mmkl Re: Juppi!!!! 04.08.07, 00:15 gratuluję :) powodzenia w następnych! żałuje, że nie wiedziałam, może tym razem bym z Tobą wygrała :D był fajny konkurs Maybelline na stylizację, kiedyś miało swój konkurs C&A, byłam druga (też:) moim zdaniem warto próbować! btw. oglądacie czasem wspaniały pogram pt New look z przewspaniałą stylistką Horodyńską Joanną? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Juppi!!!! 04.08.07, 10:04 a gdzie to mozna zobaczyc? nadawany tylko na konkretnej platformie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Juppi!!!! 04.08.07, 18:45 to jest program na VH1, dość często go powtarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Juppi!!!! 04.08.07, 20:13 dzieki nigdy nie dotarlam do niego ;) tera zwroce uwage Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Juppi!!!! 09.08.07, 12:35 myślę że nic nie straciłaś, a wiele osób które na tym forum się wypowiadają, konkurs new look na pewno by wygrało! może spróbujesz:) zawsze mnie to zastanawia, czy wystarczy się wylansować (jak Horodyńska) by być stylistką, bo jej komentarze i rady w ogóle mnie nie przekonują! Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Juppi!!!! 06.08.07, 10:19 nastepnym razem dam ci znac, ze jest konkurs to porywalizujemy znowu:) co do programu horodynskiej - beznadzieja;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Juppi!!!! 09.08.07, 12:33 dzięki, a ja życzę powodzenia po prostu, żeby te wygrane pozwoliły realizować dalsze plany:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotka113 Re: Juppi!!!! 04.08.07, 01:14 trampek z zazdrosci chyba z 5 postow napisał, Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Juppi!!!! 04.08.07, 01:40 mimo ze zestaw mi sie nie podoba to gratuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ma-lena1506 Re: Juppi!!!! 04.08.07, 10:32 Gratulacje :)) Mnie zestaw się podoba, może nie jest to nic nadzwyczajnego- chodzi o ciuchy same w sobie, ale na lato w sam raz :) No i do mojej urody baardzo by pasował :) Życzę dalszych sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee33 Re: Juppi!!!! 04.08.07, 12:50 Poprawna stylizacja aczkolwiek, wyglada bardzo tanio i odrobine tandetnie, nie musieli naprawde podawac nazwy skelpow, ze 100m widac ze to H&M :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee33 Re: Juppi!!!! 04.08.07, 12:53 stylizacja z kombinezonem=tuba cos w sobie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: Juppi!!!! 04.08.07, 22:16 moje gratulacje :) ładnie ta stylizacje ubrałas w słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Juppi!!!! 06.08.07, 10:22 hihi to bylo rownie trudne co kompletowanie zestawu;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Juppi!!!! 04.08.07, 22:30 gratuluje gratuluje gratuluje! oby tak dalej, Pani Stylistko! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: Juppi!!!! 05.08.07, 19:49 gratuluje!;) ja bym sie w te ciuchy na pewno nie ubrala bo sa jak dla mnie za powazne i nie w moim stylu, przypomina mi sie ta stylizacja ze stylizacjami z avanti (a tam nigdy nic mi sie nie podobalo) ale mimo to jeszcze raz szczere gratulacje;)) ale ci zazdroszcze tego SPA :D Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Dumna jestem;-) 06.08.07, 02:13 z Forumowej Przyjaciółki!bardzo nawet;-) A kiedy jedziesz do Krakowa? spotkamy się może?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Dumna jestem;-) 06.08.07, 10:17 jak bede wiedziala kiedy przyjade dam znac:) na razie jeszcze nie znam terminu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Dumna jestem;-) 09.08.07, 10:24 Gratuluje !!! Szkoda jednak ze nagrody takie marne ... :/ Kurcze ze ja zawsze mam pecha i nie zauwaze, z ciekawosci nawet bym jakis zestawik machnela :))) No ale nie ma tego zlego ... Jak bedziesz o jakims wiedziala dawaj znac kobieto :) Lili gdzie sie uczysz ? gdzies wspominalas ze moze ta nagroda przyda Ci sie w staraniu o praktyke/prace .... ? Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Dumna jestem;-) 09.08.07, 11:29 dopiero będę się uczyć w MSKPU w Warszawie na kierunku Projektowanie Ubioru, ale w międzyczasie będę szukać jakiegoś stażu/pracy związanego z modą, zobaczymy co z tego wyjdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Dumna jestem;-) 09.08.07, 11:43 Pieknie, zazdroszcze Ci tej szkoly ... :) www.mskpu.com.pl/projektowanie_mody/ Jednak jezeli wiazesz z tym Twoja przyszlosc to zycze szczescia, bo to ciezki kawalek chleba ... Sama ukonczylam Technikum Odziezowe i nie powiem aby bylo latwo, ale projektowanie bylo moja pasja i taki profil szkoly, jednak to tylko kropelka w morzu, chociaz rysunek zaw., projektowanie, technologia odziezy i materialoznastwo byly moimi ulubionymi przedmiotami, na pewno nie ma porownania z taka wlasnie szkola w jakiej ty bedziesz sie uczyc :)) tzw " wyzsza szkola jazdy " :))) Zycze wszystkiego dobrego ! uwazaj pilnie na zajeciach :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Dumna jestem;-) 09.08.07, 11:46 nie wiem, czy nadaję się na projektanta mody, tą szkołę chcę skończyć, żeby wiedzieć trochę więcej nt mody, o wiele bardziej chciałabym kiedyś pracować w mediach;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Juppi!!!! 09.08.07, 11:36 rewelacja!! ;] najladniejszy zestaw ;] i jako jedyny bym ubrala ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: skasowany post 09.08.07, 11:38 Mam nadzieje ze znow zostanie usuniety, wlasnie zglosilam go do usuniecia, jest NIE NA TEMAT ! Masz cos do konkretnej osoby prywatnie ? Pisz na priv a nie zasmiecaj innych watkow ! Odpowiedz Link Zgłoś
disa zwlaszcza ;] 09.08.07, 11:39 ze mam b. pdobna bluzeczke :D gdzies sie wala fota po forum :D moja bardziej przeswitująca ;] + za to, że okulary nie są okrągłe ;D bo to będzie hit nastepnych wakacji ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: skasowany post 09.08.07, 11:43 przede wszystkim nie jestem "lilka" Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: skasowany post 09.08.07, 12:30 oczywiście, że jest coś:) to, że nie jestem jedną z nich przede wszystkim:) i to, że kasuje wątki łamiące netykietę (chociaż ostatnio ja już nic nie kasuję, bo jestem na wakacjach i wolę zwiedzać, niż bawić się na forum):) ale nie muszę się z tego tłumaczyć, zwłaszcza tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: skasowany post 09.08.07, 12:34 Lili jak na razie to tutaj łamiesz netykietę i zasady, a jako moderator chyba powinnaś się zachowywać. Zatem bardzo proszę albo wrócić do tematu wątku, albo zafundować sobie forum prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: skasowany post 09.08.07, 12:36 zupełnie jakbym zaczęła tą awanturę... ale ok, nie mam nic przeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: skasowany post 09.08.07, 12:38 Nie obchodzi mnie kto zaczyna - liczy się to, kto uczestniczy. Jesteś moderatorem,zachowuj się jak moderator. Odpowiedz Link Zgłoś