mam lat? 13.06.07, 18:57
              wyglad jest wazny dla siebie samego, co ty robilas przez ostatnie 7 lat?
              jest ci wszystko jedno kogo widzisz w lustrze, wszystko jedno kogo maz oglada,
              wszystko jedno kogo najblizsze otoczenie widzi na codzien a nagle zalezy ci na
              opini obcych ludzi na plazy?
              nigdy nie bylas na basenie z dzieckiem przez 7 lat? tylko mi nie pisz ze cie na
              to wszystko nie stac
              • yvon91 Re: tralalumpek 13.06.07, 19:13
                nie należe do osób zaniedbanych,tak jak pisze papryczka_ag mam paranoje
                kostiumową, a na basen chodze z dzieckiem ale nie czuje się dobrze w
                kostiumie,jeśli chodzi o celulit próbuje różnych sposobów, ale skutek mnie nie
                zadowala i tyle.pozdr.
                • tralalumpek Re: tralalumpek 13.06.07, 19:16
                  pozwol ze cie zacytuje:
                  "+nie miałam na sobie kostiumu jakieś 7 lat "

cos krecisz...
                  • yvon91 Re: tralalumpek 13.06.07, 19:35
                    nie kręce kostium na basenie maiłam raz przez chwile zmieniłam na krótkie
                    spodenki i koszulke i tak chodze cały czas.
            • papryczka_ag Re: pytasz ile mam lat? 13.06.07, 18:58
              Ja Cię rozumiem doskonale bo mam paranoje kostiumową od jakiegoś czasu :)
              Mój facet musiał mi zrobic zdjęcie, na którym zamienił w fotooborze mój kostium
              na inny i zapytał mnie czy uważam że ta laska jest za gruba... Mi pomogło, ale
              wiem jak było wczesniej i mam rady następujące.
              Skoro masz mały biust, wybierz kostium z modelującym biustonoszem. Co do dołu -
              ja po prostu nosiłam pareo, a jak się kładłam opalać to zdejmowałam je i
              leżałam z lekko ugietymi nogami, naprężając brzuch :) Lepiej wyglądasz i
              jednocześnie ćwiczysz :)
              Pamiętaj, że leżące ciało wygląda zupełnie inaczej niż w ruchu, no i że tak
              naprawdę nikt nie będzie się na ciebie patrzył :)

Co do bladości - solarium albo balsam brązujący. Ale nie wiem o co hałas, bo
              przeciez tam się opalisz.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka