daggy4 28.06.07, 10:14 ze beyonce chociaz jest bardzo okraglasta to generalnie zawsze ladnie wyglada. ma sliczna twarz i wlosy. www.kaprysy.pl/1291/za-ciasno/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tishka Re: musze przyznac 28.06.07, 10:23 raczej:) niektorzy mowia ze jest za bardzo okraglasta:) ale gdyby wlasnie byla chuda to przeciez nie bylaby taka sexowna.. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: musze przyznac 28.06.07, 10:40 daggy4 napisała: > ze beyonce chociaz jest bardzo okraglasta to generalnie zawsze ladnie > wyglada. ma sliczna twarz i wlosy. > > www.kaprysy.pl/1291/za-ciasno/ "chociaz jest za bardzo okraglasta" No nie mogę. W dzisiejszych czasach jak się nie jest szkieletem, tylko ma się NORMALNĄ (bo wg mnie Beyonce ma piękną, kobiecką figurę właśnie dzięki tym okrągłościom) figurę i równocześnie wygląda się atrakcyjnie to trzeba zaznaczyć, że to jakiś fenomen, bo przecież tylko zero tkanki tłuszczowej jest w stanie nam zapewnić seksowny (sic!) wygląd:| Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: musze przyznac 28.06.07, 11:46 uwierz, że jakbyś zobaczyła na ulicy kobietę o takich kształtach jak beyonce, tak ubraną jak ona przeważnie, tyle że to by nie była ona, uznałabyś, że widzisz grubaskę, która nie ma za grosz samokrytycyzmu i lustra w domu Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: musze przyznac 28.06.07, 22:36 lilivampire napisała: > uwierz, że jakbyś zobaczyła na ulicy kobietę o takich kształtach jak beyonce, t > ak ubraną jak ona przeważnie, tyle że to by nie była ona, uznałabyś, że widzisz > grubaskę, która nie ma za grosz samokrytycyzmu i lustra w domu > Uwierz, że bym tak nie pomyślała. Mam dość wychodzonych dziewczyn. Serio! I jak widzę kobietę okrąglejszą i do tego fajnie ubraną to dopiero przykuwa mój wzrok. Natomiast inną kwestia jest, że Beyonce potrafi wskoczyć w piękną sukienkę, ale też w tandetne za małe wdzianka. No ale każdy kto wskoczy w za małe tandetne wdzianka wygląda marnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: musze przyznac 29.06.07, 11:45 E tam, taki typ babek ma w sobie tyle seksu, ze o czymś zupełnie innym się mysli:))) Po prostu z takiego typu kobiety seksualnosc bucha na kilometr, tego nigdy nie będzie miała zadna kobieta w typie Schiffer - bo one prezentują typ królowej sniegu , tzn. niby sa piękne, ale przerazliwe zimne, nie ma nic wibrujacego w tej sesksualnosci. Natomiast nazwanie kogoś takiego grubaska to paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: musze przyznac 29.06.07, 11:49 po prostu same chciałyby mieć takie kształty i jej dokopują. :) słyszałam kiedyś o takich badaniach, że pokazywano twarze mężczyzn mężczyznom i kobiet kobietom. Mieli ocenić stopień atrakcyjności osób. Mężczyźni z reguły uważali twarze innych za atrakcyjne. Kobiety natomiast zawsze krytykowały. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: musze przyznac 28.06.07, 11:33 bardzo ładna są kobiety, u których okrągłe kształty mi nie przeszkadzają są to właśnie: beyonce i monica belucci Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: musze przyznac 28.06.07, 11:46 moja kolezanka ma taki typ urody i wygladala naprawde ladnie dopoki nie zaczela sie odchudzac. dodatkowo od tego odchudzania pogorszyl jej sie stan jej pieknych, dlugich wlosow, musiala je sciac i teraz wyglada jak czupurek z wklesla dwojka (wczesniej miala duza trojke). niestety nie wszystkim sluza "sterczace kosci" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: musze przyznac 28.06.07, 11:49 masz rację, lecz jednak czasem wolę patrzeć na sterczące kości, niż wylewające się sadło (chociaż sama do "sterczących kości" nie należę), lubię piękno, którego na polskich ulicach za mało Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: musze przyznac 28.06.07, 11:34 to ja sie wyłamię. owszem- B. (wg mnie oczywiście) ma jędrne, gibkie, zadbane ciało. na jej atrakcyjny wygląd pracuje również ciemna karnacja i doskonale dobrany do niej kolor włosów. niekiedy pracuja też stroje ale to juz nie zawsze. co do figury zaś- dziewczyna ma po prostu grube nogi. i tyle. i nie ma się co oburzać czy na siłę wmawiac ze tak nie jest. bo po co? każdy ma jakies mankamenty- nawet sławy. ale czy kazdy musi byc idealny? nie. lecz nie ma równiez wg mnie sensu na siłe dorabiac ideologii do tych mankamentów. bo to smieszne. jest sexy? jest. świetnie spiewa? świetnie. ma grube nogi? ma. i o co czynic tyle hałasu? Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: musze przyznac 28.06.07, 12:03 a ja też mam grube nogi i oczywiście marzy mi się by mieć szczupłe, ale o ile mogę odchudzić to czy tamto to nogi grube są. mam również wystający tyłek duży. i cieszę się, że tak dużo jest Beyonce w mediach, bo przynajmniej mogę realnie się na kimś wzorować :D nóg Cameron Diaz nie będę miała. za to Be ma piękny brzuch, to zapewne zasługa specjalnego treningu, ale próbuję... mnóstwo jest szczupłych dziewczyn, kobiet, zarówno gwiazd, jak i nie-gwiazd. niektóre są zgrabne, inne mniej, fajnie by było gdyby obowiązywały różne kanony urody i różne były prezentowane. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 wydaja nam sie grube, bo 28.06.07, 17:04 oceniamy je w/d 'naszych' slowianskich standardow jak na Murzynke to ma normalne, i pupe tez. co prawda zdarzaja sie i Murzynki ze smuklymi nogami, ale tez spora czesc ma genetycznie 'mocne' nogi, jak chocby uda Naomi ktora przeciez do grubasek nie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: wydaja nam sie grube, bo 28.06.07, 19:27 "co prawda zdarzaja sie i Murzynki > ze smuklymi nogami" :):):) powiedziałabym że jest ich cały tłum:) cały. mym zdaniem nie można porównywać tzw "mocnej" budoqy nóg B. oraz naomi. ta druga ma wprawdzie dosc potezne uda ale na tym sie konczy. kolana, łydki, kostki- jak u sarenki. sylwetka proporcjonalna, zgrabna. tymczasem nogi B. sa po prostu równe- moze z niewielkim zaznacZeniem kostek. taka uroda. ponad standardamo narodowymi istnieja pewne uniwerslane kryteria- i jak juz pisałam wczesniej- nie ma sie co burzyc, dorabiac ideologi i na siłe cos udawadniac. akceptujmy rzeczy takimi jakimi sa a zycie bedzie prostsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: wydaja nam sie grube, bo 29.06.07, 09:53 moze amerykanskie murzynki. bylas kiedys w afryce? nikt nie wyglada jak beyonce. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: wydaja nam sie grube, bo 29.06.07, 12:21 No to jest już przesada...Zalezy jak gdzie - Afryka to gigantyczna róznorodność typów sylwetki, chocby porównanie: smukła jak topola Masajka: www.salamandra.org.pl/magazyn/b09/b9-13c.jpg Postawni mieszkańcy Burkina - Fasso news.bbc.co.uk/nol/shared/spl/hi/picture_gallery/04/africa_bakassi_dispute/img/7.jpg Namibia (herero) newsimg.bbc.co.uk/media/images/41230000/jpg/_41230746_hererowomen203.jpg Senegal: www.thp.org/senegal/2005/oct/Richard%20Toll%20-%20rice%20field%202_optimized.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: wydaja nam sie grube, bo 29.06.07, 12:32 Chociaż to pierwsze to raczej masaj, sadząc po stroju, kobieta miałaby obrecze Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: musze przyznac 28.06.07, 12:28 Chyba ostatnio trochę schudła bo była dużo grubsza.Ogólnie to bardzo atrakcyjna kobieta.Ma piękną twarz i włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.ss Re: musze przyznac 28.06.07, 12:57 no nie wiem... oczywiście, twarz ma piękną, i tego nikt jej nie zabierze, ale figurę - koszmarną. i nie chodzi o to, że jest zbyt 'okrąglasta' <swoją drogą, fajne slowo :P>, tylko zwyczajnie bardo niezgrabna! krotkie, brzydkie nogi, jak dwie kolumny. nieproporcjonalnie mały biust. a na dodatek podkreśla swoje mankamenty ubraniami. wrrrr! Zeby nie bylo, Kate Moss nie jestem ;). na przykład Jennifer Lopez mi sie podoba, ale już Beyonce niespecjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: musze przyznac 28.06.07, 13:11 Wlosy to specjalnie dopasowana peruka ;-) concreteloop.com/wp-content/uploads/2006/12/beyonce-weird2.jpg Ale chyba ma na sobie te metalowe legginsy Balenciagi: www.style.com/slideshows/fashionshows/S2007RTW/BALENCIA/RUNWAY/00360m.jpg Fajne ;-) Z jej rozmiarem to musieli je chyba robic na zamowienie co musialo kosztowac fortune (te z wybiegu kosztowaly podobno $100,000!) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: musze przyznac 28.06.07, 13:49 Te. Pisaly o tym the fuggers :) gofugyourself.typepad.com/go_fug_yourself/2007/06/bet-awards-fug-.html#more Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: musze przyznac 28.06.07, 17:58 to zdjecie z peruką mnie przeraziło nieco :> Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: musze przyznac 28.06.07, 18:04 Wlosy afro to sa 'trudne' w pielegnacji wlosy - sa ciezkie do ukladania, czesania, prostowania wiec taka peruka jest dobrym rozwiazaniem. Ponizej jej prawdziwe wlosy: photos1.blogger.com/blogger/4815/1381/1600/0jojgfi1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: musze przyznac 28.06.07, 22:42 edavenpo napisała: > > Wlosy afro to sa 'trudne' w pielegnacji wlosy - sa ciezkie do ukladania, > czesania, prostowania wiec taka peruka jest dobrym rozwiazaniem. Ponizej jej > prawdziwe wlosy: > > photos1.blogger.com/blogger/4815/1381/1600/0jojgfi1.jpg Serio? To np zdjęcia z plaży na których ma długie piękne włosy to też peruka??? Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: musze przyznac 28.06.07, 23:20 Te peruki to jest wyzsza szkola jazdy, one sa jakby wplecione we wlosy na glowie w taka specjalna siatke. Moja kolezanka w pracy ma podobna peruke - na wlasnych dosc krotkich wlosach afro - wyglada to bardzo naturalnie ale jest piekielnie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: musze przyznac 28.06.07, 23:41 edavenpo napisała: > > Te peruki to jest wyzsza szkola jazdy, one sa jakby wplecione we wlosy na glowi > e > w taka specjalna siatke. Moja kolezanka w pracy ma podobna peruke - na wlasnych > dosc krotkich wlosach afro - wyglada to bardzo naturalnie ale jest piekielnie > drogie. No domyślam się, że to wyższa szkoła jazdy, ale i tak jestem w szoku. Do głowy by mi nie przyszło, że ona praktycznie zawsze ma peruke na włosach :O Dorga edavenpo :D - jak zwykle dowiedziałam sie czegoś ciekawego i zaskakującego od Ciebie na forum moda:D Tak z czystej ciekawości - czy Twoja wiedza i obeznanie ze światem mody i trendów to czysta pasja czy jest to powiązane z Twoją praca? Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: musze przyznac 28.06.07, 23:47 Milo mi ;-) Moda to czysta pasja ;-) Zawod mam taki ze musze wiedziec skad przyjdzie nastepny trend - ale nie w modzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: musze przyznac 28.06.07, 23:51 edavenpo napisała: > > Milo mi ;-) > > Moda to czysta pasja ;-) > > Zawod mam taki ze musze wiedziec skad przyjdzie nastepny trend - ale nie w > modzie ;-) > > No to tym bardziej jestem pod wrażeniem jeśli to "tylko" pasja:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: musze przyznac 29.06.07, 14:27 nie otwiera mi sie zdjecie z peruka:( trzeba miec cos specjalnego?:) pojawia mi sie forbidden Odpowiedz Link Zgłoś
awioletta Re: musze przyznac 01.07.07, 12:57 mi też się nie otwiera, ale Beyonce praktycznie zawsze ma perukę więc chyba nic nowego tam nie zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Beyonce ... 28.06.07, 14:15 Ja widzialam ja na zywo na koncercie i przyznam ze jest ona masywna kobieta, ma " mocne " uda, ogolnie nogi sa dosc masywne. Jednak zauwazcie jak jest ona krecona w teledyskach, przewaznie do pasa, badz z boku jak tanczy, rzadko na prosto. Czesto jak kleczy, czy tam siedzi :P :) idoldvd-review.up.seesaa.net/image/Beyonce25204.jpg e.egoisci.pl/eg648/59b7588b002b9aed454fbb2f www.purseblog.com/images/beyonce_matching_purse_shoes_01.jpg Mialam opory zeby wkleic, no ale wklejam : i27.photobucket.com/albums/c169/celebrities_fun/beyonce_knowles_06.jpg Nie mowie ze nie jest atrakcyjna kobieta, ma bardzo ladna buzie itd, ale na figure nie chcialabym sie z nia nigdy zamienic. Ale co trzeba jej przyznac - swietnie potrafi zakrywac swoje niedoskonalosci. Odpowiedz Link Zgłoś
novalijka1 Re: Beyonce ...,super 28.06.07, 16:43 Swietna kobieta! Wedlug mnie jest super. Ostatnio wlasnie rozmawialam z kumplami o wokalistach i rozmowa zeszla na Beyonce.Kumplom bardzo sie podoba,mowili,ze to synonim prawdziwej kobiecosci i seksu.Powiedzieli,ze figure ma swietna,ma ksztalty tam gdzie trzeba a nie tak cyt"jak chudy patyczak Paris Hilton,bez biustu i tylka z palaczakiem miedzy nogami". Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Beyonce ...,super 28.06.07, 17:05 A ja myślę że rużne kobiety są piękne i chude i normalne i grube. Niektóre mają takie coś w sobie a inne nie mają. No i miła twarz to ważna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: musze przyznac 28.06.07, 19:42 Z twarzy jest dla mnie trochę plastikowa, chociaż może się nie znam. :) Figurę ma moim zdaniem niezłą i nie pomyślałabym o niej na pewno "grubaska". Może ma ciut za tęgie uda, ale większość modelek ma uda jak patyki, co podoba mi się jeszcze mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally EŁ 28.06.07, 20:08 x17online.com/celebrities/beyonce_knowles/beyonce_back_on_the_boat.php Moze i na teledyskach jak ją zrobią to może się podobać, ale jak widać na załączonym linku ciało ma zapuszczone, grupe, cellulitowate nawet na brzuchu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: EŁ 28.06.07, 20:40 może i ma celulit, ale figurę ma piękną. chciałabym mieć taką talię. ale natury się nie oszuka... Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: EŁ 28.06.07, 21:54 skoro jesteśmy przy plotkach... uważasz, że takie ciało jest super sexy? www.pudelek.pl/artykul/3784/nogi_kate_moss/ Gdybym miała wybrać, kogo chętniej zobaczyłabym w reklamie stroju kąpielowego, to definitiwnie Beyonce Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.ss Re: EŁ 28.06.07, 22:50 oj nie,nie jest sexy, jest wrecz straszne (nie obrazając bardzo szczupłych/chudych kobiet). i tez WOLAŁABYM w takiej reklamie Beyonce. ale najbardziej widzę w niej taką dziewczyne: assjatka.wrzuta.pl/obraz/cUP1CMNEd0/jessica_biel_w_bikini_cz.5 swoją drogą, nie uwazacie ze ciało Jessici Biel na tych zdjęciach jest idealne? