Dodaj do ulubionych

NNZR, Deathox-Jak grają?

IP: 81.210.32.* 17.03.05, 19:24
Chciałam się dowiedzieć jak waszym zdaniem grają te kapele. Moim zdaniem
nawet fajnie, ciągle się rozwijają.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alex_der Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: 81.210.32.* 17.03.05, 19:31
      Ostatni bardzo dobrze :]
      NNZR kiedys to z graniem nie mieli wiele wspolnego, ogolnie lipe robili, ale
      doszło do nich dwoch gosci (wokal i gitara solowa) to normalnie metamorfoza.
      Szał normalnie na koncercie hehe :) Naprawde bardzo mi sie podobali tak samo
      D>OX.
    • Gość: Paulina Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: 81.210.32.* 17.03.05, 20:14
      heh..no sory ,ale czy mają coś wspólnego z graniem .heh... z graniem to
      wspólnego mają np. ludzie z Arytmii [tu dla nich pozdrowienia] np .ludzie z
      Bipedu..Getto... Children Cry..ale hehe..no dobrze,że te dwie wymienione w
      pośćie kapelki się "rozwijają"ale jak na moje to sobie więcej wmawiają niż
      rozwijają z całym szaczunkiem i z pozdrowieniami ->krytykę też trzeba umieć
      znosić a jak się za coś bierze to się to robi dobrze .te posty na temat
      tych "nowych"kapel robią się co raz badziej irytujące:/
      • Gość: A.X Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:27
        Arytmia też kiedyś zaczynała...
        A jeśli ktoś pyta jak grają Deathox lub NNZR to raczej nikomu nie chodzi o
        porównywanie ich do Bipedu czy Getta. Bo jak już się mamy bawić w porównywanie
        to ciekawe jak wyglądałaby Arytmia obok jakiejś kapeli światowej sławy.
        Jeśli chodzi o rozwijanie się to nie da się ukryć, że postępy są. Istnieje
        możliwość, że jeśli ktoś jest mało spostrzegawczy, lub się nie orientuje to
        oczywiście tego nie zauważy.
        Uważasz, że (cytuję)"te posty na temat
        tych "nowych"kapel robią się co raz badziej irytujące". Musisz jednak przyznać,
        że nikt nie zmusza do czytania postu(którego temat wskazuje na to o czym on
        jest). Przez pomyłkę raczej nikt tu nie wchodzi...
        Pisząc ten post nie mam na celu nikomu dopiec, a jedynie wytłumaczyć kilka
        kwesti.
        Pozdrawiam A.
      • Gość: Alex_der Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: 81.210.32.* 17.03.05, 21:27
        No wiesz nie porownuj nowo powstałych kapel bo jak wiadomo oni graja moze ze 2-
        3 tygodnie, a D>OX troche dłuzej do kapel ktore graja juz sporo lat :/
        NNZR I D>ox jak na taki okres graja swietnie - uwierzyc sie nie da. hehe
        Arytmia no tak fajnie graja ale szału nie robia. To juz wiekszy szał robia NNZR
        hehe byłas na koncercie to pewnie wiesz o co mi chodzi hehe- w pogo z gitara i
        te warjacje na scenie :). nie chce mi sie wiecej pisac hehe sorry :]
    • Gość: delpiero Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: 81.210.32.* 17.03.05, 22:18
      NNZR naparwde sie rozinęli graja juz zajebongo chce sie teraz tego
      sluchac,naprawde czekam na kolejny ich wystep pozdrawiam
      • Gość: Costantine Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 01:48
        hmmmmmmmmm no niezle .wiecie mowicie ze arytmia zaczynala kiedys tak samo
        jak owe kapele .zadajcie sobie jedno pytanie a mianowicie Talet =Talet ??czy
        talet =kwestia nauki wycwiczenia ,techiki .te kaple ktore graja na jakims
        poziomie to juz od paczatku byl u nich wyczywalny samk taletu wyobrazni
        wysokiej improwizacji wiec na dzien dzisejszy o tych kaplech nic nie powiem bo
        chce je uslyszec za jakis czas jesli oczywiscie bede grac wtedy zobaczymy na co
        ich stac?? do czego sa warci ?? co z nich bedzie???? a zycze im jak
        najlepjej ."U nas nieraz tak bywa, ze im co mniej jest święte tym więcej
        poswiecane" ."ten kto zna sie na muzyce nie musi od razu umiec ja
        zrobic/stworzyc?"

.pozdro dla MORDORU
        • Gość: Paulina Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: 81.210.32.* 18.03.05, 13:58
          Ok.Ok. nie prównując..zresztą jest demokracja a forum jest po to ,by pisać to
          co się myśli ,skoro ja tak uważam to jest mój interes, chciałam tylko
          dopowiedzieć ,że troche za dużo szału robicie wokół tych dwóch kapel a i
          jeszcze dodam ,że do słów krytyki dodaje się mądrą znoszącą tę krytykę
          odpowiedź a wy nawet nie możecie znieśc jak sie coś źle napsze .. a propos..
          Deathox i NNZR są znani tylko w kręgu sowich znajomych te właśnie osoby
          pojawiają się na koncertach..ciekawe jakby wypadli na scenie międzymiastowej
          wiem ,że Każdy z zespołów kiedyś zaczynał.. ale te dwie kapele to czysta
          amatorszczyzna ..i mogę się nie znać na muzyce heh.ale to widać pozdrawiam
          gorąco
    • Gość: Bojan Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:08
      No i po co tyle drążyć ten temat? Gramy jak gramy ale się staramy.
      • Gość: Alex_der Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: 81.210.32.* 18.03.05, 16:18
        no i to sie liczy ! ! !
        Paulino czy ci z ZZNR i D>OX cos Tobie zrobili ze ich tak nie lubisz ?!
        A tu i twoj błąd nie tylko wsrod znajomych sa lubiani bo ja np. nikogo z tych
        zespołow nie znam a mi sie podobaja. Pozdrawiam.
        • Gość: A.X Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:06
          Ja również nie znam ich osobiście, a na koncerty chodzę ze znajomymi, którzy
          również ich nie znają.
          Poprostu chłopaki potrafią stworzyć klimacik i wygląda wszystko tak jakby każdy
          był kumplem.
          • Gość: Alex_der Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: 81.210.32.* 18.03.05, 21:10
            Piekne słowa, tylko na koncertach takie rzeczy sie dzieja :)
    • Gość: ... Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:20
      Dokładnie! Nikt nikogo nie zna, ale i tak wszyscy bawią się wspólnie. My też
      pewnie jesteśmy "koncertowymi kumplami" ;-)
      Niezły klimat to wszystko spowodował-a jeśli muzyka potrafi "zjednoczyć"
      nieznajomych to pół sukcesu :-)
      Pozdróweczka dla wszystkich bywalców koncercików :-)
      • Gość: qwe Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: 81.210.32.* 18.03.05, 21:31
        zaraz chyba sie poplacze to takie wzruszajace to co mowicie.. jejkuuuuu
        superrr łaczmy sie hurra<lol2> SATAN MY LORD <zwałą> ...
        • Gość: k Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:39
          nie ważne czy zwała czy nie. Ważne, że oni się dobrze czują :-)
          Ja osobiście tej muzyki nie słucham i nie bywam na tych koncertach, ale bywałam
          na innych i nie zawsze była fajna atmosfera, więc tylko zazdrościc, a zbijać
          nie ma się z czego :-)
          • Gość: Paulina Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: 81.210.32.* 18.03.05, 22:06
            po 1 nikt mi nic nie zrobił
            po 2wyraziłam swoją opinię
            po 3 wzruszające koncertowi kumple a każdy zwas nawzajem sobie rąbie
            dupe..mogłabym wymienić nazwiskami kto komu ale nie będę jamska
            pozdrawiam
            • Gość: Alex_der Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: 81.210.32.* 18.03.05, 22:17
              No super, paulina wszystko musiała popsuc :/ A taka fajna atmosferka była. Ja
              tu czuje ze ona albo "nas " nie lubi albo ktos jej cos zrobił. Ja to poprstu
              wiem :) hehehe
              Pozdr. dla klimaciarzy :)
              byle do koncertu :)
              • Gość: Paulina Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: 81.210.32.* 18.03.05, 22:21
                Boże człowieku ,poprostu drażni mnie wasz image ,a jedyną osobą która może mi
                coś zrobić jestem ja sama pozdrawiam cię Alex
    • Gość: PAN NITK Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:58
      www.funnyheck.com/britneymedal.html tak graja obie kapele
    • Gość: PAN NITK Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:59
      www.funnyheck.com/britneymedal.html i jeszcze raz tak graja obie kapelki
      • Gość: Lucek Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:19
        przypominam ze w sobote czyli dzisiaj koncert w Osiedlowej...gra swietna kapela
        z Grudzaidza- Prom -> dawno tak dobry zespol nie gral w Chelmnie!!!1 Goraco
        polecam!!!
    • Gość: gij Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: 81.210.32.* 20.03.05, 22:11
      GRAJA TAK SAMO: KOMPLETNE ZERO, NIESTETY.
    • Gość: Bojan Re: NNZR, Deathox-Jak grają? IP: 81.210.32.* 25.03.05, 13:10
      Ku.. mam zajebistą proźbę przezstańcie porównywać nas z NNZR. Mam to w dupie
      czy komuś podoba się jak gramy czy nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka