mirun2 22.08.07, 19:30 A gdzie najpiękniejsza z nich wszystkich - Milla Jovovich? Też spodziewa się dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mugatu niekompetentność! 23.08.07, 12:28 Z Cindy na zdjęciu jest jej córka i syn!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbie26 Re: niekompetentność! 23.08.07, 18:06 kurcze, a ja zastanawiam się które dziecko jest dziewczynką, a które chlopcem... Naprawdę nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: niekompetentność! 27.08.07, 18:26 A gdzie twoja ”kompetentność” w posługiwaniu się językiem polskim ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.p.t Moja mama jest modelką! 26.08.07, 22:15 Dziecko to na pewno radosc, szczescie ale i wielki obowiazek. Moze i matka-modelka jest w stanie zapewnic dziecku wszystkie najbardziej potrzebne rzeczy, ale nie jest w stanie byc caly czas przy dziecku. Praca jest ciezka, bycie modelka zobowiazuje do dyspozycyjnosci. Matki nie bedzie przy dziecku przez ciagle wyjazdy a opiekunem dziecka bedzie tylko ojciec lub dziadkowie. Kiedy matka bedzie gdzies w Chinach na pokazie mody, to dziecko moze akurat powiedziec swoje pierwsze slowo. Wiec moze jednak warto sie najpierw zastanowic, czy wazniejsza jest kariera czy dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 Re: Moja mama jest modelką! 26.08.07, 22:19 One już tyle nie pracują - zarobiły dość. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Moja mama jest modelką! 27.08.07, 08:20 maciezynstwo to wspaniala rzecz wiele modelek to przechodzi i wracaja robic kariere uwazam ze mozna to pogodzic tzreba tylko chciec Odpowiedz Link Zgłoś
mario-radyja Heidi Klum jest taka gorąca... 27.08.07, 18:37 inne się nie umywają. Odpowiedz Link Zgłoś
kasian Moja mama jest modelką! 30.08.07, 16:59 cindy crawford i te jeje dzieci !1 no przepiekne... i chlopczyk i dziewczynka podobne do mamy. . baardzo ladniutkie.. :-) extra..:) chlopczyk ma fajnuitka fryzuer cou na s w europie nei jets moda.. u na s tak rzadko kto chodzi. w stanachwlansie przeciwnie.. dlugie wlsoy sa supperowe :-) zanim to do nas dojdzie..to łloooo Odpowiedz Link Zgłoś