Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

08.08.07, 21:22
    Na dole jest link do forum, w którym opisałam sprawę...
    Na jakiego pacana trafiłam!
    Czekam na szlafrok i sukienkę do karmienia, zakupiłam je z myślą o pobycie w
    szpitalu. Sklep mi wysłał przez GLS. Gościu rano zadzwonił do mnie, że
    przywiezie mi paczkę między 13 a 15-tą. Do teraz siedzę w domu. Do tego pacana
    dzwoniłam z 40 razy, może nawet 50 i co? Nie chce mu się odebrać choć w
    międzyczasie wykionuje telefony.
    Co to za firma ten GLS, pierwszy i ostatni raz położyli łapę na mojej przesyłce.
    Ogólnie dostałam wścieklizny.
    Obserwuj wątek
      • foamclene Re: Ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.08.07, 21:32
        ja wczoraj czekalam na ksiazke miaal przyjechac masterlinkiem
        najpierw pan powiedizal ze miedzy 11 -15 po 15 obiecal ze do 18
        dowiezie
        nie pojawil sie
        w dzis w ststemie doczytalam ze w firmie zadeklarowal ze byl u mnie
        o 16:15 - nieudana proba doreczenia ;) biedak fantazjowal ze tu byl
        awizo jednk nie zostawil bo niby jak :)
        kpina...

• myszka_333 Re: Ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.08.07, 21:32
        kiedyś dokumenty księgowe do nas (znaczy do mojej firmy) szły trzy dni
        kurier zapił , znaczy się zgubił , znaczy lost in space, znaczy eee pewnie
        pełnia była czy jak
        ale podatki były podane na czas!
      • kc_mc Re: Ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.08.07, 21:39
        Z kurierami ( odpukac ) nie mialam jeszcze problemow, wszystko na czas, a jezeli
        nie bylo mnie w domu to po umowieniu sie na drugi dzien - zjawiali sie niemal
        punktualnie.
        Jezeli masz nr do Pana z firmy, ale nie kuriera, tylko przelozonego - trzeba
        bylo dzwonic juz o 16:00, na pewnoe jest jakas infolinia czy cos takiego,
        zadzwon i sie domagaj, bo kurierowi powinni dac przynajmniej reprymende.
        • asidoo Re: Ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.08.07, 21:44
          Telefon mam tylko do niego. Złożyłam już na niego skargę w centrali, ale czekam
          do jutra na nr mojej paczki ze sklepu internetowego i wtedy będę mogła więcej.
          Pewnie sklep też swoją drogą złoży skargę.
      • zettrzy Re: Ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.08.07, 21:41
        juz myslalam ze znowu cos o zmianach na forum...
        • kc_mc Re: Ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.08.07, 21:48
          Swoja droga - w takim stanie to nie powinnas sie denerwowac ...

Zmiany na forum ? Ja zauwazylam tylko wizualna zmiane i ludzi nie poznaje, a nie
          bylo mnie tylko z 2 tyg., a nickow sie namnozylo, albo mnie sie wydaje, juz sama
          nie wiem ...
          • asidoo Re: Ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.08.07, 22:00
            Tutaj duzo jest tymczasowych ników. Ja się trzymam jednego :) i jest trochę
            uczestniczek, które też mają jeden. A twój rozpoznaję :D
        • napolnoc Re: Ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.08.07, 22:21
          masz na mysli nowa szate f.?
          • zettrzy Re: Ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.08.07, 01:15
            no wlasnie... ten uklad jak w Koranie, z prawa na lewo :P
      • kindofkink [...] 08.08.07, 22:10
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • napolnoc Re: Ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.08.07, 22:19
          Kurier UPC jest super, zawsze na czas, a jak ma sie cos zmienic o 30 min. to
          dzwoni :))))

Zas od 8 dni czekam na kuriera z bol.com, ksiegarnia wysylkowa, dostawa ma byc
          miedzy 5 a 10- dni roboczych (sic) i jutro juz jest dziuen nr 9, a ja czekam na
          zapasowe baterie do aparatu, bo za 7 ni wylatuje na wakacje !!! ( w domysle:
          wsciekne sie jak nie dojda przed wyjazdem, wrrrr...)
          • kinky5 Re: Ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.08.07, 00:05
            Jak widzialam jak UPC traktuje moje swiezo zakupione obiektywy to
            myslalam ze komus tam przywale. Fedex- drogi ale naprawde zlego slowa
            nie moge powiedziec.
      • asidoo Re: Ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.08.07, 15:13
        Dostałam swoje rzeczy. Drugi kurier tej samej firmy GSL - kompetentny i miły.
        Tamtego powinni wywalić na zbity pysk. Tego jeszcze dziś pochwalę.
      • miss_milkie Re: Ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.08.07, 19:59
        tez mialam z nimi problem. nie chce mi sie nawet opisywac, bo jak o tym pomysle
        to mnie szlak trafia:/ GLS to cos okropnego.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka