korka99 21.01.08, 00:57 Witam!Mam dylemat.Kurteczka jeansowa-sprzedać czy zatrzymać? Uwielbiam w niej chodzić-klasyczny krój z kołnierzykiem-ale czy będzie modna też tej wiosny?-poradżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulkina Re: dylemat 21.01.08, 07:42 skoro uwielbiasz w niej chodzić to po co to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
women-in-love Re: dylemat 21.01.08, 10:31 Kurtki dżinsowe, tak jak spodnie, są zawsze modne. Możesz śmiało nosić. Ja mam kurtkę z ciemno-zielonego dżinsu i będę ją nadal nosić wiosną i latem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrazona Re: dylemat 21.01.08, 11:03 Myślę, że śmiało możesz nosić taką kurteczkę, bo zawsze elementy, które są aktualnie "trendy" (co to w ogóle znaczy?) można ciekawie połączyć z tymi, ktore lubimy, a które są już uznawane na "nieświeże". Takie oto dylematy niesie ze soba "cywilizacja klonów"......... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: dylemat 21.01.08, 11:04 Zatrzymaj. Jesli nawet nie w tym sezonie, to na pewno do niej kiedyś wrócisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś