Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dodaki ???? pomocy

02.07.07, 11:05
    stało sie sukienka uszyta :))))))))))))) wyszła rewelacyjnie (zdjecia wkleje w
    dziale wesela 2007) jest tylko jeden problem :(((
    sukienka dluga elegancka i skromna ,kolor : Ciemna malina
    planowałam dodadki w kolorze zieleni (jestem ruda i fajnie by to sie
    zestawiło) ale niestety : rozmiar busta 35:( cudem na outlecie udało mi sie
    złapac pare pantofli ktore ze mnie nie spadły ,niestety : KOLOR CZARNY , o
    butach w kolorze sukienki moge zapomniec :((((
    i co dalej ?????
    reszta dodadkow tez czarna ? wole tego uniknac ,bo troche za ciezko bedzie to
    wygladac (w koncu slub jest o 17 ,a wiec pełne słonce ) czarne buty , malinowe
    ponczochy kabarteki ,a gora dodadkow w kolorze ???? ja juz nie wiemmmm ?
    nie chce strzelic gafy jestem swiadkiem ,a slub raczej bedzie nalezał do
    takich ,,z pompa,,

Obserwuj wątek
      • ciuszek15 Re: dodaki ???? pomocy 02.07.07, 12:11
        a nie myślałaś o tym, żęby zamiast malinowych kabaretek wziąć cieliste
        przezroczyste rajstopy? Wtedy mogłabyś wziąć np. malinową torebkę i całość nie
        byłaby przeładowana.
      • confused.girl Re: dodaki ???? pomocy 02.07.07, 12:55
        malinowe kabaretki darowałabym sobie na 100%. Tak jak Ciuszek15 - lepsze będą
        cieliste, ale w kolorze jak najbardziej zbliżonym do Twojej skóry. Może poszukaj
        jeszcze butów? Duży wybór 35 jest w Aldo i Quazi, czasem też w Prima Modzie.
        • sea9 Re: dodaki ???? pomocy 02.07.07, 18:10
          dzieki dziewczyny , o tych cielistych ponczochach juz tez myslałam ale sie boje
          ze wtedy uwydatnia za bardzo czarne buty,
          kolejnej pary butow juz nie kupie ze wzgledow finansowych :( zreszta rzadko
          nosze obcasy i tylko zawalały by mi szafe:( uffff zaczynam miec tego
          swiadkowania dosc:((((
          • confused.girl Re: dodaki ???? pomocy 02.07.07, 18:14
            sea9 napisała:

> dzieki dziewczyny , o tych cielistych ponczochach juz tez myslałam ale sie boje
            > ze wtedy uwydatnia za bardzo czarne buty,
            > kolejnej pary butow juz nie kupie ze wzgledow finansowych :( zreszta rzadko
            > nosze obcasy i tylko zawalały by mi szafe:( uffff zaczynam miec tego
            > swiadkowania dosc:((((

Ale i tak sie jeszcze przejdź. Nie musisz kupować drugiej pary - możesz zwrócić
            te z Outletu, jak znajdziesz coś ciekawszego:) Chyba, że czas zwrotów już minął.
            Myślę, że jeżeli dobierzesz cieliste rajstopy (chyba najlepiej matowe) bardzo
            zbliżone do Twojej karnacji będzie ok:)
      • zorina Re: dodaki ???? pomocy 02.07.07, 13:25
        dawno dawno temu... też miałam sukienkę na ślub w nietypowym kolorze i uparłam
        się na dodatki w takim samym odcieniu. Załatwiłam to w salonie sukien ślubnych
        i weselnych. Wybrałam fason buta i torebkę (satynowe) a oni ufarbowali mi to na
        odpowiedni odcień. SUPER SPRAWA! na dodatek powiedzieli, że jak się pobrudzi
        lub znudzi to zawsze mogą to przefarbować na czarno :P ale jakoś potem już nie
        skorzystałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka