Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    19.06.07, 22:57
    to będą w najbliższym nowym sezonie czy nie? Bo kej mos i w ogole .. ;) nastawiać się czy nie? Ile z Was by się tak wapropos ucieszyło? :)
    Obserwuj wątek
      • martusia67 Re: Dzwony .. 19.06.07, 22:59
        ja bym sie ucieszyła :) bo nie podobam sie sobie w rurkach :)
        • myszka_333 Re: Dzwony .. 19.06.07, 23:03
          mam nadzieje że nie , strasznie nie lubie dzwonów
          choc jak wspominałam w innym wątku niejaka Kate Moss ostatnio przechadza się w
          dzwonach więc kto wie :P
          • edavenpo Re: Dzwony .. 19.06.07, 23:18

Ja widze trendy zmierzajace pewnym krokiem prosto w lata 80-te wiec dzwony nie
            za bardzo sie w tej epoce odnajduja. Ale moge sie oczywiscie bardzo mylic i
            dzwony eksploduja na ulicach jesienia.

Z drugiej strony gazety brytyjskie coraz czesciej ubolewaja nad faktem ze kate
            stracila sporo ze swojego nieskazitelnego wyczucia stylu odkad zwiazala sie z
            dohertym wiec moze te dzwony to symptom ;-)))

Z drugiej strony rownolegly trend to bardzo szerokie spodnie i dzinsy szwedy
            wiec bez uciekania sie do typowych dzwonow mozesz pominac rurki:
            www.net-a-porter.com/product/25403
            www.net-a-porter.com/product/21044
            www.net-a-porter.com/product/21609
            Albo jeszcze... jesli nie lubisz rurek - nos bootcut - bardzo 'twarzowy' fason ;-)

images.saksfifthavenue.com/images/products/04/153/6838/0415368386838/0415368386838_275x275.jpg
            • ex_oriente_lux Re: Dzwony .. 19.06.07, 23:25
              do spodni typu szwedy trzeba mieć okrągłą pupcię, żeby fajnie leżały .. :/ i tak źle i tak niedobrze ... :(
            • myszka_333 Re: Dzwony .. 19.06.07, 23:25
              szwedy przeżyję :P choć nie ma mnie, jestem niska (163-4 cm i chodze na płasko),
              ale ha ja mam to z czasów liceum.Moja najlepsza przyjaciółka ubierała się na
              modłę hipisowską tuniki i dzwony , no i te dzwony mi utkwiły, gdy oglądam
              realcje w Woodstock to gęba mi sie śmieje, ale gdy widzę panienkę w dzwonach +
              złota torebeczka + srebne baleriny to jakos nie całkiem łapię :)
              a rurki uwielbiam :)
              a ps to Kate straciła swoją moc? :P
              • edavenpo Re: Dzwony .. 19.06.07, 23:36
                myszka_333 napisała:

> a ps to Kate straciła swoją moc? :P
                ____

tak mowia... no ale jak ja zlapali z kokaina to mowili ze ze to koniec jej
                kariery ;-))

kate to jest modowy odpowiednik feniksa z popiołów ;-))
            • confused.girl Re: Dzwony .. 19.06.07, 23:37
              edavenpo napisała:

> Albo jeszcze... jesli nie lubisz rurek - nos bootcut - bardzo 'twarzowy' fason
              > ;-)
              >
              > <a
              href="images.saksfifthavenue.com/images/products/04/153/6838/0415368386838/0415368386838_275x275.jpg"
              target="_blank">images.saksfifthavenue.com/images/products/04/153/6838/0415368386838/0415368386838_275x275.jpg</a>
              >

Tak! Tak! Mój ukochany fason! Tylko w takim chodzę bez względu na to czy do
              okoła są rurki czy dzwony :D
      • lady.k Re: Dzwony .. 19.06.07, 23:06
        ja:) bo mam piękne dzwony w szafie i w raamch odwyku od rurek chętnie bym w nie
        wskoczyła. Dzwony kojarzą mi się z liceum...
      • e.m.i1 Re: Dzwony .. 19.06.07, 23:49
        Ja bym sie bardzo ucieszyla:)
        Na razie zadowalam sie boot-cut'ami albo troche szerszymi boot-cut'ami ale to
        jeszcze nie to...:)
      • magdaksp Re: Dzwony .. 19.06.07, 23:51
        ja nosze takie spodnie podobne do tych z drugiego linka edavenpo.kupilam w
        berschce za 45 zl.tak mi sie spodobaly ze kupilam 2 pary
      • lilivampire Re: Dzwony .. 20.06.07, 00:00
        nigdy ich nie lubiłam i nigdy nie polubię
        • kinky5 Re: Dzwony .. 20.06.07, 07:09
          mam takie (to sa po prostu wide leg)
          www.7forallmankind.com/Dojo_in_Nakita/pd/np/5/p/1207.html
          ale marza mi sie takie:
          www.7forallmankind.com/Ginger_Pant_in_Daytona/pd/np/42/p/1177.html
      • dakota77 Re: Dzwony .. 20.06.07, 08:07
        Nawet jezeli dzwony beda modne, nie bede ich nosic. Bardzo mi sie nie podobaja, nigdy takich nie zalozylam.
      • lemon55 Re: Dzwony .. 20.06.07, 10:28
        te są świetne:
        www.snobka.pl/artykul/1234/jeansy_goldsign
      • soraya103 Re: Dzwony .. 20.06.07, 11:27
        to ze cos jest modne - nie znaczy ze musisz miec w szafie i w tym chodzic. W
        dzwonach wygladaja dobrze tylko nieliczne z nas (podobnie jak w rurkach).
        Polecam boot-cut'y i kroj klasycznych 501 (choc sama nie jestem zwolennikiem
        Levi'sa). A tak swoja droga to mam sprawdzony sposob, zeby wiedziec jakie
        jeansy sie nosi :-)...od lat kupuje Diesle i tam nie ma "niemodnych" spodni. On
        sa zawsze na biezaco. Dzwonow na razie u nich nie widzialam :-) ....
      • cryptorchid Re: Dzwony .. 20.06.07, 11:56
        Ucieszyłabym się w tym sensie, że znów byłby duży wybór w sklepach, ale na
        razie się obkupiłam i mi wystarczy ;) Dzwony biodrówki to jedyny fason spodni,
        który mam w szafie, no, poza rybaczkami. DO wielu rzeczy się przekonałam, które
        wcześniej mi się nie podobały, ale do rurek nie mogę na razie.
        A czy jakiś fason jest modny czy nie to akurat mało mnie interesuje :)
      • meduzaa1 Re: Dzwony .. 20.06.07, 12:05
        NIe cierpię dzwonów, to wyjątkowo okropny krój.
        BTW - nie wiecie gdzie można obecnie dostać spodnie z szerokimi nogawkami?
        Warszawa mnie interesuje;)
        • napolnoc Re: Dzwony .. 20.06.07, 12:43
          Kupilam kilka dni temu dzinsy bootycut, z jesiennej kolekcji, rurki wisialy juz
          na przecenie :)
          Wole ten fason, lepiej w nim wygladam.
        • soraya103 Re: Dzwony .. 20.06.07, 12:48
          widzialam chyba takie w Tatum
          • meduzaa1 Re: Dzwony .. 20.06.07, 12:54
            Zapomniałam jeszcze dodać, że muszą mieć dłuuugie nogawki ze względu na moje
            nogi;) A nawet dzwony byłyby chyba lepsze niż przykrótkie szerokie nogawki:)
            W Tatuum mają raczej krótkie nogawki:(
            • yavanna86 Re: Dzwony .. 20.06.07, 12:57
              bym sie ucieszyla-zeby jeszcze byly nieprzecierane i z normalnym stanem ,
              echh...:) chociaz czarne waskie spodnie ze stanem wyzej niz pepek i jakimis
              fikusnymi (srebrnymi?) guzikami tez bylyby ciekawe, a oczywiscie w naszych
              sklepach, tak samo jak koloru kobaltowego, ich nie uswiadczysz (mimo ze "modne")
            • soraya103 Re: Dzwony .. 20.06.07, 13:07
              ja nigdy nie kupilam sobie spodni w Tatum. Mam 163 cm i zawsze sa na mnie za
              dlugie :-( ale to kwestia wzrostu & figury
              • meduzaa1 Re: Dzwony .. 20.06.07, 13:13
                Ja mam 176 i do tego długie nogi, bardzo ciężko jest mi kupić spodnie o
                odpowiadającej mi długości, a nie znoszę przykrótkich spodni, chyba że mają
                długość 7/8, co nie sprawdza się zupełnie przy spodniach z szeroką nogawką;)
      • sanvitalia Re: Dzwony .. 20.06.07, 13:19
        będą czy nie będą modne.. skoro masz ochotę to noś:))

dzwony kojarzą mi się z podstawówką i lo, szczególnie takie rozszerzane od kolan
        (chociaż dziś nie założyłabym już takich:) )
      • mankencja Re: Dzwony .. 20.06.07, 13:28
        nie lubie kupowac spodni, wiec pewnie zaczne sie tym przejmowac za jakis rok,
        jak juz bede musiala :P
        • mankencja przejmowac to zle slowo... 20.06.07, 13:29
          ustosunkuje sie do tego, o!
      • wuj_truj Re: Dzwony .. 20.06.07, 13:33
        Niestety, dzwony wracają, w ogóle szykuje się wielki come back mody z lat 60-
        tych. Jeżeli chodzi o ten krój spodni, to już wolę skinny, ale że na szczęście
        występują w modzie nie tylko ekstrema, najbardziej lubię spodnie proste.
        I chwała za to, że obecnie w modzie pełen eklektyzm i podczas gdy jedni głoszą
        nastanie nowej ery postposthippisów, innym nie przeszkadza
        tworzyć "futurystycznych" kolekcji opartych na metalu i błyszczących
        minimalistycznych formach.
        Tak więc pełen luz.
        • wuj_truj Re: Dzwony .. 20.06.07, 13:34
          www.style.com/trends/stylenotes/061807
      • miss_milkie Re: Dzwony .. 20.06.07, 19:16
        szerokie spodnie na pewno! szwedy chyba mozna takie nazwac :P
        ja sie nie ciesze, i tak bede nosic rurki, bo mi w takich spodniach najlepiej;)
        • stasia82 Re: Dzwony .. 20.06.07, 19:26
          mi osobiście po tych wszystkich rurkach, to podoba się pomysł na wprowadzenie w
          świat mody szerszych spodni :)
      • korrnelia Re: Dzwony .. 28.06.07, 18:08
        mam nadzieje ze nie beda modne
      • kamila.ss Re: Dzwony .. 28.06.07, 20:51
        oj ja bym sie strasznie ucieszyla :DDD
        dzwony jako alternatywa dla rurek. mam jedną genialną parę w szafie sprzed 3-4
        lat, smieje sie ze juz są pravie vintage :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka