miruka 30.08.07, 11:42 mam na myśli spodnie za kolano i oficerki? dopiero w tym roku wyszczuplałam w łydkach i udach na tyle żeby się w to wcisnąć, ale czy nie minę się z modą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmkl Re: czy to jeszcze modne? 30.08.07, 11:44 a można wiedzieć w jaki sposób wyszczuplałaś w łydkach? co do mody, to sądzę że wcale nie przeminie. Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: czy to jeszcze modne? 30.08.07, 12:25 nawet jesli nie modne to ładne i wygodne zestawienie . Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: czy to jeszcze modne? 30.08.07, 12:28 a ja myslę, że to chyba jest modne od kilku lat i tak szybko nie zniknie, ale moim zdaniem to wyjątkowo nieładne zestawienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: czy to jeszcze modne? 30.08.07, 12:33 mnie to sie tylko nie podoba zestawienie spodnie DO kolana plus oficerki, ale spodnie za kolana (np. takie z kantem i mankietem-garniturowe-eleganckie albo bryczesy) to moim zdaniem klasyka:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: czy to jeszcze modne? 30.08.07, 12:36 może i klasyka, ja tylko piszę, że mnie się nie podoba :) jestem chyba "uczulona" na oficerki, więc można mojego zdania nie brać pod uwagę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: czy to jeszcze modne? 30.08.07, 14:08 a wygladasz w tym dobrze? jesli tak, to nos! jesli nie bedzie modne, to przynajmniej bedziesz sie wyrozniac;) Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: czy to jeszcze modne? 30.08.07, 20:08 już tak mam że czuję się w obowiązku skoro zostałam zapytana, wyszczuplałam w łydkach niechcący bo przy grubszych uda by lepiej wyglądały czytaj nie wyróżniały się ;) ale stało się - przysiady na palcach, no genialne Odpowiedz Link Zgłoś
malwa_kaja Re: czy to jeszcze modne? 30.08.07, 20:22 Osobiscie lubię takie zestawienie i podoba mi się. Ale czy jest(będzie) modne - tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Jest 30.08.07, 20:30 Sądząc z tego co jest w sklepach śmiem twierdzić że nadal jest :)) Są spodnie do kolan i spodnie za kolana i 7/8. I są długie wysokie buty. Ja to zestawienie bardzo lubię, w zeszłym sezonie zaopatrzyłam się w kilka par świetnych spodni i 2 pary długich kozaków na obcasie i nie zamierzam z nich zrezygnować :) Taki zestaw wydłuża nogi i jest po prostu wygodny. Wg mnie najbardziej tragicznie wyglądają długie spodnie wyrzucone na wierzch na bury zimą. Po 1 brzydkie to, po 2 niefunkcjonalne bo się brudzi nogawka - deszcz, błoto, śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: czy to jeszcze modne? 30.08.07, 23:25 hmm.. a ja jednak uwazam ze sa niemodne, cokolwiek to znaczy wg mnie. ja sie gapie na wszystko i wszedzie co kolo mnie przechodzi i z moich bystych poniekad obserwacji wynika ze ten sezon niesie za soba spodenki bufiaste i z mankietem, acz przed kolano, nei za. za mozna nosic, no chyba ze jestes kate moss. wtedy nie mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 modne 31.08.07, 10:30 www.style.it/cont/moda/tendenze/0707/2600/Gucci-stile-politiche-2.asp pokaz gucci07-08 -tu kozaki z obacasem Odpowiedz Link Zgłoś