Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    29.06.07, 15:49
    jaka wage/UWAGE zwracacie na zegarek??

Ja Wam sie przyznam, ze ZADNEJ ;]
    z bolem i wysilkiem przypominam sobie "zegarkowe marki" :D

Mam godzine w telefonie wiec raczej mi to wystarcza, ale czasami zakladalam zegarek z atomowkami, albo z osiolkiem od kubusia puchatka :D
    Nawet do klasycznych ubran w brazach potrafilam wyskoczyc z tymi "kreskowkowymi" :D
    Ale ostatnio w ramach "Disa dorasta i powaznieje" nosze UWAGA CHWALE SIE ;]

i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/Z.jpg
    ale szczerze zawsze wydaje mi sie, ze zegarek jest za idealny do noszenia na codzien.
    Co nie zmenia faktu, ze to aktualnie moja naukochansza rzecz (zaraz po telefonie i Ipodzie -bez ktorych bym nie przezyla dnia)

ale tak sobie myslalam dzisiaj w TRAMWAJU czy czasami nie wygladam jak dziewczyny ze stadionowymi torebkami "lv" czyli Tramwajowe Luisy :D

ale ze spokojnym sercem stwierdzlam, ze zadnej metki czy napisu nie mam na widoku :D

(pomijamy fakt, ze juz rok!! robie prawko -i dopiero teraz widac koniec :D )

moje pytania:

Czy nosicie zegarki? (ja zazwyczaj nie)
    Czy macie kilka? (ja mam 2 z kreskowek, jeden "motylowy", jeden gucci-ale go zgubilam, i jeden jakis srebrny-nie lubie samego srebra, no i ten czyli sztuk 6 z czego nosze 3 :D bajkowe i ten zalinkowany. !!!a!!! i mam jakis tani z mexyku bo musialam wiedziec ktora godzina-wiec kupilam straganowy BUAHAHAHAHAHA)

Czy dopasowywujecie zegarek do kreacji
    Czy jest tu ktos kto ma obsesje na punkcie zegarkow -to musi byc ciekawe kolekcjonerstwo !!!

i w ogole mowcie o swoich zegarkach ;]

A!!!
    I jeszcze 1 :D dzisiaj bylam w sklepie z uzywana odzieza i kupilam :D tak, tak KUPILAM piekna plisowana spodniczke :D za 6zl :D
    pozniej wrzuce fote ;]
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: zegarek 29.06.07, 15:58
        przyznaje bez bicia, ze bardzo duza wage przywiazuje do zegarkow wlasnych i
        cudzych :) mam kilka do noszenia na codzien, kilka sportowych-plastikowych i
        jeden stary typowo bizuteryjny.

mialam kiedys faceta, ktory mial pie..a na tym punkcie, zarazil mnie ;) od
        kiedy zwracam na to uwage wiem, ze sporo takich ludzi jest...

fajna ta omega, klasyczna taka.
        • disa Re: zegarek 29.06.07, 16:01
          ;]
          to jest ten model "przedwojenny" tylko w nowej wersji ;]

to byla milosc od 1 wejrzenia
          • cioccolato_bianco Re: zegarek 29.06.07, 16:10
            znam ten model :) widzialam go na paru rekach.

osobiscie wole prostokatne koperty.
            ja mam ukochanego tissota www.watchmags.ru/linkpics/T58.1.175.10.jpg
            w komplecie byly 3 paski, niestety wszystkie zniszczylam i trudno jest dostac
            nowy :(
            i emporio armani w tym stylu, ale na czerwonym pasku - ktory obecnie nosze
            www.timedon.com/img/shop/thumb/055dd3fd9195ed578026a05a92e89c30.jpg
            • disa Re: zegarek 29.06.07, 16:31
              ten 2 ladny :D

1 zbyt dziwny jak dla mnie ;]
              • cioccolato_bianco Re: zegarek 29.06.07, 16:33
                dziwny i inny, i wlasnie dlatego jest fajny ;)
                • disa Re: zegarek 29.06.07, 16:36
                  Ja Dziewcze ze Wsi jestem ;] wole proste rzeczy :D

zegarek sliczny i na 100 zwraca uwage bo jest niesamowity, ale do mnie nie pasuje
                  • cioccolato_bianco Re: zegarek 29.06.07, 19:12
                    w porzadku :) ja to samo sadze o twojej omedze - sliczna, ale do mnie nie
                    pasuje ;))
                • matmam do cioccolato_bianco 29.06.07, 23:07
                  "T" jak Tissot:)Też go mam i uwielbiam!
                  • silencia22 Re: do cioccolato_bianco 01.07.07, 11:32
                    tez mam tylko jeden zegarek - moj ukochany Tissot ale z okrągłą tarcza - bo
                    takie lubie najbardziej, i na srebrno-złotej branzolecie. gdy zakladam zegarek
                    to juz żadnej innej bizuterii procz kolczykow nie zakladam, coby go nie
                    przycmic:>:>>>
                  • cioccolato_bianco Re: do cioccolato_bianco 01.07.07, 12:00
                    o, no prosze :))))
            • mloda99 Re: zegarek 01.07.07, 20:06
              Bardzo ladny ten pierwszy!!
      • akalu Re: zegarek 29.06.07, 16:15
        Disa ty tu o zegarkach, a ja czekam na zdjęcie w tej łososiowej sukience. I co?
        • disa Re: zegarek 29.06.07, 16:32
          bordowej jak ju ;]ppp
      • carnivore69 Re: zegarek 29.06.07, 16:23
        > ale szczerze zawsze wydaje mi sie, ze zegarek jest za idealny do noszenia na
        > codzien.

Zegarek to podstawa (podobnie jak uzebienie i buty ;)). W tym przypadku klasyka,
        choc nie do konca do strojow casual.

Pzdr.
        • carnivore69 Re: zegarek 29.06.07, 16:40
          (tym = Twoim, oczywiscie)
        • disa Re: zegarek 29.06.07, 16:42
          ;]
          • mef8 Re: zegarek 29.06.07, 16:54
            Disa i Ciocco - fajne zegarki, oba klasyczne, a ten trzeci (tissot) b.oryginalny.
            swoja droga jestem ciekawa, jakiej on (ten trzeci ;) jest wielkosci w stosunku
            do ręki. cyfrblat wygląda, ze jest w sam raz (na zdjeciu) ale z uwzględnieniem
            "konstrukcji", na ktorej jest umocowany, caly zegarek wydaje sie spory. czy tak
            jest naprawde?

nie mam jakiegoś szczególnego odbicia na tle zegarków, fakt zwracam na nie
            uwagę, ale raczej u kogoś, a ściślej u facetów. kobiece zegarki jakoś mnie nie
            interesują.... swoje mam dwa - pracowy (srebrny, marka jak sie okazalo po
            przeszukaniu google, znana ale mi widziana po raz pierwszy) i weekendowego
            swatcha w kolorze cielistym na bransoletce z metalowych krążków z jakiś wzorkiem
            z masy (?). ale ponieważ najczęściej śpię w zegarku to zdarza mi się ten
            weekendowy przenosić od weekendu do weekendu.
      • keepersmaid Re: zegarek 29.06.07, 16:34
        Mam zegarkow caly szereg, a nosze wlasciwie tylko dwa Swatche - jeden srebrno-
        niebieski sportowy z marka Igrzysk Olimpijskich z 2000 roku i drugi na
        srebrzystym metalowy "dzianinowym" pasku z prosta zoltawo-bezowa tarcza.
        Zakladam tylko kiedy mi kolorystycznie i stylowo pasuja do ubrania i wogole na
        nie nie patrze w celu sprawdzenia godziny, nie mam odruchu, bo zawsze spogladam
        na komputer albo na komorke.
      • ryfka81 Re: zegarek 29.06.07, 17:16
        Ja na zegarkach (oraz telefonach/samochodach/innych cudach) zupełnie się nie
        znam. Dla mnie zegarek musi być po prostu ładny :o) No i jeszcze żeby za drogi
        nie był (sknera).
        Twój jest zupełnie nie w moim stylu - za bardzo błyszczący i zimny.

