pi-razy-zaba 28.10.07, 22:34 Dziś po raz pierwszy w życiu blogowe statystyki pokazały mi, że mam ponad 2000 wejść na mojego bloga ) Cieszę się, wiecie? Znaczy, że dobrze mi się pisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sgk Re: Juppi! 29.10.07, 09:37 Gratulacje! To miłe uczucie Życzę powtarzalności. A czy możesz powiedzieć jaki % z tej liczby to wejścia z Google? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi-razy-zaba Re: Juppi! IP: *.123.c70.petrotel.pl 29.10.07, 11:33 34 % z google.pl 3% z google.com około 30% z googlowego szukania grafiki i kilka pojedynczych z googli innych narodow Moje ulubione są wejścia przez google.interia.pl, bo w linku widać, czego szukał ten człowiek, co wszedł. Nawet trochę mnie ciekawi, czemu interiowe google jest tak wyróżnione i widać poszczególne zapytania, a inne google są wrzucone do jednego worka Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Juppi! 30.10.07, 14:23 Zainstaluj sobie jakieś zewnętrzne statystyki, a będziesz wiedzieć czego internauci szukają u Ciebie bezpośrednio przez Google. np. countomat.pl stat4u.pl czy zaawansowane www.google.com/analytics/home/ Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Re: Juppi! 29.10.07, 11:58 2000 w ciagu dnia? To rzeczywiscie niezly wynik. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Juppi! 29.10.07, 12:05 Gratulacje! Masz czytelnictwo porównywalne z niejedną gazetą Odpowiedz Link Zgłoś