etka09 07.09.07, 18:49 Są już dostępne nowe buty deichmanna, botki i kozaczki? Nie mieszkam w dużym mieście a pewnie mi się spodobały z katalogu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila29091 Re: buty deichmann 07.09.07, 18:54 juz dawno, cos w polowei sierpnia pierwsze modele sie pojawily. lepiej sie pospiesz, bo jak ja nie mialam w jednym dniu pieniedzy na botki to na drugi dzien juz ich nei bylo. wszystkie 12 modeli brazowych botek z serii pusycat dolls poszlo, a czarne juz paskudne i nie moge sie pogodzic ze ich nie dostane, chyba ze beda jeszcze w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
anio_i_takie_tam Re: buty deichmann 09.09.07, 15:59 są. Szkoda tylko, że te które mi się podobają nie w rozmiarze :/:/. Odpowiedz Link Zgłoś
aplle_2006 Re: buty deichmann 09.09.07, 16:30 przecież tam są tandetne buty beznadziejnie zrobione itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: buty deichmann 09.09.07, 19:55 dziwnym trafem nosze buty z deichmana juz 3 sezon.zresztą nikt ci nie karze tam kupowac Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: buty deichmann 09.09.07, 20:53 Ja też noszę i noszę te butki z Deichmanna i za nic się, cholercia, nie chcą rozlecieć Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: buty deichmann 10.09.07, 10:13 ja tez mam stamtad kilka par niezle trzymajacych sie butow, wiec przesada z ta strasznie niska jakoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: buty deichmann 09.09.07, 21:58 Ja tez tam kupuje i jedyne, na co narzekam, to to, ze nie daja zapasowych fleków i nie mozna takich nawet dokupic, tylko trzeba zakupic podobne i potem "kształtować" :P Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: buty deichmann 10.09.07, 08:40 mozna tam fajne butki kupic :) i jak tanio! Odpowiedz Link Zgłoś
guapatia Re: buty deichmann 10.09.07, 09:35 nie jestem fanka butow z Deichmanna,ale zdarzylo mi sie juz dwukrotnie cos u nich zakupic:) i nie narzekam:) sobie kupilam czarne baleriny,a mojej corce sportowe sandaly. Jakosc o.k. i cena rowniez bardzo przystepna...jezeli chodzi o nowa kolekcje te reklamowana przez pussy cat dolls to zdecydowanie nie w moim guscie Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: buty deichmann 10.09.07, 10:15 > nowa kolekcje te reklamowana przez pussy cat dolls to zdecydowanie nie w moim g > uscie oj, w moim chyba tez nie, zwlaszcza to co zobaczylam w katalogu:) czyzby powrot kozakow ze szpiczastym czubem, na cieniutkiej szpili? Odpowiedz Link Zgłoś