branzoletka 16.10.07, 15:44 czytałyście? www.exklusiv.pl/artykul/id,162 Mnie jej osoba kompletnie nie przekonuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alela1 Re: polowanie na Muchę 16.10.07, 15:52 a ja ja bardzo lubie, przynajmniej jest ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: polowanie na Muchę 16.10.07, 16:13 najlepsze są nóżki- śmierdziuszki haha :D Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: polowanie na Muchę 16.10.07, 16:49 a do czego ma mnie przekonywać? kim ona jest? zagrała w jednym dobrym filmie jako małolata, a teraz grywa o operze mydlanej i próbuje być kontrowersyjna. nie wiem co sobą reprezentuje, więc nawet nie będę poświęcać cennych minut mojego czasu na czytanie wywiadów z kimś kogo największym osiągnięciem z ostatnich lat jest wzbudzenie lekkiego niesmaku na festiwalu w Gdyni;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.orchidea Re: Nie cierpie 16.10.07, 18:18 Nie cierpie tej kobiety.A z tymi swoimi skandalami od siedmiu bolesci jest zalosana.Swoim idiotyzmem doruwnuje Wojewodzkiemu.Naprawde sie dobrali. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: polowanie na Muchę 16.10.07, 18:25 a mnie owszem, po wczorajszym m jak milosc (swoja droga scenarzysci musieli musieli podpatrzyc te artykuly, bo Madzia sie stała troszke frywolna) jestem gotowa jej bronic pazurami. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: polowanie na Muchę 16.10.07, 20:38 Nie lubię jej.Odnoszę wrażenie, że na siłę stara sie być kontrowersyjna co by było o niej głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: polowanie na Muchę 16.10.07, 20:48 Jakoś trzeba zwrócić na siebię uwagę jak się nie ma nic do zaoferowania. Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: polowanie na Muchę 16.10.07, 20:54 mnie przekonuje, lubie ja, moze nie za serialiki ale audycje w radiostacji miala calkiem do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: polowanie na Muchę 16.10.07, 21:06 podobają mi się jej spodnie: www.exklusiv.pl/upload/muchaDD.jpg widziałyście gdzieś takie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: polowanie na Muchę 17.10.07, 11:40 ciak1 - Te spodnie wygladaja na normalne dresowe ze sciagaczem, mysle ze w sportowym sklepie nie byloby problemu takie znalezc, w wakacje widzialam takie tez w h&m. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: polowanie na Muchę 17.10.07, 15:29 nie no - one maja z tyłu takie kieszonki, jakby nie były dresowe, tylko np. wełniane ze ściągaczem na dole - przynajmniej ja bym takie właśnie chciała :) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: polowanie na Muchę 16.10.07, 22:25 Muchy za bardzo nie znam, ale wywiad przeczytalam. Boze, ten polski tzw. 'showbiznes', jakie to wszystko male, zalosne, takie plotkarsko-zlosliwe piekielko. Wywiad okropny; prymitywna baba bez grosza klasy, jakies sztuczne skandale, po prostu niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: polowanie na Muchę 17.10.07, 07:53 croyance napisał: > Wywiad okropny; prymitywna baba > bez grosza klasy, jakies sztuczne skandale, po prostu niesmak. Podpisuję się obiema rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: polowanie na Muchę 17.10.07, 08:56 Ten wywiad jest straszny, ona jest straszna. Nawet kiedyś ją lubiłam ale zmieniam zdanie o 100%. Okropna, zboczona, nietaktowna, wulgarna, pusta dziewucha - osoba-kompletnie bez klasy. Ale cóz..na takim świecie żyjemy. W końcu Ania jest gwiazdą-nie musi dostosowywać się do nudnych konwenansów- może je zmieniać brrrrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka002 Re: polowanie na Muchę 18.10.07, 03:03 "zboczona"?? a ty co masz na myśli?? Odpowiedz Link Zgłoś
axasa2 wszystko gra ;) 17.10.07, 09:02 Ma śliczny kolor włosów i nie tylko, nawet jej szerokie plecy mi nie przeszkadzaja Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: wszystko gra ;) 17.10.07, 09:14 panienka zyje na pelny gwiazdorski luz...;) wies tanczy i spiewa...remiza... Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: wszystko gra ;) 18.10.07, 11:14 Po przeczytaniu raz jeszcze musze zapytac, czym ona wlasciwie rozni sie od Dody? Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: wszystko gra ;) 18.10.07, 13:28 croyance napisał: > Po przeczytaniu raz jeszcze musze zapytac, czym ona wlasciwie rozni > sie od Dody? hmmm, może tym że jeszcze nie "bzykała się" w kiblu? Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: wszystko gra ;) 17.10.07, 10:56 te jej plecy sa po prostu okropne, wyglada jak kwadrat. ma ladna twarz ale figure tragiczna, ale nawet ladna twarz nie pomoaga w niektorych sytuacjach: ma teraz krotkie wlosy i prawde mowiac wyglada w nich jak niedorozwinieta: www.pudelek.pl/artykul/5182/mucha_i_wojewodzki_na_randce_zdjecia/ poza tym jak juz ktos przede mna napisal: zagrala w jednym porzadnym filmmie a znana jest tylko z roli w jakims beznadziejnym serialu dla gospodyn domowych, zalosnego filmiku "mlode wilki", zwiazku z oszolomem wojewodzkim, swiecenia wielkimi plerami w wydekoltowanych sukienkach i z marnej prowokacji na festiwalu w gdyni. teraz probuje dziewczyna sobie zrobic rozglos prowokacjami na temat romansow i tymi zdjeciami. zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
axasa2 Re: wszystko gra ;) 17.10.07, 12:31 z dwojga złego wolałabym oglądać ten "serial dla gospodyń" niż czytywać stronę "pudelek" dla kołtunu i przygłupów Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: wszystko gra ;) 19.10.07, 14:28 ogladajcie wiec kto wam broni:) ja oper mydlanych nie ogladam wole sie posmiac z glupich plotek o gwiazdach bo przyanjmniej jest z czego:) jestem wiec przyglupem, mam to gdzies:) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: wszystko gra ;) 17.10.07, 14:33 o, apfel, jak zwykle urocza i taktowna. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: polowanie na Muchę 18.10.07, 11:52 mnie tez nie przekonuje. jest oklepana Odpowiedz Link Zgłoś