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: EŁ 28.06.07, 23:09 Nie. Nie uważam, że Kaśka Moss jest sexy i nie popadam ze skrajności w skrajność. Jak napisała kolezanka ponizej- uważam, że Jessica Biel jest boska, rownież Jessica Simpson (z czasów, zanim się zapusciła, ale codziennie ostro trenuje i wraca do sylwetki) i kilka innych znanych gwiazdek :) Dla Mnie beyonce jest gruba i wygląda nieapetycznie Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: EŁ 29.06.07, 01:29 Ally! Jessica Simpson właśnie na codzień jest okrąglejsza, a chudnie tylko wtedy, kiedy musi:/ Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: EŁ 29.06.07, 10:01 prosze nie wpisywac do mojego watku rasistowskich tekstow Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: EŁ 28.06.07, 20:46 patrze i patrze i tego zapuszczonego ciala nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: EŁ 28.06.07, 20:55 patrze i patrze i tego zapuszczonego ciala nie widze ja tez nie....ale ja okulary nosze wiec pewnie az tak dobrze nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: EŁ 28.06.07, 22:47 hotally napisała: > <a href="x17online.com/celebrities/beyonce_knowles/beyonce_back_on_the_boat.php" target="_blank">x17online.com/celebrities/beyonce_knowles/beyonce_back_on_the_boat.php</a> > Moze i na teledyskach jak ją zrobią to może się podobać, ale jak widać na > załączonym linku ciało ma zapuszczone, grupe, cellulitowate nawet na brzuchu ;/ > Sorry, ale ani zapuszczonego ciała, ani cellulitu na brzuchu nie widzę. Widzę za to normalną kobietę w kostiumie kąpielowym o apetycznych kształtach. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: musze przyznac 28.06.07, 20:36 no nie wiem.. juz raz obiegły internet jej zdjecia z doczepainymi sztucznymi włosami... cos jej sie odklejało chyba ;] a bez makijazu taka troche niewyrazna i wyblakła ... no ale oczywiscie jesli jest zrobiona przyznac trzeba, ze ładna .... no ale nie sztuka jest byc ładnym z tymi wszytskimi poprawkami.. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: musze przyznac 28.06.07, 20:59 czy ty sie zajmujesz tylko czytaniem plotkarskich serwisow? bo co chwile rzucasz jakis link z tego typu serwisów Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: musze przyznac 28.06.07, 21:07 Ja jak sie pudze to czytam pudelka, egoisci, tmz, x17 ;) Nie wiem jak bez tego mozna zyc :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: musze przyznac 28.06.07, 21:11 mozna, zapewniam, ze mozna:) owszem, czytam czasem pudelka a reszta to nawet nie wiem co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: musze przyznac 29.06.07, 10:54 a mnie sie Beyonce podoba - twarz ma ładną, fajnie na nią popatrzeć, jest inna i wyroznia sie z tlumu podobnych pan o figurze paris, sienny czy kate. One sa identyczne dla mnie (pod wzgledem figury rzecz jasna), na ulicy pewnie nie zwrocilabym na zadna uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: musze przyznac 29.06.07, 13:12 fakt, sliczna jest. za bardzo okraglasta imho nie jest, ma wspaniala talie i dobre proporcje. do tego piekny kolor skory- podobne ksztalty w polaczeniu z blada skora nie wygladalyby juz tak apetycznie. ale nie mialam pojecia, ze to peruka, zawsze podziwialam jej wlosy i nawet mnie dziwilo, ze mimo ciaglego prostowania wygladaja tak zdrowo, myslalam ze to zasluga jakichs superzabiegow niedostepnych zwyklym smiertelnikom;) jestem rozczarowana:( Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: musze przyznac 29.06.07, 14:18 clockwork.orange napisała: myslalam ze to > zasluga jakichs superzabiegow niedostepnych zwyklym smiertelnikom;) jestem > rozczarowana:( ____ Zeby nie bylo ze tylko Beyonce ;-) Jessica Simpson z.about.com/d/beauty/1/0/8/J/Jessicasimpred.JPG Gwen Stefani photos1.blogger.com/blogger/3494/635/1600/gwen1.1.jpgNaomi www.poster.net/campbell-naomi/campbell-naomi-photo-xl-naomi-campbell-6234126.jpgTyra static.sky.com/images/pictures/1284482.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: musze przyznac 29.06.07, 14:19 grr...pokickaly mi sie linki: Naomi www.poster.net/campbell-naomi/campbell-naomi-photo-xl-naomi-campbell-6234126.jpg Tyra static.sky.com/images/pictures/1284482.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: musze przyznac 29.06.07, 14:38 o rety, edavenpo, rujnujesz moje ugruntowane widzenie swiata;) o naomi wiedzialam juz dawno- podobno ma z natury bardzo slabe wlosy. ale jessica simpson? gwen? tyra? btw sama bym nie pogardzila taka sprytna peruczka, malo co jest w stanie tak bardzo dodac kobiecie urody jak piekne, geste wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Beyonce jest gruba 01.07.07, 11:34 Beyonce jest gruba i nie ma co oszukiwac,dziewczyny powklejaly zdjecia jak normalnie wyglada,ma mocne uda,mozna by rzec ze wielkie,ale to beyonce nie?wiec mozna by jej wybaczyc,ale jestem na 100% pewna ze gdyby jakas babka o takiej samej figurze ale no name byla na plazy-pomyslalbyscie ze jest gruba, bo co tutaj krecic,jest masywna,czy ja wiem czy to wyglada seksy,moim zdaniem nie. Jest kurpulentna i tyle. Nigdy nie chcialabym miec jej figury! Spodnie to na pewno nosi min 42 rozmiar,bo nie wierze ze w mniejsze zmiesci swoje uda. Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: Beyonce jest gruba 01.07.07, 12:45 nigdy nie pomyślałabym o takiej kobiecie, że jest gruba. uda ma masywne, ale korpulentną nigdy bym jej nie nazwała. macie jakąś manię i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Beyonce jest gruba 01.07.07, 13:07 ja rowniez bym tak zbudowanej kobiety gruba nie nazwala. dla mnie gruba= gruby brzuch i brak talii, zaburzone proporcje sytwetki. beyonce jest kobieta o pelnych, okraglych ksztaltach i tyle, podobnie jak bellucci, liszowska czy j.lo. moze sie to nie podobac, ale zeby okreslic ja grubasem to imho przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Re: Beyonce jest gruba 01.07.07, 13:10 Jest ona dosc masywna,niezle to maskuje,fotosy zawsze z boku robione,nigdy na wprost(nie liczac dlugich sukni),widzialam w necie jej kilka zdjec z plazy,jednak nie moge znalezc,wygladala na prawde zle,rozstepy na udach...itd. www.contentimages.de/content/GlobalPictureGallery/4/1095831104_1165511196178.jpg Tutaj ledwo sie wcisnela w ten kombinezon,popatrz jakie ma uda "scisniete" gfx.dagbladet.no/pub/artikkel/4/43/437/437515/foderinghamXart280.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: Beyonce jest gruba 01.07.07, 13:13 naprawdę nie widzę tu grubej kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Beyonce jest gruba 01.07.07, 13:33 ledwo się wcisnęła bo ma źle dobrany strój. Nosząc 36 też można mieć wałki nad biodrówkami, jeśli się nie potrafi krytycznie an siebie spojrzeć. Ale to już inny problem Beyonce. