ciotka_zawrotka 07.11.07, 15:10 Kupiłam sukienkę na sylwestra , aczkolwiek bede ja nosić jeszcze na inne wyjścia. jak wam sie podoba? www.allegro.pl/item263893696_victoria_s_secret_tu_roz_xs_czarna_s_m_l_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karka831 Re: sukienka do oceny 07.11.07, 15:12 Bardzo ladna jesli ktos ma ladne ksztalty:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: sukienka do oceny 07.11.07, 15:23 Mnie nie bardzo, pomijając to że do takiej sukienki trzeba miec idealne kształty, bez jakichkolwiek niedoskonałości to materiał przypomina halkę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: sukienka do oceny 07.11.07, 15:24 Mi sie bardzo podobaja takie skienki juz od dawna :) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: sukienka do oceny 07.11.07, 15:26 do nienagannej figury ok poza tym ciekawa jestem jak wygląda w rzeczywistości, bo jak wiadomo ciuchy VS prawie zawsze są podrasowane na zdjęciach Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_zawrotka Re: sukienka do oceny 07.11.07, 15:28 A propo figuy to moja chyba nie jest nagorsza, w obcisłych tkaninach prezentuje sie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: sukienka do oceny 07.11.07, 15:43 taki troche styl wampa za trzy grosze....w ogole mi sie nie podoba. ale to moje osobiste zdanie, byc moe dlatego, ze tego rodzaju sukienki kiedys sie widywalo zbyt czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_zawrotka Re: sukienka do oceny 07.11.07, 15:51 Nie bardzo mi się to ze stylem wampa kojarzy, przecież to sukienka raczej skromna. Zresztą wszystko jest kwestią dodatków i makijażu.Klasyczna kiecka , zamaist ze stylem wampa kojarzy mi się raczej z wyjściem do teatru. Wmapowi za trzy grosze to chyba daleko do klasycznej czarnej kiecki do kolan z niedużym dekoldem i długim rękawem. pozdrawiam,. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: sukienka do oceny 07.11.07, 19:21 ciotka, jeszcze gdzies tam w mojej szafie lezy bardzo podobna, z okraglym dekoltem i rekawem 3/4... wiem, ze kazda kobieta ma ochote , chocby raz w zyciu, cos takiego popelnic ;) niech ci sie dobrze nosi :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: sukienka do oceny 08.11.07, 10:04 fajna i klasyczna, mozna poszalec z dodatkami Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: sukienka do oceny 08.11.07, 10:17 nie bardzo. Niby klasyczna czarna sukienka, ale coś mi w niej nie pasuje. Zbyt dopasowana? Brzydko się marszczy na modelce, a wiadomo, że zdjęcie podrasowane. Ciekawa jestem jak w rzeczywistości się prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_zawrotka Re: sukienka do oceny 09.11.07, 13:29 dziś przyszła moja zdobycz.jestem bardzo zadowolona , sukienka wbrew opinii niektórych nie wygląda jak halka , jest wykonana z dosc grubego materiału , układa sie na ciele świetnie , jest identyczna jak na pokzaowej fotce. pozdrawiam,. Odpowiedz Link Zgłoś
evelak bonprix 10.11.07, 20:25 www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.114.1.2.1&pr=18907 Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: sukienka do oceny 11.11.07, 15:34 hej, a pokazałabyś zdjęcia tej sukienki zrobione przez Ciebie? nie potrafię zaufać tym katalogowym fotkom doklejanym na allegro... a sukienka jast bardzo fajna i może też zainteresowałabym sie czymś podobnym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vikii2 Re: a co myślicie o tym ?? 11.11.07, 16:41 radirobot napisał: > www.regdos.eu/product_info.php?cPath=41&products_id=55 Ladna ,jak dla mnie troche musialaby byc dluzsza kilka cm .Kozaki tez Bomba .Jak sie ma "ladne cialko" ,czemu nie.Tylko problem w tym ,jak inne osoby postrzegaja Cie .Wiesz co mam na mysli.Ja kupuje to co mi sie podoba ,a co o mnie mowia to mi "wisi" Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_zawrotka Re: a co myślicie o tym ?? 12.11.07, 13:56 Dzięki, kozaczki mi się świetnie sprawują . A a propo postrzgania mnie , nie moge do końca powiedzieć że to co inni o mnie myślą mnie nei obchodzi. Lubie wywoływac reakcje aczkolwiek nie musza byc one pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś