czarna1232 17.07.07, 09:20 bardzo chce ja miec ;) czy widzialyscie ja jeszcze w Zarze (Warszawa)? Jesli tak to w ktorej? A moze jest cos podobnego w innych sklepach? img219.imageshack.us/my.php?image=tunikabf7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Tunika ZARA 17.07.07, 09:25 wyglada jak sukienka do chrztu ;) nie widzialam jej, jesli to z kolekcji letniej to watpie zebys ja gdzies dostala Odpowiedz Link Zgłoś
czarna1232 Re: Tunika ZARA 17.07.07, 09:30 cioccolato_bianco napisała: > wyglada jak sukienka do chrztu ;) nie widzialam jej, jesli to z kolekcji > letniej to watpie zebys ja gdzies dostala a to fakt, na pewno jest z letniej... no coz, dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.x.i.t Re: Tunika ZARA 17.07.07, 13:12 Widziałam kilka razy na allegro ( obecnie też chyba jest ...) za cene około 115 zł Odpowiedz Link Zgłoś
stilll Re: Tunika ZARA 17.07.07, 16:27 A ja, jakieś dwa tygodnie temu, widziałam ją w ZT. Ale nie mam pojęcia czy jeszcze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Tunika ZARA 17.07.07, 16:33 wygląda jak sukieneczka na małą dziewczynkę:) jestem ciekawa jak wygląda na dużej dziewczynce;P Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Tunika ZARA 17.07.07, 17:33 na pocztku sezonu widzialam ja a nawet przymierzaalam w arkadii hcyba..? niesety wygladalam jak w koszuli ktore rozdaja przyszluym mam na odzialach polozniczych to na wypadek gdybyc chciala kupic prze net bez przymierzania ;) Odpowiedz Link Zgłoś