kobietka777 23.05.08, 10:57 gdzie dostana jakieś ładne i wytrzymałe parasole , z tych długich laskowatych ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: parasole ... 23.05.08, 11:13 ja kupuje na allegro, sa fajne z drewnianymi raczkami, z materialu w takie jakby falbanki na brzegach - ladnie sie prezentuja z zalozenia jednak nie wydaje z aduzo pieniedzy bo je gubie Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka777 Re: parasole ... 23.05.08, 11:29 chodzi mi raczej o cos mniej strojnego, tzn bez falbanek. Ładny wzór,solidne gustowne wykonanie.Allegro nie wchodzi w gre bo potrzebuje "na już" . Zawsze sie widzi w sklepach fajne ale jak potrzeba to nie umie sobie przypomnieć w których były :/... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: parasole ... 23.05.08, 11:30 Ja swoj parasol tego typu kupilam w Habitacie/Hofcie w Blue City. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka777 Re: parasole ... 23.05.08, 11:34 dakota77 napisała: > w Blue City. jestem z Katowic :/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: parasole ... 23.05.08, 11:51 O, to szkoda. Mam nadzieje, ze uda ci sie znalezc ladny parasol;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: parasole ... 23.05.08, 11:52 ogólnie parasole polecam samsonite. lekkie, zgrabne, poręczne i superwytrzymałe - tyle, że nie są długie i laskowate (swoją droga po co taki wielki?). Parasole można dostać m.in. w sklepach z torbami galanterią skórzaną. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka777 Re: parasole ... 23.05.08, 11:54 sanvitalia napisała: > można dostać m.in. w sklepach z torbami galanterią skórzaną. o i to jestm jakas myśl :) parasol taki bo to dla mamy mojej kochanej :) ma taki paskudny i wiem ze tez jej sie nie podoba ale jakos jej ciegle nie po drodze do zakupu nowego wiec postanowilam zrobic jej niespodzianke :) Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: parasole ... 23.05.08, 15:27 jak dla mamy to tym bardziej taki mały i zgrabny polecam:). i wiesz co, nie kupuj tańszych (łudząco podobnych)do samsonite odpowiedników, bo są o niebo gorszej jakości (na sobie sprawdziłam). :) Odpowiedz Link Zgłoś