ryfkaa 27.03.08, 21:39 allegro.pl/item334812323_klapki_na_koturnie_rozm_39.html jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: do rurek te buty? 27.03.08, 21:55 moim zdaniem straszne ale coz, mam prawo nie podzielac twojego gustu Odpowiedz Link Zgłoś
twiggyballerina Re: do rurek te buty? 25.04.08, 18:58 Moim zdaniem, raczej nie pasuja - takie buty lepsze do letniej spodnicy lub sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: do rurek te buty? 27.03.08, 22:06 Te buty to raczej ani do rurek, ani do niczego innego Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: do rurek te buty? 27.03.08, 22:17 te na zdjęciu: masakra osobiście nie łączę rurek z koturnami Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: do rurek te buty? 27.03.08, 22:30 do rurek nie, w ogóle strasznie masywne i ciężkie wydają się być te buty Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: do rurek te buty? 27.03.08, 22:39 ok ru tne a wogole to nie linkujemy aukcji tylko same fotki, bo tearz wyglada na to, ze to Ty handlujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: do rurek te buty? 27.03.08, 22:55 W ogóle nic mi się w tych butach nie podoba. Ani kolor, ani fason, ani koturn. Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: do rurek te buty? 28.03.08, 22:35 hehe, widze, że wypowiem się tu jako pierwsza zwolenniczka koturnów. Bo zauważyłam, że na tym forum, koturny nie są mile widziane. Ja osobiście jestem ich zwolenniczką. I właśnie do rurek wyglądają super. Może te co pokazałaś są rzeczywiście za masywne, ale takie z bardziej smukłym koturnem, będą w sam raz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanna.wanna Re: do rurek te buty? 28.03.08, 22:40 bardzo lubie koturny, ale koturn koturnowi nie rowny... :) te powyzej sa brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: do rurek te buty? 29.03.08, 10:13 Ta gruba podeszwa mi nie odpowiada. Jesli chodzi zas o koturny to zgadzam sie z przedmowczynia, ze koturny nie sa sobie rowne, a niektore bardziej subtelne modele fajnie wygladaja do rurek. Odpowiedz Link Zgłoś
superchick Re: do rurek te buty? 29.03.08, 11:27 jasne, jesli jestes tipsiarą , masz spalone na blond wlosy i jestes pomaranczowa od solarium, no i mieskzasz w Ciechanowcu to jak najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
kirikiri85 Re: do rurek te buty? 29.03.08, 17:49 bosz.. okropne sa te buty, tanie ale nawet za darmo bym ich nie kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Tak czytam i czytam... 29.03.08, 17:57 I nasuwa się tylko jedna myśl. Czy nie umiecie normalnie odpowiadać na pytanie, czy TE BUTY PASUJĄ DO RUREK, tylko od razu musicie się wydzierać i przekrzykiwać, że są brzydkie, zamiast, że po prostu NIE pasują? Chyba czegoś nie rozumiem. Rozmawiamy tu o modzie, a nie gustach. Jak się ktoś pyta, czy to się Wam podoba, to ok, piszcie co chcecie, ale tu pytanie było o coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillafields Re: do rurek te buty? 13.04.08, 18:24 Chyba do rurek troche za masywne sa? Odpowiedz Link Zgłoś
sohee Re: do rurek te buty? 13.04.08, 19:10 Tamte sa okropne. Moze te lepsze jesli maja byc w takim stylu: www.snobka.pl/artykul/3055/ponizej_100_zl_koturny_chix Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: do rurek te buty? 13.04.08, 19:56 to ja napisze inaczej - zależy jakich rurek - z jakiego materiału i z jaką reszta. jedno co na 100% do wymiany ze względu na wygode to ta sznurówka dookoła. Ale fakt ciężkie na wygląd są, trudne do zestawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: do rurek te buty? 26.04.08, 08:57 Zgadza się, z koszem będą się świetnie komponowały. Odpowiedz Link Zgłoś