daggy4 22.06.07, 17:01 gorzej nie mogla zestawic.... brak mi slow www.pudelek.pl/artykul/3695/piekna_polska_modelka_magda_mielcarz/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mef8 Re: mielcarz 22.06.07, 17:23 a mnie sie nie podoba. poki co jest więc 2:1 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: mielcarz 22.06.07, 18:08 Mnie tez za wiele tego, co nie zmienia faktu ze bardzo ladna z niej kobieta i cos ostatnio cicho o niej bylo ... Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: mielcarz 22.06.07, 18:19 Fajna kiecka. Fanką legginsów nie jestem, ale te mają smakowity kolor. Tylko kolor opaski mi nie pasuje. Sama Magda M. całkiem ładna. Tylko jak sobie przypomnę jej występ w "Quo Vadis"... I w ogóle całe "Quo Vadis"... Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: mielcarz 22.06.07, 20:42 sliczna jest, ale te kalesony to ma okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: mielcarz 22.06.07, 21:09 na Boga, juz nie przesadzajcie! Ladna dziewczyna z niej ale to nie zadna porazajaca pieknosc, ktora moznaby az tak sie zachwycac. :P Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: mielcarz 22.06.07, 21:09 fartuch do sprzątania i kalesony na zime.. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.ka2 ''Piękna''??? 22.06.07, 21:55 Blee, cera jak u starej kobiety po całym dniu pracowania w polu... I na dodatek pomarańczowa jajecznica zamiast ubrania. Osobno ok, razem hmmm.. raczej do kitu. Te legginsy.. sukienka też mi się niezbyt podoba. Torba ew. może być. A najlepsza to chyba po prostu opaska;-) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: ''Piękna''??? 23.06.07, 16:35 magda.ka2 napisała: > Blee, cera jak u starej kobiety po całym dniu pracowania w polu... Widac, że nigdy nie widziałaś na własne oczy starej kobiety po całym dniu pracowania w polu, w przeciwnym razie nie pisałabyś takich farmazonów. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: ''Piękna''??? 23.06.07, 18:13 będąc modelką jest się niestety narażonym na problemy z cerą - wynik częstych, bardzo grubych, kryjących, wręcz teatralnych makijaży; zresztą IMO nie ma najgorszej cery, ma normalną cerę, nie przykrytą podkładem, ani pudrem i chyba ma w nosie te nasze opinie;) ja uważam, że jest ładna, a że zdjęcie nie pochodzi z gazety, to nie jest tez "wygładzona" w fotoszopie Odpowiedz Link Zgłoś
okrutnaczarownica Re: mielcarz 23.06.07, 16:16 Moim zdaniem dziewczyna jest bardzo ladna. Stroj - ok, pasuje jej nawet malo twarzowy lososiowy kolor. Jedyne co, wg mnie, jest niekorzystne to stan jej cery - bardzo ladne rysy twarzy, oczy i zeby, a cera wyglada na zaniedbana. Szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: mielcarz 23.06.07, 17:59 a co do cery to normalna nikt z bliska nie jest doskonały, kazdy ma prawo do jakis wyprysków, czy niedoskonałości... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: mielcarz 23.06.07, 18:39 To nie sa zdjecia z sesji, zostala zlapana na imprezie, wiec wiadomo, ze nie musi na nich wygladach idealnie. Ale mogla zainswetowac w korektor i puder matujacy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: mielcarz 23.06.07, 22:34 dakota77 napisała: > To nie sa zdjecia z sesji, zostala zlapana na imprezie, wiec wiadomo, ze nie mu > si na nich wygladach idealnie. Ale mogla zainswetowac w korektor i puder matuja > cy;-) Prawdopodobnie zainwestowała, ale jak już ktoś wspomniał w wątku o photoshopie - zdjęcia wyłapują czasem w okrutny sposób nasze niedoskonałości;) Odpowiedz Link Zgłoś
onlynana Re: mielcarz 23.06.07, 20:25 ciekawe jak autorka tego watku sie ubiera .. mielcarz ma fajny, luzny styl i przede wszystkim swoj .. a nie pan stylistek. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: mielcarz 25.06.07, 10:17 autorka watku nie ubiera sie w jajecznicowe zestawy Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: mielcarz 23.06.07, 20:35 twarz na pokazanych zdjeciach jak u maryśki z poddubówka suwalskiego zastawienie kolorow i calej garderoby gorzej niż u maryśki ... Odpowiedz Link Zgłoś
sammuramat Re: mielcarz 23.06.07, 23:38 a mnie stroj sie podoba, chociaz osobiscie nie wlozylabym legginsow i wzielabym inna, bardziej workowata torebke, albo calkiem przeciwnie, portfelowa torebke do reki Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: mielcarz 25.06.07, 10:25 Mnie się podoba.To bardzo ładna dziewczyna,naturalna,świeża. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: mielcarz 25.06.07, 13:10 Na zdjeciu faktycznie cera bardzo brzydka, moim zdaniem niepotrzebnie sie Mielcarz opala. Widzialam ja pare razy na zywo w normalnych warunkach i musze przyznac, ze byla wtedy o wiele bledsza i cere miala bardzo ladna! Takze mniej slonca, czy tam solarium i bedzie wszystko ok! Odpowiedz Link Zgłoś
fiolkaa Re: mielcarz 27.06.07, 16:50 Wygląda ślicznie. Bardzo fajnie ubrana. kolory zestawione doskonalne, nie nudnie, z odrobiną szaleństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: mielcarz 27.06.07, 21:38 Sukienka/tunika mi sie podoba, jednak te baleriny za nic nie chca pasować a o tych wstretnych jaskrawozoltych legginsach nie wspomnę:( Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Re: mielcarz 27.06.07, 21:44 Strój nie rewelacja ale mimo wszytsko bardzo ok, o wiele ciekawsze zestawienie legginsów niz te widziane codzinnie na ulicy - czyli masówka, czarne legginsy, dzinsowa mini itp... Odpowiedz Link Zgłoś
mausi5 Re: mielcarz 27.06.07, 22:46 Wedlug mnie to sliczna dziewczyna i pasuje jej te stroj. A co do cery... Ja tam nie wiem, ale to normalna cera normalnej kobiety...? Ani nadzwyczanie piekna ani strasznie brzydka. Nie wiem dlaczego uwaza sie ze znane osoby musza byc nieskazitelne. Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: mielcarz 27.06.07, 22:55 Magda to ladna dziewczyna, ale stroj... jakis koszmar :/ Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: mielcarz 28.06.07, 08:17 moim zdaniem wygląda świetnie. zestaw ciuchów super- nie sztampowy, wszystko współgra choć na granicy odważnech połączeń. faktem jest ze taki zestawik nie jest przeznaczony dla "szerszej" publiki tzn niewielu typom urody byłoby w nim dobrze. pani M. ma wg mnie to szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś