fioolka 05.07.07, 23:11 Wybieram sie do osławionego "butiku" Comme Des Garcons który "zacumował" w Krakowie, pytanie mam takie jakie tam są ceny , czy faktycznie bardzo wysokie? Ile trzeba wziasc ze sobą i czy warto?;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: Comme Des Garcons 06.07.07, 08:42 Bardzo wysokie. Ale warto. Za spodnie zapłaciłam 700 PLN. Za coś, co trudno mi nazwać, bo ni to sweterek, ni to narzutka, ni to kurteczka: podobnie. Ale można znaleźć coś w okolicach 100 -300 pln, tylko na ogół jest to prosta biała koszulka. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Comme Des Garcons 06.07.07, 08:55 ja bylam i regularnie widuje osobe, ktora sie tam ubiera ;) styl jest specyficzny i nie dla kazdego (nie dla mnie).. ceny sa jak napisala papri Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Comme Des Garcons 06.07.07, 09:37 Z pewnościa nie są to w wiekszości rzeczy, które nosi się codziennie. Ale mają też dużo prostych ciuchów. Niestety te proste maja takie ceny, że nie warto ich kupować bo to samo jest wszędzie, tylko taniej. Godziłam się z tym, że płacę za specyfikę. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Comme Des Garcons 06.07.07, 09:49 obejrzalam te zdjecia i musze powiedziec, ze sa bardzo grzeczniusie w porownaniu z tym, co robili na przelomie lat 80/90. niektore ciuchy sa clkiem do noszenia, z tego pokazu, po scieciu glow modelkom, prawie wszystkie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Comme Des Garcons 06.07.07, 10:13 dla odmiany - mi sie ta najnowsza kolekcja wcale nie podoba... no może poza nakryciami głów :) Lubiłam tę z czerwonymi kropkami... A teraz się zasadzam na taka jedną kurtko-bluzę... Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: Comme Des Garcons 06.07.07, 11:58 sjp.pwn.pl/lista.php?co=os%B3awiony Osławiony to nie jest to samo co słynny czy sławny! Wziąć nie wziąść! Dlaczego słowa "butik" i "zacumował" są w cudzysłowie - to jakiś cytat? Chyba mam dziś marudny dzień, ale w jednym poście tyle błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
goskaos3 Re: Comme Des Garcons 30.07.07, 08:03 Witam. Jestem bardzo ciekawa jakie sa ceny perfum, czy cos sie zmienilo od czasu gdy butik byl w warszawie. Czy ktos moze wie ile kosztuja te z serii Incense? Odpowiedz Link Zgłoś