martusia67 Re: zegarek 01.07.07, 21:47 > Czy nosicie zegarki? - Tak, nosze codziennie > Czy macie kilka? - Mam tylko jeden ESPRIT > > Czy dopasowywujecie zegarek do kreacji - nie bo mam tylko jeden ktory zreszta pasuje do wszystkiego (nio moze oprocz dresow :D) Zlinkowany przez ciebie Disa zegarek , bardzo mi sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: zegarek 02.07.07, 09:01 ta omega z linka jest b.ladna osobiscie nie nosze lancuszkow, pierscionkow, bransoletek, kolczykow etc jedynie zegarek. moj ulubiony to dosyc klasyczny lorenz - bo jak na ta firme to wyglada mlodziezowo. prawie wylacznie jednak nosze srebrnego breila na brasolecie. oprocz tego posiadam kwagratowego, srebrnego gucci i letniego, na pasku w plotna zaglowego (w kolorze blekitnym) diesla. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: zegarek 02.07.07, 09:10 www.x-polo.nl/segwaypoloimages/breil.jpg nawet znalazlam zdjecia breila - moj ma biala tarcze i gucci - idem soi.watchwholesalers.com/Services/ProductImage/200/350/71014.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
damalia27 Re: zegarek 02.07.07, 09:22 średnią uwagę zwracam na zegarki u siebie i u innych. pomijając kilka moich koleżanek i moją mamę, które mają zawsze taki model, że chciałabym zerwać im z ręki. ale one mają takie modele, że to przede wszystkim biżuteria, a zegarek przy okazji. sama mam jeden tylko codzienny zegarek, o ten: allegro.pl/item209856705_nowy_ck_calvin_klein_dress_k421140.html#photo zakupiony jakieś 3 lata temu, ukochany i nieodłączny. noszę go tak jakoś automatycznie bo mi dziwnie gdy nie mam go na ręce. ale godzinę przeważnie i tak sprawdzam w komputerze albo komórce. chyba, że jestem gdzieś i nie chce mi się grzebać w torebce w poszukiwaniu telefonu to sobie wtedy przypominam że przecież mam zegarek hi, hi. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: 2 x atlantic 02.07.07, 09:48 1. duzy, nakrecany, jestesmy juz razem 9 lat czarny, w srodku zlote elementy, na skorzanych pasku img220.imageshack.us/img220/5896/a1hf3.jpg 2. damski, na srebrnej bransolecie maly, okragla i czarna tarcza w ogole atlantici sa niezawodne Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 OT 02.07.07, 11:32 > w ogole atlantici sa niezawodne OT, czyli: atlantiki, civiki (M. l.mn.), Metalliki (D. l.poj.) ;) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: OT 02.07.07, 12:29 whatever! nie jestem az tak drobiazgowa, mozemy sie o to spierac ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: OT 02.07.07, 12:33 Nie ma sie o co spierac - prawidlowa wersja jest jedna ;-P Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
japonczyk1 Zegarek u kobiety, zegarek u faceta 02.07.07, 16:23 Interesujacy temat podjety przez dziewczyne, wydawalo mi sie ze faceci wieksze znaczenie przywiazuja do zegarkow :)) Zegarek dla faceta jest o tyle istotny, ze stanowi w sumie jedyna akceptowalna ( przynajmniej przeze mnie) bizuterie. U kobiet troche ginie "w tlumie"- kolczyki, bransoletki, diamenty i kolie .... Osobiscie mam na tym punkcie troche hopla, dysponuje 23 sztukami :) Blacpain, Panerai ( ostatni nabytek) , popularny w Polsce Maurice Lacroix, Doxa, Omega plus kilka sztuk specjalistycznych czasomierzy.W sumie jakies dwa dobre auta ulokowalem w zegarkach ;) Tissoty mam dwa i bardzo lubie, mialem Atlantica kiedys, nie tylko mnie sie podobal i juz nie mam :( ale podobno dzis robione nie sa juz tym co kiedys oryginaly . Zdaje sie ze w ogole nie w CH to produkuja ostatnio. Kupilem go w USA, pozniej w Polsce zegarmistrz od razu i zdecydowanie nazwal go podrobka.... W Polsce warto zwrocic uwage na powrot zegarkow rosyjskich- uwspolczesnione stare marki poljot, vostok, rakieta. niektore sa naprawde kapitalne i stosunkowo tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Zegarek u kobiety, zegarek u faceta 02.07.07, 17:07 Zazdroszcze i zycze wiecej :D ja sobie upatrzylam na lotnisku w Paryzu od Calvina Kleina i 3 razy go ogladalam, a jak sie w koncu zdecydowalam to go nie bylo :( moja rozpacz nie znala granic, omega troche oslodzila moj bol... ale tamten byl PIEKNY brazowy pasek, tarcza idealnie elzala na mojej rece -nie wiem czemu tak sie nad nim zastanawialam -w sumie nie byl drogi... zrzucam wine na moja chorobe psychiczna ;/ i mam nadzieje, ze jeszcze go kiedys zobacze i kupie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
japonczyk1 Re: Zegarek u kobiety, zegarek u faceta 02.07.07, 17:45 Ja mam zawsze troche poczucia winy kupujac kolejny zegarek :) tak ze nie dziwie Ci sie ze sie zawahalas. Dlatego wzialem na wstrzymanie od jakiegos czasu, jednak cos jest w tych zegarkach....... :) szczegolnie tych co maja przezroczysty spod i mozna poogladac mechanizm , hehe :) Jesli chodzi i zegarki designerkie wlasnie typu CK to nie jestem wielkim zwolennikiem, wole raczej producentow, ktorzy robia TYLKO zegarki....moze z wyjatkiem Burberry. Nie kieruj sie rowniez wygladem paska, bo pasek i tak trzeba po jakims czasie wymienic i nie zawsze jest latwo dostac wlasciwy. Paski z krokodylej skory ( Maurice, Panerai) "chodza" nawiasem mowic po 1000 zlociszow :( Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Zegarek u kobiety, zegarek u faceta 02.07.07, 18:08 ale ten CK byl IDEALNY Tarcza PIEKNA.... I TEN PASEK.... po nocach mi sie sni ale znajac zycie BEDE GO MIALA ;] yhyhhyhyhyy Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jesli pamietasz model to po prostu kup go onl 02.07.07, 21:40 nie pamietam modelu :( a w necie go JESZCZE nie znalazlam :( Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: zegarek 02.07.07, 16:31 kiedyś miałam takie podejście jak Ty (godzina w telefonie) ale od kiedy dostałam mojego srebrnego esprita-nie rozstaję się z nim. Zwracam uwagę na zegarki, to jakoś samo mi się nasuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
glamourous Re: zegarek 03.07.07, 12:38 W mojej minikolekcji zegarkow ten jest moim najnowszym nabytkiem : www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=bfe1f6ac3f1e9b3d a ten sprzed kilku miesiecy : www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a9f821ff9c51127f Odpowiedz Link Zgłoś
jattte Re: zegarek 04.07.07, 19:37 A ja ostatnio taki wypatrzylam i zastanawiam sie nad kupnem www.leshop.se/produkt.asp?page=1&pId=1764 Odpowiedz Link Zgłoś
milena58 Re: zegarek 05.07.07, 22:23 ten i zaden inny:) mam zboczenia na pkcie tissotow:)ale ten najbardziej lubie www.maxtime.pl/produkt.php?kat=1&s=2&id=1183&strona=100&back=0 Odpowiedz Link Zgłoś