czekosia 07.04.08, 17:10 Co sądzicie o ciuchach Cherokee, które jak na razie można kupić chyba tylko w Tesco? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ansag Re: Cherokee 07.04.08, 17:26 Mam tylko jeansy, ale kupiłam używane w lumpie :) Są rewelacyjne, świetny materiał, dobre szycie, nie niszczą się, nie farbują, po prostu super :) Odpowiedz Link Zgłoś
inez69 Re: Cherokee 07.04.08, 18:16 Mam 2 topy, też kupione w sh, jeden powyciągał się z każdej możliwej strony, a drugi ani drgnie:) Ogólnie jakość średnia. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Cherokee 07.04.08, 18:24 Zdecydowanie ciekawsze, ładniejsze i lepsze gatunkowo jest F&F z tego samego Tesco:) Do Chereoke mam jedno podstawowe zastrzeżenie - z większości ich ciuchów nie ma dla mnie rozmiaru, wszystko jest za duże;/ ale to juz wina kraju skąd pochodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Cherokee 07.04.08, 18:33 Dobra jakość jak za taką cenę, wzornictwo takie sobie, bez żadnych szaleństw. Jeśli ktoś szuka rzeczy podstawowych, typu bawełniany top, zwykłe dżinsy albo koszula, to spokojnie można sięgnąć po tę markę. Reasumując ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Cherokee 07.04.08, 21:17 troche OT, pamietam jak Tesco wprowadzalo w Polsce sprzedaz ciuchow to twarza Cherokee byla sama Joanna Horodyńska i pisały o tym wszystkie babskie pisemka włączając Elle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Cherokee 08.04.08, 07:39 Większości ciuchów, które mi się podobały nigdy na oczy w żadnym Tesco u siebie nie widziałam, ale rok temu kupiłam sobie tam beżową kurtkę z wyszywanką w kwiatki na wiosnę za grosze jakieś i ze dwie apaszki - jestem zadowolona z zakupów, przede wszystkim ze względu na niską cenę, a jakość też nie najgorsza. Odpowiedz Link Zgłoś