Sama mam tylko jeden - coś mniej więcej takiego:
        ec1.images-amazon.com/images/I/31FnVYT8wwL._SX242_SY292_.jpg
        Ale ponieważ całe dnie spędzam w domu przed komputerem, to rzadko go używam.

A najfajniejszy zegarek ma mój Konkubent - stary rosyjski, na łańcuszku...
      • ivan.i Re: zegarek 29.06.07, 17:43
        Nie lubię noszenia zegarków. Cóż, czasami jest to konieczne, ale chyba nie
        zależy mi jaki to jest zegarek byle by dobrze działał.
        • kinky5 Re: zegarek 29.06.07, 17:54
          ja nie lubie takich typowych damskich, drobnych zegarkow na malym paseczku.
          Ubostwiam duze, bardziej meskie zegarki.
          Mam taki:
          img444.imageshack.us/my.php?image=zegarekeo3.jpg
          ale z innym kolorem tarczy (brudne, matowe zloto).
          Moj maz ma meska wersje tego samego zegarka, z biala tarcza.
          ale nie zwracam specjalnej uwagi na zegarki innych.
      • miss_milkie Re: zegarek 29.06.07, 19:02
        mam jeden adidasa. jest wieelki;) niby sportowy, a nosze do wszystkiego ;)
        mam tez chyba jakis z INIEMAMOCNI bo dostalam w kinie, ale oczywiscie nie nosze;]
      • cryptorchid Re: zegarek 29.06.07, 19:03
        Też bardzo lubię zegarki, zawsze mam na ręce. Ale mam... jeden. Srebrnego
        timexa, do którego jestem bardzo przywiązana i który bardzo mi się podoba :)
        Ale ogólnie co do zegarków mam jeden warunek, muszą być wyraźne i pokazywać 12
        godzin. Mam zegarek w komórce, ale nie chce mi się go wyciągać ciągle z
        torebki, jeden ruch ręki i wiem, która godzina ;) a jestem z tych co sie ciągle
        śpieszą, nawet jak mają czas, niestety.
      • paulinaa Re: zegarek 29.06.07, 19:06
        mam jeden zegarek swtacha na bransolecie i bede go nosic jeszcze pewnie z 5 lat
        a ten ze zdjęcia mi sie nie podoba
      • clockwork.orange Re: zegarek 29.06.07, 19:15
        w ogole nie zwracam uwagi. zegarek na reke dla mnie moze nie istniec, wystarczy
        mi telefon, no chyba zeby bransoletka byla jakas szczegolnie ladna i ozdobna.
      • poopka Re: zegarek 29.06.07, 19:28
        no pewnie ze nosze moj ukochany bunnysutra swatch z bzykajacymi sie
        krolikami ;) praktycznie cały czas , bo mam sportowy styl ubierania sie..
        natomiast na jakies specjalne okazje bardzo skromny w formie srebrenj
        bransolety..
      • weronka77 Re: zegarek 29.06.07, 20:14
        Sliczny.zeby Cię tylko nikt za rękę nie złapał w celu ściągnięcia z niej
        zegarka.NIestety widać że to Omega za kilka tysięcy(tak twierdzi moja
        koleżanka;-))
        www.youtube.com/watch?v=AHmJbncEA-g&mode=related&search=
      • anio_i_takie_tam Re: zegarek 29.06.07, 21:00
        Nie mam ani jednego od czasu gdy rozwaliłam biały z pszczółka mając 10lat. I tak
        bym zgubiła
      • aniabe13 Re: zegarek 29.06.07, 22:08
        Mam jeden zegarek, mały, niepozorny, uwaga- mechaniczny :-) tak trzeba go
        nakręcać! Nie noszę go na codzień, zakładam od czasu do czasu.
        To złota doxa z bransoletką i paskiem- zmieniam w zależności od okazji.
        • bgoralska1972 Re: zegarek 29.06.07, 22:15
          wow , ja tez mam taka mechaniczna doxe - takie cacko to ma juz wartość
          kolekcjonerska
          • aniabe13 Re: zegarek 29.06.07, 22:20
            I nas przeżyją te zegarki :-) Szczelne, niezniszczalne. A przez to, że prosta
            forma to ponadczasowe.
            • littlefrog Re: zegarek 29.06.07, 22:41
              zwracam ogromną uwagę bo uwielbiam zegarki :)
              ostatnio choruję na zegarki DKNY, jakiś czas temu kupiłam ten:

img503.imageshack.us/img503/8/dkny3410we3.jpg
              a teraz na urodziny zażyczyłam sobie jeszcze ten:

img503.imageshack.us/img503/6379/198447242sb0.jpg
              jednak nic nie przebije zegarkomanii mojego chłopaka i jego przepięknego maurice
              lacroix ;)

• matmam Re: zegarek 29.06.07, 23:15
                Mam w sumie 4:Dwa Tissoty,jeden Diesel i jeden Rado.
              • krakoma Re: zegarek 30.06.07, 21:53
                ten zloty jest swietny!
      • kc_mc Re: zegarek 30.06.07, 19:40
        W szkole sredniej kupowalam zegarki firmy Swatch, kolorowe, smieszne. Teraz
        wybieram bardziej klasyczne, proste.
        W tej chwili nosze zegarek niemieckiej firmy Christ ( www.christ.de ) ze
        wzgledu na to, ze tarcza jest w zlotym kolorze, wiec pasuje mi do obraczki i
        pierscionka zareczynowego, poza tym pasek jest czarny, wiec dosyc uniwersalny,
        no ale nie tylko walory optyczne skusily mnie do zakupu, rowniez solidna firma,
        3 letnia gwarancja ( gdzie nawet baterie musza mi zmienic w ramach jej ).
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,722389,2,2.html
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,722388,2,1.html
        Moze nie zwracam uwagi na zegarki tak jak na przyklad buty ( na ktore jako
        pierwsze patrze ), ale jednak jak cos mi w oko wpadnie to patrze :)
        Kolezanka kupila 2 lata temu prosty, klasyczny Calvina Kleina, na ktory patrze
        od tego czasu jak go nosi i nie moge sie napatrzec, taki jest sliczny.
        Niby prosty, klasyczny, ale przyciaga moj wzrok.
        Sama probowalam taki znalezc, ale bez skutku.
        • kc_mc ... 30.06.07, 19:44
          Zapomnialam dopisac.
          Jestem ciekawa jak ten (przez cocco wklejony ) wyglada na rece :
          www.watchmags.ru/linkpics/T58.1.175.10.jpg
          I ten przez kinky wklejony mnie zachwycil :
          img444.imageshack.us/my.php?image=zegarekeo3.jpg
          Chodz sama bym ze wzgl. na bransolete nie zdecydowala, bo dla mnie jest ona
          jakas nie wygodna, mierzylam podobne i zle sie czulam, musze miec pasel.
      • ala1986 Re: zegarek 30.06.07, 21:09
        Od dawna NIE noszę zegarków bo:

1. Czas mam w telefonie ;)
        2. Nie lubię nadmiaru, tak samo jak tego, gdy coś ciężkiego dynda mi na ręce (a
        rączki w nadgarstkach mam wątłe :P).
        2. Lubię jak wszystko w stroju do siebie pasuje (tzn. według mnie, każdy ma
        inny gust), więc kupując drogi i ładny zegarek nosiłabym go zaledwie co jakiś
        czas, co mi się nie opłaca a poza tym byłoby ryzyko, że...
        3. ... po jakimś czasie nie mogłabym się obyć bez zegarka na ręce i musiałabym
        kupić przynajmniej kilka modeli, na razie szkoda mi kasy na taką "imprezę" ;]

