disa
29.06.07, 15:49
jaka wage/UWAGE zwracacie na zegarek??
Ja Wam sie przyznam, ze ZADNEJ ;]
z bolem i wysilkiem przypominam sobie "zegarkowe marki" :D
Mam godzine w telefonie wiec raczej mi to wystarcza, ale czasami zakladalam zegarek z atomowkami, albo z osiolkiem od kubusia puchatka :D
Nawet do klasycznych ubran w brazach potrafilam wyskoczyc z tymi "kreskowkowymi" :D
Ale ostatnio w ramach "Disa dorasta i powaznieje" nosze UWAGA CHWALE SIE ;]
i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/Z.jpg
ale szczerze zawsze wydaje mi sie, ze zegarek jest za idealny do noszenia na codzien.
Co nie zmenia faktu, ze to aktualnie moja naukochansza rzecz (zaraz po telefonie i Ipodzie -bez ktorych bym nie przezyla dnia)
ale tak sobie myslalam dzisiaj w TRAMWAJU czy czasami nie wygladam jak dziewczyny ze stadionowymi torebkami "lv" czyli Tramwajowe Luisy :D
ale ze spokojnym sercem stwierdzlam, ze zadnej metki czy napisu nie mam na widoku :D
(pomijamy fakt, ze juz rok!! robie prawko -i dopiero teraz widac koniec :D )
moje pytania:
Czy nosicie zegarki? (ja zazwyczaj nie)
Czy macie kilka? (ja mam 2 z kreskowek, jeden "motylowy", jeden gucci-ale go zgubilam, i jeden jakis srebrny-nie lubie samego srebra, no i ten czyli sztuk 6 z czego nosze 3 :D bajkowe i ten zalinkowany. !!!a!!! i mam jakis tani z mexyku bo musialam wiedziec ktora godzina-wiec kupilam straganowy BUAHAHAHAHAHA)
Czy dopasowywujecie zegarek do kreacji
Czy jest tu ktos kto ma obsesje na punkcie zegarkow -to musi byc ciekawe kolekcjonerstwo !!!
i w ogole mowcie o swoich zegarkach ;]
A!!!
I jeszcze 1 :D dzisiaj bylam w sklepie z uzywana odzieza i kupilam :D tak, tak KUPILAM piekna plisowana spodniczke :D za 6zl :D
pozniej wrzuce fote ;]