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Beyonce jest gruba 01.07.07, 13:08 lilianna82 napisała: > Beyonce jest gruba i nie ma co oszukiwac,dziewczyny powklejaly zdjecia jak > normalnie wyglada,ma mocne uda,mozna by rzec ze wielkie,ale to beyonce nie?wiec > mozna by jej wybaczyc,ale jestem na 100% pewna ze gdyby jakas babka o takiej > samej figurze ale no name byla na plazy-pomyslalbyscie ze jest gruba, bo co > tutaj krecic,jest masywna,czy ja wiem czy to wyglada seksy,moim zdaniem nie. > Jest kurpulentna i tyle. > Nigdy nie chcialabym miec jej figury! > Spodnie to na pewno nosi min 42 rozmiar,bo nie wierze ze w mniejsze zmiesci > swoje uda. Jak dla kogoś ideałem piękna jest rozmiar 34 to z pewnością by tak pomyślał, ale na szczęście nie wszyscy mają ograniczone pojmowanie urody do obwodu talii i bioder. rozumiem z Twojej wypowiedzi, że kobiety noszące rozmiar min 42 nie mają co się łudzić, że są piękne? Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Re: Beyonce jest gruba 01.07.07, 13:11 Ja nie mowie ze jest brzydka,gdzie to niby napisalam?mowie tylko ze ma masywne dosc uda i rozstepy,buzie ma ladna,nie przecze.Ale jej figura nie jest moim marzeniem,wrecz przeciwnie-nie chcialabym tak wygladac. Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Re: Beyonce jest gruba 01.07.07, 13:14 aaa i nigdy nie napisalam ze moim idealem piekna jest rozmiar 34,wiec nie wkladaj mi slow ktorych nie wypowiedzialam,ok? 34 jest dla mnie szkieletem,38-40 normalna,a od 42 troszke za duzy ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: Beyonce jest gruba 01.07.07, 13:25 od 42 troszkę za duży... dobre :))) Primo: spytaj swoje koleżanki powyżej 1,80 jakie rozmiary głównie noszą, to może Cię oświecą, że można nie być grubym, a mieć duży rozmiar 40-44. Często ze względu na długość. Znam dziewczyny, które noszą 38, a może nawet niektóre 36 i nie wyglądają źle, pomimo wysokiego wzrostu, ale to niekoniecznie jest normą. Secundo: Rozmawiałam raz z dziewczyną, która była po urodzeniu dziecka i była szczuplutka, miała płaski brzuch i zaookrąglenia tam gdzie trzeba (dodam, że to nie była dziewczyna z figurą Beyonce, tylko Claudii Schiffer) i narzekała, że się strasznie roztyła i ma pełno tłuszczu. Myślałam, że padnę ze śmiechu, bo choćbym wzięła lupę, nie mogłabym chyba tego tłuszczu dostrzec. :) Dziewczyny, weźcie na wstrzymanie. Chcecie wyglądać jak szkielety? To jest dla Was ideał piękna? Nie przesadzajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Beyonce jest gruba 01.07.07, 13:30 lilianna82 napisała: > aaa i nigdy nie napisalam ze moim idealem piekna jest rozmiar 34,wiec nie > wkladaj mi slow ktorych nie wypowiedzialam,ok? A gdzie niby napisałam, że tak jest??? Teraz to Ty przypisujesz mi coś czego nie zrobiłam. Napisałam, że IMO kobieta o figurze Beyonce może wydawać się gruba dla kogoś, kto hołduje rozmiarowi 34. Nigdzie nie stwierdziłam, że Ty tak uważasz, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Re: Beyonce jest gruba 01.07.07, 14:31 Dobra,ale ja nie holduje rozmiarowi 34,a mimo tego uwazam ze Beyonce jest troszke gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Beyonce jest gruba 01.07.07, 14:50 Lilianno ty poprostu nigdy w zyciu grubej kobiety nie widziałaś jeśli myślisz, że Beyonce jest gruba ;], apetyczna babka, kobieca i seksowna, szczupła nie jest ale w normie, przy tym mimo tych ud stosunkowo proporcjonalnie zbudowana. Odpowiedz Link Zgłoś