femina77 28.05.08, 13:34 Witajcie, w ofercie bonprix wpadła mi w oko pewna sukienka, zastanawiam sie nad jej kupnem, ale mam wątpliwości co do jej relanej jakości, mam pytanie jakie są wasze doświadczenia z bonprixem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martusia67 Re: Bonprix 28.05.08, 13:45 przeszukaj forum bylo kilka postow na temat bon prix dziewczyny raczej pisaly,ze jakos kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: Bonprix 28.05.08, 13:48 Jakość kiepska, ale moim zdaniem o wiele lepsza niż w reserved. Ogólnie jednak nie polecam, bo paczka długo idzie, no i ciuchy są wyglądają gorzej niż na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
femina77 Re: Bonprix 28.05.08, 13:55 Dziekuje za odpowiedzi, szczerze mówiąc tego własnie sie obawiałam, a jak sprawa wygląda z Quelle? Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Bonprix 28.05.08, 15:00 ja zamówiłam dwie rzeczy ostatnio i obie zwracam. pomijam fakt, że normalnie nosząc 38, 36/38 z BP wyglądało na mnie jakbym założyła rozmiar 42, ale jakość koszmarna, niewarta nawet 10% swojej ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek Re: Bonprix 28.05.08, 15:12 Zamowilam kilka rzeczy i sczzerze mowiac na kazdej sie zawiodlam!!! nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
littlelamb Re: Bonprix 28.05.08, 17:48 Fatalnie bo własnie oczekuje na sukienke... juz się boje! Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Bonprix 29.05.08, 17:39 mam raczej fatalne doswiadczenia z Bon prix i Quelle -w rzeczywistości ciuchy wyglądają gorzej niż na zdjęciach.dlatego teraz wyrzucam katalogi od razu jak je dostaję pocztą,żeby mnie nie kusiły do zrobienia głupstwa.Faktem jest że zawsze jak odsyłałam towar otrzymywałam zwrot gotówki bez problemów i tłumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Bonprix 30.05.08, 10:52 Jesienią zamawiałam sweter. Miałam obawy, ale bardzo mi sie podobał wiec zaryzykowałam. Byłam zaskoczona - jakość okej, wyglądał tak samo jak na zdjęciu. Wzięłam najmniejszy rozmiar - 32 i jest trochę luźny, ale jak na sweter może być. Wcześniej nic nie zamawiałam, ale koleżanka zamawiała kilka bluzek rozmiar 36 - były ogromne, pasowały na koleżankę która nosi 42 ;)/ Poza tym wyglądały o wiele gorzej niż na zdjęciu. Ich tabele z rozmiarami nie mają żadnego odzwierciedlenia w ciuchach jakie przysyłają. Wg tabel powinnam nosić coś pomiędzy 34-36. Pewnie nie ma reguły, ale zawsze możesz wszystko odesłać. Chociaż koszty przesyłki trzeba ponieść. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Bonprix 30.05.08, 13:23 Znajoma raz coś kupiła i okazało się, że rozmiary w rzeczywistości są duużo większe niż wynikałoby to z metki. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Bonprix 30.05.08, 18:32 zamówiłam kiedys bluzkę, paczka przyszła szybciej niż sie spodziewałam, bluzka wyglądała jak na zdjęciu, bardzo ja lubią i fajnie mi sie a nosi. Koleżanka tez zamawiała parę razy i też jest ok. Jedyny minus to to że rozmiarówka jest niemiecka i trzeba brać numer mniejsze. Ale to tam pikuś... Odpowiedz Link Zgłoś
adaxx123 Re: Bonprix 20.03.18, 11:58 Kto z was kupuje w Bonprixie? Jak z jakością?? ;) --- najlepszesukienki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
euro-news Re: Bonprix 28.05.18, 18:13 Jakość przecietna, kolory lub wzory czasem się nie zgadzają z tym co na stronie. Rozmiar biorę zawsze mniejszy niż zwykle nosze. Irytujące jest, ze trzeba placic za zwroty. Mnie to bardzo zniecheca przed składaniem kolejnych zamówień, choć od czasu do czasu się skusze. Odpowiedz Link Zgłoś
minia90 Re: Bonprix 28.05.18, 13:48 Z jakością w bonprixie jest tak samo jak w innych sieciówkach typu h&m, można trafić na super skrojoną sukienkę, ale też taką co wygląda jak szmata. Warto czytać komentarze dziewczyn pod daną rzeczą. Ja zawsze tak robię i tylko raz mi się zdażyło, że musiałam zwracać sukienkę. Ostatnio na wesele kupiłam tą pierwszą granatową w kwiaty i jestem mega zadowolona sukienki-weselne.pl/blog/sukienki-w-kwiaty-na-wesele-bonprix-najpiekniejsze-modele/ :) Odpowiedz Link Zgłoś