bijoux25 29.03.08, 16:06 Co jest dla Was wazniejsze, byc dobrze/modnie ubrana czy byc ladna (twarz, figura)? Gdybyscie mialy wybrac albo-albo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ansag Re: Moda czy uroda? 29.03.08, 16:14 Jakbym miała być zgrabna i chodzić w łachmanach, to już wolę być brzydka i modna :) A jestem gruba i modna i jedno drugiemu nie zaprzecza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Moda czy uroda? 29.03.08, 16:16 Wolę być ładną-ładnemu we wszystkim ładnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Moda czy uroda? 29.03.08, 16:19 przecież ubrać sie można zawsze, samemu lub z czyjąś pomocą a uroda została ci dana albo nie dziwne pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
karo881 Re: Moda czy uroda? 29.03.08, 16:22 uroda!;) Jak juz ktos napisal 'ladnemu we wszystkim ladnie'. Pozniej w byle jakiej szmatce Cie podziwiaja:D Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Moda czy uroda? 29.03.08, 16:52 Przypomina mi sie powiedzenie sprzed 10 lat"jakie mamy szczescie,ze jestesmy ladne',mowilysmy z przyjaciolkami;)teraz mamy powazniejsze problemy;0 Odpowiedz Link Zgłoś
koffetka Re: Moda czy uroda? 29.03.08, 17:48 A nie lepiej byc madra i nie przejmowac sie takimi rzeczami Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Moda czy uroda? 29.03.08, 18:10 mysle ze madre kobiety takze marza o urodzie zaraz po tym jak rozwiaza problemy na skale globalna Odpowiedz Link Zgłoś
koffetka Re: Moda czy uroda? 29.03.08, 18:11 W sumie w obecnych czasach i mode i urode mozna kupic takze, az strach pomyslec o czym madra kobieta powinna marzyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Moda czy uroda? 29.03.08, 18:03 jak moglabym wybrac tylko jendo :) to wole łachmany na pieknym zgrabnym ciele :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Moda czy uroda? 29.03.08, 18:56 myslalam ze to bedzie pytanie o ulubione forum:)wole forum moda. glupie pytanie bo jedno nie wyklucza drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sisssi Re: Moda czy uroda? 29.03.08, 19:40 Podobno jestem calkiem ladna dziewczyna. Niestety nie stac mnie na to, by ubierac sie supermodnie, nie stac mnie na drogie ciuchy. Czasem mysle, ze wolalabym byc brzydsza ale za to miec kase na dobrej jakosci piekne ubrania i kosmetyki. Takie myslenie jednak szybko mi przechodzi, bo nie ma nic cenniejszego od patrzenia na siebie w lustrze i odczuwania przy tym satysfakcji, czucia sie piekna, atrakcyjna. Dlatego zdecydowanie uroda! Odpowiedz Link Zgłoś