magda19831 14.10.07, 10:23 Zakochałam się w oficerkach z H&M. Widziałm je na wystawie w M1, jednak na sklepie ich nie było :-( Czy któraś z Was widziała je sklepie na sprzedaż? I ewentualnie jak była ich cena. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tequilkuk Re: Kozaki/oficerki H&M 15.10.07, 00:01 Pisala chyba ryfka w toryms watku o kozakach HMu ktore tylko na wystawe byly, sprowadzane ze Szwecji czy cos ... Odpowiedz Link Zgłoś
magda19831 Re: Kozaki/oficerki H&M 15.10.07, 12:25 Ja poszukuję czarnych surowych, oficerek, a te które szuka Ryfka sa koloru miodowego (?), a więc to nie o te buty mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kozaki/oficerki H&M 15.10.07, 00:02 buty ktore maja na sobie manekiny to sa specjlanie przygotowane buty ktorych zwykle nie ma wofercie sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Kozaki/oficerki H&M 15.10.07, 09:54 ;(((( a ja tam polowalam na takie rude kozaki;((( i jeszcze sprzedawca mydlil mi oczy miesiac temu, ze lada dzien powinny przyjsc:( Odpowiedz Link Zgłoś