listekklonu Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 18.06.07, 09:46 Wakacyjny koszyczek w H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 18.06.07, 10:00 czarna spodnice bombke z paskiem z cwiekami i szary sweter w serek w planach mam dwie pary korali... ale poczekam az je przeczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zzooffkkaa Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 18.06.07, 12:32 a ja zaopatrzylam sie ostatnio w taki 'kombajn' komputerowy:)--> (czyt.urzadzenie wielofunkcyjne) teraz tylko ciagle drukuje,kopiuje,skanuje :):P wiem...wiem..zle juz ze mna:) Odpowiedz Link Zgłoś
natka1983 Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 18.06.07, 12:46 A ja zakupiłam ostatnio: letnią spódnicę - czerwoną w małe białe groszki z białą lamówką, kremową chustkę na głowę, kremowe japonko - sandałki, czarny sweterek z nietoperzowymi rękawami, zielony cienki pasek. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 18.06.07, 15:19 biale, dopasowane bermudy na kant jak z reklamy white pure linen, no i do kompletu wlasnie ten zapach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 18.06.07, 15:28 www.esteelauder.com/templates/products/multiproduct.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY10238 Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 18.06.07, 16:25 Dziś - czerwoną koszulę z baaaardzo bufiastymi rękawami. Oczywiście w lumpeksie - z nowej dostawy, jeszcze ciepła :o) fotoforum.gazeta.pl/3,0,703864,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 19.06.07, 10:47 białą falbaniasta miniówkę w KDT:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak samonakręcanie 19.06.07, 19:11 Pewnie zaraz zostanę zasypana słowami krytyki albo podejrzeniami o zazdrość ("czepia się, bo zazdrości"), ale czy nie macie wrażenia, że się wszyscy nawzajem nakręcamy, pytając co chwilę: "co sobie ostatnio kupiłaś/kupiłeś?". Czytam/słyszę takie wypowiedzi i uruchamia się potrzeba wydawania dla wydawania. "Skoro kupiłam już w tym tygodniu sukienkę i wydałam masę kasy, to może kupię sobie chociaż szaliczek za 5 zł"??? Nie ukrywam, że spędziłam ostatnio trochę więcej czasu w "mniej cywilizowanych" rejonach świata, tj. mniej komercyjnych. I taka mnie naszła refleksja, mimo że sama też sporo wydaję i bardzo lubię ciuchy. Ale może moda to nie to samo co zakupy? :) Pozdrawiam, wredak Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 19.06.07, 19:18 Stanik Esprit kupilam, niestety nie starczylo mi na majtki do kompletu :P Ale jutro pojde dokupic. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 19.06.07, 19:22 Mam nowe lustro do makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 20.06.07, 08:14 Białe spodnie do kolan (a miałam kupić brązowe szorty do bikini), z kieszeniami na lusterka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally torebkę 20.06.07, 11:44 W której będę się lansować przez kolejne pól roku hehehe (brązowa ze skóry z kłódką HB) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: torebkę 22.06.07, 18:17 ja tez torebke (toooorbe) brazowa ze skory, nieskomplikowana, ale piekielnie stylowa. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: torebkę 15.07.07, 09:21 Przyatakowałam, jak zwykle HB (wiadomo, że od zawsze moja ulubiona firma) bo już jest nowa kolekcja więc: z nowej kolekcji kurteczkę na jesień -brąz + sukienkę – brąz, + 2 sweterki Z przecen nic, ale może buty ;] (miesiąc wcześniej kupiłam sobie śliczne czekoladowe buciki) 2x buty z guessa (jednak będę miała te 2 pary co Wam się średnio podobały) 2x buty z victoriassecret ale tak samo jak na guessa jeszcze czekam na nie 1x buty nie pamiętam czego za 100 dolarów (ale naprawde ładne) Skarpetki z 10 par ;] Telefon sonyeriscon k800i Oraz 2telefon: LG PRADA Bielizna w intimissimi – bo przeceny ;] 3x dżinsy z rock&epublick torebke&portfel dkny ;] 6książek wszystkie branżowe, ale jedna o sexie-Osho , ale przyda mi się do kilku artykułów :D Już niec nie kupuję do zimy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.ss Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 22.06.07, 00:28 haha! :DD a ja zakupiłam dziś cudne czarne szorty z podwyzszonym stanem, na czarne guziki, za CAłE 69zł ;]]]. jak tu nie kochac h&mu?tak, wiem że długo w nich nie pochodzę, ale poki co jestem zachwycona! Odpowiedz Link Zgłoś
szajbusy Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 22.06.07, 01:25 a ja sobie kupilem takie fajne majtory z sekend hendu Odpowiedz Link Zgłoś
grosellina Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 22.06.07, 08:30 - bluzkę czarną jedwabną. Zakochałam sie od pierwszego wejrzenia:-) zapinana na guziczki obciągnięte jedwabiem. Jest jak mgiełka. W sama raz na upały - jeansy ciemne, proste nogawki. Po przemierzeniu kilkunastu par uznałam , ze tyłek ładnie wygląda i że biorę. Z tego zmęczenia przymierzaniem chyba doznałam zaciemnienia i byłam jakoś przekonana, że są lekko rozszerzane (boot cut) i w domu się okazało ,ze są proste! -jeansy bardzo ciemne, nogawki rozszerzane ale "po całości". -pasek ze skóry, bardzo porządny tak bym rzekła;-) klasyczny, pięknie wykonany, czarny. -top tuba (ale to przez intenet i jeszcze nie dotykałam) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 22.06.07, 18:56 Tak hurtem od poczatku miesiaca: 1. biale klapki skorzane na srednim koturnie 2. bezowe zamszowe Pumy casual 3. czarne polo i czarny t-shirt gladki 4. mala czerwona portmonetke 5. 2 plecaki sportowo/miejskie - oliwkowy maly i bezowy sredni 6. bezowy gladki "niewidzialny" stanik nie ubraniowo - stos polskich kremow do twarzy, pod oczy i do ciala, kilka ksiazek, jakies plyty dostalam perfumy EL Pure White Linen i bardzo zabawna srebrna bransolete no i kupilam nowy aparat, lustrzanke z taaaaakim obiektywem - co mnie najbardziej uszczesliwilo aha, jeszcze bilet na Stonesow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 23.06.07, 03:51 a z jakim obiektywem? Jesli mozna zapytac. Czy mieszkasz zagranica? Bo ja mam ta sama manie hurtowych zakupow polskich kosmetykow!!! Sa niesamowite, szkoda ze czlowiek docenia pewne rzeczy tak pozno! Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 23.06.07, 14:07 Sony Alpha z obiektywem 18-200. Na poczatek wystarczy :-) Tak, mieszkam zagranica i polskie kosmetyki mnie zachwycaja jakoscia i cena, ostatnio Soraya seria bio costam, kremy do twarzy, pod oczy i maseczki no i produkty do ciala - Eveline itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 23.06.07, 19:14 mam nadzije ze zobaczymy jakis zdjecia!;-) A 18-200 to bardzo uniwersalny obiektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 23.06.07, 22:24 lody, a wlasciwie sorbet, truskawkowo malinowy. bardzo dobry. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 23.06.07, 06:21 zapewne urodziny albo imieniny?:) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 23.06.07, 12:44 dwie bawełniane bluzki w Top Secret..czarna i w białe groszki :) ze śmiesznymi szerokimi rękawami..zwężane na dole Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 23.06.07, 13:30 szare szorty z podwyższonym stanem, bokserka do spania, bluzka z długim rękawem, okulary przeciwsłoneczne, bo wczoraj moje ukochane okulary pękły:/, eyeliner zielony :D kocham zakupy :D Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 23.06.07, 14:42 dwa wklady do dlugopisu czarne, atrament czarny spodnice i bluzke/komplet tylko powiedz naprawde interesuje cie to co JA sobie kupilam, watpie mnie zupelnie nie interesuje co ktos sobie kupil a zakladanie takich postow jest infantylne Odpowiedz Link Zgłoś
onlynana Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 23.06.07, 22:32 szare szorty w kratke brazowa bluzke z motylkowymi rekawkami Odpowiedz Link Zgłoś
daga9912 do tralalumpek 24.06.07, 13:48 to po co sie wpisujesz? nie ma obowiazku przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 24.06.07, 12:21 Biala tunika (rewelacja)z Massimo Dutti kupiona na slynnej Bahnhofstrasse (juz ich nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.ka2 Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 24.06.07, 15:05 Biała spódniczka z Zary, sandałki (japonki z paskiem na pięte), apaszkę w cętki (na włosy;-)), koszulę białą lnianą, mnóstwo bransoletek. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.ka2 Tralalumpku 24.06.07, 15:11 Pisanie takich postów nie jest infantylne, to zwykła chęć autorki pochwalenia się anonimowym ludziom, że ma się duuuużo kasy i duuuużo ciuchów;-) A więc ja do mojej powyższej listy dołączam śliczne czerwone porsche, 240m mieszkanie w centrum miasta, bilet lotniczy na Ibizę+3-tygodniowy pobyt w ekskluzywnym hotelu, a tam zakupię sobie gorącego faceta na jedną noc. O, tyyyle mam kasy;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Tralalumpku 24.06.07, 18:29 magda.ka2 napisała: > Pisanie takich postów nie jest infantylne, to zwykła chęć autorki pochwalenia > się anonimowym ludziom, że ma się duuuużo kasy i duuuużo ciuchów;-) > > A więc ja do mojej powyższej listy dołączam śliczne czerwone porsche, 240m > mieszkanie w centrum miasta, bilet lotniczy na Ibizę+3-tygodniowy pobyt w > ekskluzywnym hotelu, a tam zakupię sobie gorącego faceta na jedną noc. O, > tyyyle mam kasy;-)) no wiesz. kiedy tak czytam o ilosci zakupionych bluzek itp itd...a jednoczesnie wiedze te zdjecia pokazywane na fm to smiem twierdzic ze te moje 2 wklady do dlugopisow + atramen kosztowaly wiecej to tyle na temat zakupow :) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 24.06.07, 15:25 dzinsowa granatowa prosta mini bez zadnych strzepien czy cekinow i jestem bardzo zadowolona (w dodatku przecena) skorzany bialy maly portfel bilet lotniczy ulubiony krem do twarzy Avene Odpowiedz Link Zgłoś
marinesha Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 24.06.07, 15:39 Szerokie dzinsy, czarne balerinki Chloe wiazane na kokardke, stroj kapielowy YSL, dwie skorzane torebki typu worek, czarna sukienka Ferretti Wszystko w super cenach:) Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 24.06.07, 18:52 romantyczny, biały kardigan zapinany na jeden guziczek i białe ażurowe baletki z dziurką na plalce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 14.07.07, 21:12 Odgrzebujemy trupa. Białą tunikę, którą mogę się trzy razy owinąć i stanik. Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 14.07.07, 21:28 moje ostatnie łupy to: -biała pikowana torebka -czarna pikowana torebka - obie w C&A -białe i czarne bolerko z kołnierzem i z małymi rękawkami - cocomore -2 bluzki koszulowe HM biała i błękitna -czarna kamizelka zapinana na szyi,bez pleców w stylu męskim - HM -szara kamizelka z kołnierzem bez rękawów taka garniturowa - tez styl męski:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 14.07.07, 21:30 acha no i jeszcze tunike i koszulową bluzke bez rekawów złamana biel w cienkie paski z kolnierzem Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: ciemnoszara sukienke (marni) n/m 15.07.07, 10:16 -białe dopasowane spodnie do pół łydki -szorty khaki, takie mini-pumpy -koszula z żorżety w kwiaty czarno-czerwono-beżowe,b a do tego dołączona czarna, gruba, ciężka wstążka -2 koszulki - biała i brązowa więcej nie pamiętam, ale sporo tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kilerka7 Tuniczkę 15.07.07, 10:58 taka jak w tej aukcjiwww.allegro.pl/item213026910_x_lipsy_tunika_nowa_s_x.html ale żółtą i nie wiem co do niej włożyc. Mam kilka rzeczy tej firmy, teraz to tak mysle,czemu ja ją kupiłam? Kupiłam jeszcze trampki jarmułki w kolorze granatowym -odjazd :) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: co kupiłyscie sobie ostatnio?? 15.07.07, 12:08 Ja jestem swiezo po zakupach :D No to tak; wczoraj kupilam; 'troche' bielizny, spodnice z wysokim stanem (w koncu!), dwie bluzki (jednak pasiasta, druga turkusowa) oraz zolta sukienke. Wciaz trwaja poszukiwania; czarnych rurek, granatowych dzinsow 'do kolan', satynowych czarnych dlugich spodni, satynowych krotkich spodenek, sukienki wersja 'elegancka', szerokich spodni a'la Victoria B oraz torebki (nic mi sie nie podoba w tych sklepach :/). Oczywiscie najwiekszy problem jest ze spodniami, bo ja lubie swoja figure oraz dlugie nogi, ale na spodniowych zakupach cos mnie trafia! Disa, gdzie Ty spodnie kupujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś