monis_bdg 08.09.07, 03:04 Czy autorka artykulu moglby napisac, jakiej marki sa spodnie z pierwszego rysunku? I ewentualnie gdzie mozna je nabyc? Sa po prostu przecudowne!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yrlinead Re: Spodnie rurki 24.09.07, 19:07 A ja bym chciala wiedziec, kiedy znowu beda modne szerokie spodnie. Na razie niewiele ich w sklepach (niedawno kupilam sobie pare w zarze), ale zupelnie nie widac ich na ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
wcaleniekicz Spodnie rurki 28.09.07, 21:38 Ja utwierdzam sie w przekonaniu ze moda jest dla ludzi bez gustu... Najpierw sie mowi ze rurki sa beznadziejne i gdyby 2 lata temu ktos to zalozyl to zostalby wysmiany,lub nazwany 'brudem' a teraz te wszystkie gwiazdy same to nosza,bo oczywiscie jest modne... Odpowiedz Link Zgłoś
radirobot Re: Spodnie rurki 14.02.08, 22:36 no przecież nie będziesz chodzić w jednym modelu całe życie, więc normalne jest to że moda się zmienia a my z nią Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Spodnie rurki 14.02.08, 23:24 yrlinead ogladalam jakis program na 1 czy 2 w tv rano. pan stylista wypowiedzial sie ze wlasnie maja wejsc spodnie z szerszymi nogawakami, i ma to byc kolor takich spodni jeasnowych jaki wszedl kiedykolwiek w zycie. czyli nie wiem jakie to ma byc :) ja mam 1 pare rurek, w zasadzie 2, 1 szedow, 3 klasycznych, rozszerzanych/szerokie nogawki. dzisiaj kupilam tez rybaczki :) jesli bym chciala sie modnie ubrac to bym 1 pare przez caly sezon nosila, badz tez musialabym ich zakupic kilka. i tak bym byla z 5 parami rurek,. 5 par szwedow, 6 par klasycznych. 4 pary rozszerzane. a tak, raz zakladam- takie, raz - takie, a jeszcze w inny tydzien inne ;) a przyjaciolka w tym samym czasie byla w przebieralni i wzajemnie ogladalysmy na sobie te modele(ona mowila czy ja dobrze wygladam i ja tak samo o niej) i kupila ciemne rurki za 30 zl-(15% promocji walentynkowej z 35 zl, tyle co za moje rybaczki), bo ona tak samo jak ja- takich nie ma lol Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Spodnie rurki 16.02.08, 08:27 ja mam dosyc rurek i spodni z prostymi nogawkami, bo wygladam w nich fatalnie, i bardzo jestem zla, ze trudno kupic klasyczne, lekko rozszerzane dzinsy:( to w czym mam chodzic,no? Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Spodnie rurki 16.02.08, 09:22 jast to tzw artykuł sponsorowany. Rurki trzymaja sie swietnie, ale nr 1 sa szwedy z wysokim stanem. Ile takich jeansów kupicie w tym kraju? Ja bym modele na palcach jednej reki wyliczyła. I tak jesteśmy 2-3 lata do tyłu z moda za Europa zachodnia. Odpowiedz Link Zgłoś