pianazludzen 12.09.07, 21:03 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,4482011.html fajny plakat i haslo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonzee33 Re: nowa twarz LV 12.09.07, 21:09 Z tego co sie orietuje honoraria z tej kampanii w 100% zostaly przkazane na cele charytatywne Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: nowa twarz LV 12.09.07, 21:24 fajne:) milo popatrzec na zdjecie normalnego, starszego czlowieka a nie nudnej modelki z fotoszopa. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: nowa twarz LV 12.09.07, 22:12 w new york times napisali że wygląda jak by wiózł polon na jakieś spotkanie na szczycie kampanie powinny być wiarygodne a ta nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: nowa twarz LV 12.09.07, 22:14 eizo111 napisał: > w new york times napisali że wygląda > jak by wiózł polon na jakieś spotkanie > na szczycie > > > kampanie powinny być wiarygodne a ta nie jest > <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: nowa twarz LV 12.09.07, 22:15 a hasło jest patetyczne jak z kampanii reklamowej proszku do prania Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: nowa twarz LV 12.09.07, 22:19 haha, no ta recenzja cos w sobie ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: nowa twarz LV 12.09.07, 22:20 > kampanie powinny być wiarygodne a ta nie jest ale czemu nie jest? moze michail widzac mur berlinski miewa mine jakby wiozl polon na jakies spotkanie na szczycie, kto to moze wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: nowa twarz LV 12.09.07, 23:10 wiarygodne kampanie.....hedi klum reklamujaca 'mekdonalda' zajadajac sie hamburgerem!!! a wiadomo ze zajada sie tylko i wylacznie szielenina, jak kroliczek salatke zajada rano-wieczor-iwpoludnie.... i gdzie tu wiarygodnosc? reklamy proszku do prania gdzie ktos wrzuca do maszyny biale, czarne i kolorowe rzeczy jako jedno prania a przeciez kazda gospodyni domowa pierze osobno, do kogo maja zatem tego typu reklamy wiarygodnoscia docierac? pani reklamujaca odkurzacz w spodniach z kantem i szpileczkach.... wiarygodnosc reklam....a coca-cola ze swietym mikolajem? tez wierzysz w niego? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: nowa twarz LV 13.09.07, 00:37 a ty nie wierzysz że białe misie piją coca cole? pierzesz kolorowe rzeczy z czarnymi? odkurzasz nago? a może nosisz nieuprasowane ubrania? :P na nie pisze o wiarygodności reklam (bo czy chodzi o to że Gorbaczow prywatnie naprawdę używa toreb LV[????] czy "reklamowe" testy proszków do prania są obiektywne?) tylko "wiarygodnym przekazie" Gorbaczow nie pasuje do takiej torby i tu jest pies pogrzebany można by wynająć jakiegoś europejskiego polityka można by ew. Putina gdyby o było realne Gorbaczow, Kofi Annan, Wałęsa, Jaser Arfat (coś ich łączy?) etc. to nie to człowiek patrzy i coś mu nie gra coś jest nie na swoim miejscu cienie źle dobrane może zjęcie źe wykadrowane... coś jest nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: nowa twarz LV 13.09.07, 10:22 a powiedz mi dlaczego uwazasz ze gorbaczow do takiej torby nie pasuje? i jeszcze jedno pytanie 'na boku', bylas kiwdys na wykladzie gorbaczowa 'na zywo'? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: nowa twarz LV 13.09.07, 13:08 bo to ani Putin ani np Roman Polański któży pasowali by świetnie to zwykły twardogłowy komunista na wykładzie nie "mogłam" być bo ne jestem kobietą :P Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: nowa twarz LV 13.09.07, 13:17 ok, zatem po twoim wpisie sadzac twierdze ze nie tylko pojecia nie masz o reklamach ale i o politykach twardoglowy owszem ty jestes i nie wsiaka niestety zadna wiedza z zewnatrz a wewenatrz kiepsciutko..... Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: nowa twarz LV 13.09.07, 14:01 nie wiem, kim w twoim pojeciu sa twardoglowi komunisci, ale miedzy innymi dzieki temu twojemu "twardoglowemu komuniscie" z reklamy LV, ludzie przechodzac przez mur pokazany na bilboardzie nie musza juz sie obawiac, ze zostana np rozsztrzelani. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: nowa twarz LV 13.09.07, 18:11 tak a Kwaśniewski i Miller całe życie walczyli o demokracje Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: nowa twarz LV 13.09.07, 18:16 a ty walczyles o demokracje? co rozumiesz pod pojeciem demokracji? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: nowa twarz LV 13.09.07, 00:41 a o do heidi to znam chudszą która chwali sobie jedzenie w maku :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: nowa twarz LV 13.09.07, 10:18 a swistak i milka to juz totalny skandal reklame ma sie zapamietac, niewazne co na niej jest Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: ot piana 13.09.07, 10:03 no, super sa! :) ja mam na razie ;) tylko brelok ich, kupiony w takiej galerii we wroclawiu "nie pamietam jak sie nazywa" Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: ot piana 13.09.07, 11:11 to jestes lepsze, bo ja nie mam nic ;) btw za dywanami w domu nie przepadam ale te sa super to fakt ale! w pazdzierniku wybieram sie na ilustam lecie uczelni to moze michala kopaniszyna spotkam i o brelik poprosze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: ot piana 13.09.07, 11:55 Haha, powodzenia w zdobywaniu breloku:) Dla ciebie - zdjecie mojego: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9acc9e0f6dda4ea1.html Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: ot piana 13.09.07, 12:06 dzieki Piana:) bardzo fajny a z czego on jest z gumy, czy z filcu...? oczywiscie "brelok" mialo byc tam wyzej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: ot piana 13.09.07, 12:21 z filcu jest. byly tez inne ksztalty i kolory, pomaranczowe, zolte chyba itp. Galeria jest we Wroclawiu jak sie idzie z wydzialu prawa w strone Kazimierza Wielkiego, ale juz nie pamietam na jakiej to ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: ot piana 13.09.07, 13:37 dzieki Piana ;) a Wroclaw piekne miasto, ale ja teraz warszawianka jestem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: ot piana 13.09.07, 16:51 jestem z wroclawia i nie mogę skojarzyć żadnej galerii miedzy wydzialem prawa a ul. kazimierza wielkiego. pamietasz moze jak ta galeria na zewn wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen juz wiem! 16.09.07, 16:24 to byla galeria rewolucja www.galeria-rewolucja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: juz wiem! 16.09.07, 16:28 ha, dziewczyny, pokrecilam z tym brelokiem, to nie jest projekt moho tylko agnieszki czop jak sie okazuje Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Poza 13.09.07, 15:39 MG w tej kapani biora udział Stefii Graff i Andre Agassi oraz Catherine Deneuve - więcej na stronie firmowej www.louisvuitton.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Poza 13.09.07, 16:20 podobaja mi sie te zdjecia, choc torby LV- ani troche. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Swietna reklama ! bardzo mi sie podoba. n/t. 16.09.07, 17:44 Mi rowniez :) Odpowiedz Link Zgłoś