Gdzieś oczywiście mam kilka zegarków, na pewno jeden (bardzo ładny zresztą, tak
        mi się przypomniało) ale nie chce mi się szukać :P

Ale jak znajdę jakiś ładny nie wykluczam możliwości zakupu :P
        • ala1986 Re: zegarek 30.06.07, 21:10
          Aha, zawsze mam problem z dobraniem zegarka właśnie przez te chude nadgarstki.
          Wszystkie paski są za szerokie :/
          • disa Re: zegarek 30.06.07, 21:37
            tez mam chude lapki i w sumei nie mam problmu -wybieraj
            dzieciece :D
            albo regulowane ;]***
      • marwiksa Re: zegarek 30.06.07, 21:10
        nie nosze jakoś od 4 lat
        wcześniej sobie nie wyobrałałam, że tak można

ciągle się zbieram, żeby jakiś kupić, ale jakoś mi to nie wychodzi ;)
        mam na oku taki jeden srebrny swatcha na bardzo ładnym łańcuszku, tylko że
        trochę drogi jest jak dla mnie, więc jeszcze sobie bez zegarka jakiś czas
        pochodzę
      • glamourous Re: zegarek 30.06.07, 21:46
        Ja uwielbiam zegarki. Mam ich mala kolekcje - lubie zmieniac i dobierac do
        stroju. Podobnie jak torebki, musza byc dobrej jakosci, nie ma nic gorszego niz
        tandetny zegarek za 10 zlotych z hipermarketu (podobnie zreszta jak torebka)

W mojej kolekcji zegarkow mam :

-dwa zegarki Paco Rabanne : jeden caly srebrny (chodzi o kolor) z prawdziwymi
        diamentami na tarczy, drugi malutki czarny z prostokatna tarcza.
        -dwa Gucci : jeden z biala tarcza w ksztalcie lezki, drugi z czarna okragla.
        -srebrny no name z perelkami na bransolecie zakupiony w hotelowym butiku w
        Wielkim Kanionie ;-), sprzedawca wciskal mi ze to reczna robota w wykonaniu
        Indian ;-)))))
        -clyda z tarcza w kolorze szampana

Nie lubie za to zegarkow na paskach (tylko bransolety wchodza w gre), olbrzymich
        plastikowych swatchow, ani takich duzych w meskim stylu.

• glamourous Re: zegarek 30.06.07, 21:56
          jeden z tych moich gucci wyglada tak (reszty moich zegarkow nie znalazlam
          niestety w necie):

www.chrono24.com/web/pl/hersteller/u/g/gucci/1229009.htm?such=1&lastshowpage=4
      • trocineczka Re: zegarek 30.06.07, 22:32
        Nosilam w kolorze srebrnym, ozdobne, bizuteryjne, ale delikatne zegarki.
        Posiadalam tez taki typowo sportowy. A potem okazalo sie, ze jestem uczulona na
        nikiel :/ W tej chwili w gre wchodzi tylko biale zloto (nie stac mnie..
        jeszcze :D) oraz tytan. Ale coz.. tytanowe srednio mi sie podobaja, a nie mam
        czasu zeby polazic troche dluzej i znalezc cos ciekawego... A poza tym...chyba
        sie juz przyzwyczailam :D Mam zegarek w komorce :D Ten Twoj jest ladny, ale 'za
        duzy' jak dla mnie; wole bardziej delikatne. Czy zwracam uwage na zegarki
        innych? Kurcze, no, na wiele rzeczy zwracam uwage, ale na zegarki..jakos nie :D
        No chyba ze jakis wyjatkowo rzuca sie w oczy (np. jest wsciekle rozowy ;)).
        • glamourous Re: zegarek 01.07.07, 12:07
          trocineczka napisała:

> Nosilam w kolorze srebrnym, ozdobne, bizuteryjne, ale delikatne zegarki.
          > Posiadalam tez taki typowo sportowy. A potem okazalo sie, ze jestem uczulona na
          >
          > nikiel :/ W tej chwili w gre wchodzi tylko biale zloto (nie stac mnie..
          > jeszcze :D) oraz tytan.

