gabrielafrancuz 07.05.08, 15:51 Oto co znalazłam po przejrzeniu statystyk u mnie na blogu. Kilka z was na pewno rozpozna tam swoje wypowiedzi na FM, ja to zrobiłam: pyszcz.blogspot.com/ Pierwsza notka od góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: satyra na FM ;] 07.05.08, 16:09 jak to dobrze moc sie z siebie posmiac od czasu do czasu :)) zlapaie dystans dla zachowania roznowagi psychicznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: satyra na FM ;] 07.05.08, 16:09 ze niby kiedy mozna sie spodziewac tego konca swiata? Strach i zgrzytanie zebow, jak zamkna sklepy, sklepy internetowe i SH? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
osielstwo Re: satyra na FM ;] 07.05.08, 22:23 Tekst jest świetnie napisany, ma pazur i nikogo "personalnie" nie atakuje, trochę dystansu ;) Ja bym się nie obrażała. Potraktujmy to jako fikcję literacką i będzie wszystko cacy. Poza tym - czy to nie miło stać się dla kogoś inspiracją w dziedzinie innej, niż moda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: satyra na FM ;] 08.05.08, 20:00 ja tam widze, ze atakuje personalnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś