zielona_dziewczyna 10.05.08, 23:53 czy jeansy z tej firmy sa z gatunku rozciagliwcow czy nie zmieniaja rozmiaru po jakims czasie noszenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elejna Re: Pepe jeans-pytanie 11.05.08, 00:28 nie pytaj... otóz jeansy tej firmy choc kosztują wcale nie mało to gatunkowo niesamowite badziewie , mnie nabrało nie raz to fajne wzornictwo i pozniej załowałam 4 i pół lufy bo pzretarły sie na dupie po kilku miesiacach,żałowałam 3 luf bo skinny rozciągneły sie tak ze z biodrówek zostały łonówki, katastrofa szczerze odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_dziewczyna Re: Pepe jeans-pytanie 11.05.08, 13:05 pytam,bo kupilam jakis czas temu,mialam moze je 1 lub2 na sobie a teraz mam troche wiecej na wadze i sa bardzo obcisle,ledwo sie dopinam i zastanawiam czy warto sie meczyc i ponosic po domu zeby sie rozciagnely czy nie ma na to szans.. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Pepe jeans-pytanie 11.05.08, 15:47 to juz lepiej nie jesc kolacji 2 tyg i beda jak ulal ;) rozciaganie tylko je zdeformuje a potem jak schudniejsz do beda zle lezaly Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_dziewczyna Re: Pepe jeans-pytanie 11.05.08, 15:53 ale ja nie mam zamiaru chudnac Odpowiedz Link Zgłoś
coosmitka Pepe jeans :)) 11.05.08, 18:13 Ja mam ok.10 par od nich i ze wszystkich jestem zadowolona (fajne wzornictwo,dobra jakosc,zadne mi sie nie rozciagnely,skurczyly,dobrze sie piora-nie farbuja ;),ale ja je piore tylko recznie). Moj jedyny niewypal to sztruksy,bo mi sie zniszczyly po 6 miesiacach. Ale mysle,ze to zalezy jak trafisz,bo mojej kolezance jedne sie przetarly,drugie farbuja :/. Polecam! Z tym,ze nie kupuj tak wszystkich jak leci,tylko zwroc uwage na jakosc(jakosc poszczegolnych modeli spodni jest rozna). Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: Pepe jeans :)) 11.05.08, 20:34 Ło Matko! Pierzesz spodnie ręcznie???? Na prawdę są tekie osoby? U mnie nawet bielizna ląduje w pralce - szkoda mi czasu na pranie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Pepe jeans-pytanie 11.05.08, 21:10 no to pozostaje kupic spodnie odpowiedniego rozmiaru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julaa Re: Pepe jeans-pytanie 12.05.08, 12:43 moje nie rozciągnęły sie prawie wcale - co bardzo sobie chwaliłam. Miałam obcisłe rurki. po 6 miesiącach rozeszły się w miejscu fabrycznego przetarcia na pupie :( zareklamowałam - oddali pieniądze. zaryzykowałabym stwierdzenie ze prędzej w szwach sie rozejdą niż rozciągną :D Odpowiedz Link Zgłoś