jamesford 05.10.07, 19:10 Moim zdaniem - wyjątkowo przystojny i pełen uroku facet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agau2 Bohater z "Zagubionych" odnalazł się jako model 06.10.07, 12:55 moim zdaniem tez... bardzo meski! Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Bohater z "Zagubionych" odnalazł się jako model 07.10.07, 11:07 Boski, cudowny, piękny, śliczny, wspaniały, sexi...a te dołeczki!!!! CUDO Odpowiedz Link Zgłoś
disa nie mój typ 07.10.07, 11:14 jest ładny, ale przeciętny -nie ma jak dla mnie tego czegos (mimo iz ma niby ladne cialo) Jest jak ladne buty, ale i tak wiesz, ze ich bys nigdy nie kupila bomimo iz sa ladne to nie Twoj typ Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: nie mój typ 07.10.07, 21:08 No nie wiem, ja bym chętnie kupiła te buty :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: nie mój typ 07.10.07, 21:16 ja nie, a jak bym dostala na tacy to by pewnie lezaly na poleczce i sie kurzyly Odpowiedz Link Zgłoś
pauuula15 Bohater z "Zagubionych" odnalazł się jako model 07.10.07, 11:35 Ohhh... moim zdaniem jest bardzo przystojny i męski. Po prostu idealny wyląd Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka92 Re: Bohater z "Zagubionych" odnalazł się jako mod 07.10.07, 11:43 zachwycać się nad tym facetem nie będę, ale zapach cool water- rzeczywiście świetny Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Bohater z "Zagubionych" odnalazł się jako model 07.10.07, 13:12 eee tam, myslałam, że o Jacku napiszą he ;P Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkadolska Bohater z "Zagubionych" odnalazł się jako model 08.10.07, 21:02 Jest super-przystojny !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bosinio Bohater z "Zagubionych" odnalazł się jako model 08.10.07, 21:52 mogliby jeszcze dorzucić jeszcze jedną scenę miłosną z odcinka catch 22, gdzie kate i sawyer są razem Odpowiedz Link Zgłoś
chinagirl Re: Bohater z "Zagubionych" odnalazł się jako mod 09.10.07, 09:51 W serialu gra takiego fajnego sku..ela,co mi się bardzo podoba. Dobrze, że nie jest gejem, jak niektóre męskie modelki:)(oczywiście nie mam nic przeciwko, tylko szkoda, że się chłopaki marnują) , a poza tym widać, że chłopczyk myśli (co rzadko się zdarza przystojnym facetom, oprócz Seana Connery'ego). Ciekawe, czy farbuje włosy jak Brat Pitt? Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: mój typ ;) 09.10.07, 11:25 zarówno wizualnie jak i pod kątem roli w serialu. jest męski, wygląda na niepokornego i zbuntowanego a takich facetów uwielbiam. pozatym ma to coś w spojrzeniu..coś drapieznego;) Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 Nie mój typ. Za dużo w nim agresji.... 09.10.07, 14:12 Owszem przystojniak, nieźle zbudowany, twarz też niczego sobie, ale to nie to, co mnie pociąga w mężczyźnie. Może to przez ten zarost. Ogólnie wrażenie takiego niedomytego i zaniedbanego. A gęba nie wyraża nic, co zdradzałoby inteligencję. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Bohater z "Zagubionych" odnalazł się jako mod 09.10.07, 15:05 mi tez sie podoba jest cos w nim czarujacego Odpowiedz Link Zgłoś