Niekoniecznie. Po prostu musisz zainwestowac w szlachetniejszy zegarek, jakis
          dobry firmowy, napewno nie bedzie uczulal.

Tez jestem uczulona na nikiel i tez lubie tylko zegarki na bransolecie, w
          kolorze srebrnym, bizuteryjne. Na szczescie jednak zegarki dobrej jakosci sa
          zrobione z takich dobrych stopow stali ze w ogole mnie nie uczulaja (mam 2 gucci
          i 2 paco rabanne ktore nosze juz od lat i nic)

Natomiast te kiepskie i owszem - kiedys dostalam zegarek gratis w prezencie z
          Marionnaud, ladny byl, ale niestety - po dwoch dniach noszenia mialam czerwone
          kropeczki na nadgarstku.

• trocineczka Re: zegarek 01.07.07, 14:37
            > Niekoniecznie. Po prostu musisz zainwestowac w szlachetniejszy zegarek, jakis
            > dobry firmowy, napewno nie bedzie uczulal.

To, w moim przypadku, tylko taka polprawda niestety. Zegarek, ktory ma
            jakakolwiek domieszke stali innej niz chirurgiczna badz srebra czy zoltego
            zlota tez mnie uczula :( Coprawda "zabiera" mu to nieco wiecej czasu, ale
            jednak. A dodajac do tego, ze ja, oprocz skornego, mam na nikiel uczulenie
            pokarmowe, to efekt jest taki, ze mam nie tylko czerwone kropki na nadgarstku,
            ale ogolem dostaje wysypki i wygladam jakbym wlasnie przechodzila ospe czy cos
            takiego :/ To samo jest zreszta, jesli nie pomaluje lakierem bezbarwnym
            wszystkich guzikow w dzinsach, ba, nawet jesli za dlugo "obcuje" z monetami czy
            gotuje w garnkach nieemaliowanych albo zjem cos, co nikiel zawiera (a jest tego
            troche...). Ty widac masz tylko niewielka alergie skorna. U mnie sprawa nieco
            bardziej sie skomplikowala :( Moja alergolog zreszta tez powiedziala mi
            wyraznie; jesli nie chce miec wysypki, to tylko biale zloto mi to gwarantuje. W
            przypadku innych stopow badz metali moze byc roznie.
            • glamourous Re: zegarek 01.07.07, 15:09
              Moze nie mam az takiej jazdy jak Ty (wysypka na CALYM ciele) ale tez musze
              uwazac na guziki od dzinsow, paski z metalowa klamra (jezeli choc przez chwile
              klamra dotknie mi do brzucha mam na nim swedzaca wysypke na ktora pomagaja tylko
              masci sterydowe, np. mercortolon, musze smarowac kilka dni zanim zniknie)

Na szczescie toleruje dobra stal, srebro, oraz moje ulubione biale zloto,
              inaczej przyszloby mi chyba nosic wylacznie plastik (brrrrr).
              • trocineczka Re: zegarek 01.07.07, 17:14
                Ja tam lepiej nie bede opisywac jak wyglada ta moja wysypka :D Tak na wszelki
                wypadek ;) Ale widzisz- Ty mozesz nosic tez srebro, ja nie :( Moja dosyc
                pokazna kolekcja zostala rozdana wsrod niezmiernie szczesliwych ;) kolezanek.
                Teraz tylko biale zloto i ewentualnie stal chirurgiczna (zoltego zlota nigdy
                nie lubilam, ale bez przesady, srebro bylo OK :D). Z tego, co piszesz wynika,
                ze masz alergie skorna na nikiel. Ja mam do tego jeszcze pokarmowa, eh... No i
                paranoja polega na tym, ze jak zaloze np. zegarek 'z niklem', to wcale nie
                znaczy, ze pojawia mi sie tylko kropki wokol nadgarstka- rownie prawdopodobne
                jest, ze dostane wysypki na calym ciele :( A plastiku nie cierpie :D Ale i tak
                najgorsza w tym wszystkim jest dieta, bo w zyciu nie stosowalam zadnej i
                naprawde trudno bylo mi sie przestawic na jakiekolwiek zywieniowe zasady,
                zwlaszcza, ze w gre wchodza np. pomidory, marchewka, orzechy czy herbata. A na
                te takie swedzace kropki poniklowe polecam Lipobase (krem niesterydowy do
                kupienia w aptece)- dosc dobrze sobie radzi- przynajmniej w moim przypadku :)
      • donia_88 Re: zegarek 01.07.07, 00:21
        Ja uwielbiam duże zegarki z czytelnym cyferblatem. Nienawidze elektronicznych.

Moj jest taki jak w linku tylko pomarańczowo-czerwony:
        www.timex.pl/action/produkt/id/1496/zegarek_timex_fashion_and_classic_eleganckie_easy_reader_t2b131.html
        Ma ok. 4cm średnicy :D
      • beesok Re: zegarek 01.07.07, 09:34
        Zwracam uwage owszem ale sama nie nosze od dluzszego czasu :) z prostego powodu: podobaja mi sie
        tylko 2 slownie DWA zegarki i jak na razie nie mam na nie budzetu :)
        Chopard strada w bialym zlocie (zaznczam - nie ze stali!) cena idiotyczna i chyba sie jednak nie skusze
        :) albo, co bardziej prawdopodobne, Cartier Tank :)

Nie uznaje zegarkow Chanel, Gucci, Armani itp ...ok, niektore sa ladne ale cos mi w nich nie lezy :) nie
        przekonam sie ;)
        O maly wlos nie kupilam zegarka Ebel (ten ktory reklamuje Giselle obecnie) ale stwierdzilam, ze jednak
        podobaja mi sie opcje 1 i 2 (wyzej) bardziej wiec "czekam" :)
        • esiaesia Re: zegarek 01.07.07, 10:55
          mój
          img155.imageshack.us/img155/3827/roamervf3.jpg
          chciałabym też jakiś sportowy, ale nie znam się :(
      • monikaa13 Re: zegarek 01.07.07, 11:15
        dostalam zegarek od meza na urodziny, i to jest moje jedyny zegarek i nosze go
        naprawde sporadycnie , chcialabym czesciej, ale siedze w domu i nawte mi
        przeszkadza, a jak juz wychodze to zapominam go zalozyc
      • kamila29091 Re: zegarek 01.07.07, 11:44
        ja mam tylko jeden, cienki posrebrzany, przy cyferbalcie 4 sztrasy, na niby
        branzoletce. Ja go dostalam z avon i nosze wszedzie. Jest elegancki i strasznie
        go lubie, bo jest luzny i mi nie zostawia sladu.
      • takasobiekobietka Re: zegarek 01.07.07, 15:34
        3 sztuki:
        Movado
        Gucci
        Atlantic
        • oolenkaa1 Re: zegarek 01.07.07, 19:09
          Na ładne zegarki zwracam uwage tak samo jak na ładne buty czy cus :P ale
          niestety zegarki zaprezentowane powyzej nie podobaja mi sie moze jest to
          spowodowane tym iz sa hmm eleganckie ? hmm jedynie ten 3 . Mam jeden zegarek z
          zielonym paskiem bo lubie takie "inne " np :
          serwisy.gazeta.pl/avanti/5,71283,4172542.html?i=4 niestety cena mi nie
          odpowiada :P
          • ar.pl Re: zegarek 01.07.07, 20:43
            A moj Tissot wyglada tak:
            www.watchmags.ru/linkpics/T62.1.185.71.jpg
            Nosze go od trzech lat (od obrony:) i tak sie do niego przyzwyczailam, ze
            chociaz mam kilka innych, nie potrafie ich polubic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka