rechicera 09.02.08, 22:06 Czy to prostu jakieś urojenia ma mój kolega? :) I nie mówię o ubieraniu sie jak choinka, tylko tak że wszystko jest dobrze dobrane :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarkiina.arawis Re: Czy sądzicie, że kolorowe rajstopy są infant 09.02.08, 22:10 Ewidentne urojenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Czy sądzicie, że kolorowe rajstopy są infant 09.02.08, 22:39 nie są. Są boskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Czy sądzicie, że kolorowe rajstopy są infant 09.02.08, 23:53 A czy to wygląda jak moda dla dzieci? ;) stylowo.blox.pl/2008/02/Kolorowe-rajstopy-w-Nowym-Jorku.html stylowo.blox.pl/2008/02/Tendencje-jesienzima-0809-rajstopowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: Czy sądzicie, że kolorowe rajstopy są infant 10.02.08, 19:48 właśnie, to nie jest moda dla dzieci. W takich rajstopach można wyglądać bardzo sexy ( np. pani w czerwonych w pierwszym linku od rafki81) ale może się nie znam, bo ja podobno noszę infantylny szalik ( o zgrozo - zielono żółty) Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: Czy sądzicie, że kolorowe rajstopy są infant 10.02.08, 10:27 Na pewno nie są infatylne, a założenie ich na wymaga pewnej odwagi. Dobrze dobrane do stroju wyglądają świetnie! Odpowiedz Link Zgłoś
paulka-paulka Re: Czy sądzicie, że kolorowe rajstopy są infant 10.02.08, 11:24 Twój kolega ma jakieś urojenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: Czy sądzicie, że kolorowe rajstopy są infant 10.02.08, 13:44 Moim zdaniem nie są, ale ja noszę różowe nauszniki, wiec może jestem tendencyjna ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: Czy sądzicie, że kolorowe rajstopy są infant 10.02.08, 13:46 No to jestem infantylna ale jak na razie przekonalam sie do czerownych choc wzbudzaja one ogolna kontrowerjse bo mam szczuple nozki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: Czy sądzicie, że kolorowe rajstopy są infant 10.02.08, 14:30 nie, są super nosze je od ładnych paru lat Odpowiedz Link Zgłoś
vlaaa Re: Czy sądzicie, że kolorowe rajstopy są infant 10.02.08, 15:51 Nie są! Zdecydowanie! :) Są po prostu genialne, również noszę je od dłuższego czasu i baaardzo się cieszę, że tak tłumnie pojawiły się teraz na nowojorskich wybiegach. pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
maa10 Re: Czy sądzicie, że kolorowe rajstopy są infant 10.02.08, 18:00 Nie! Sama mam w kilkunastu kolorach i je uwielbiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Czy sądzicie, że kolorowe rajstopy są infant 10.02.08, 18:07 Kolega się chyba zatrzymał w rozwoju (modowym) na etapie przedszkola... jak się w samych rajstopkach popylało po sali, niezależnie od płci. :) Powiedz mu, że jak nie chce, to nie musi nosić, nikt mu nie każe :) Ja noszę z upodobaniem, czerwone, soczyście zielone, brązowe, beżowe, szaroniebieskie, bordowe. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Czy sądzicie, że kolorowe rajstopy są infant 10.02.08, 18:15 Jeden z najlepszych zimowych modowych wynalazków. Odpowiedz Link Zgłoś
zzooffkkaa Re: Czy sądzicie, że kolorowe rajstopy są infant 10.02.08, 20:59 pewno ze nie sa...sama nosze rozne kolorki oczywiscie odpowiednio dobrane do reszty stroju Odpowiedz Link Zgłoś