ani_mru_mru 04.07.08, 22:41 Witam! mam pytanie czy waszym zdaniem modne są długie białe spodnie? i drugie czy do czarnych rybaczek można nosić brązowe buty? będe wdzęczna za Wasze opinie...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ensoleillement Re: białe spodnie... 04.07.08, 23:30 nie wiem czy modne- ja białych spodni nie toleruję. No może jedynie w wersji lnianej szerokiej w drodze na plażę co do drugiego pytania- zależy jakie rybaczki i jakie brązowe buty. Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: białe spodnie... 04.07.08, 23:47 No chyba są modne,zatrzęsienie białych portek w Mango Reserved i innych tego typu przybytkach.Ja mam,noszę i bardzo lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: białe spodnie... 05.07.08, 05:46 Ja nie lubie polaczenia czerni i brazu, chyba ze to jest taki rudy odcien. Wszystko jak zawsze zalezy od odcienia. Jesli lubisz biale spodnie, nos je niezlaeznie od mody. Lniane to letni klasyk. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.s.h Re: białe spodnie... 05.07.08, 08:29 Jesli chodzi o polaczenie brazu i czerni (osobiscie bardzo lubie): "Black and brown don't match? On the contrary: Black and brown do match, and look quite sophisticated, too. Pair rich brown wool trousers with a black turtleneck, or wear black shoes and hose with your brown skirt. For evening, try a brown cocktail dress instead of a black one, and dress it up with this season's black beaded necklaces or bracelets. One combo to avoid: Brown shoes with black pants." Cytat z www.lhj.com/lhj/story.jhtml?storyid=/templatedata/lhj/story/data/1130338955468.xml Czarny + brazowy jak najbardziej z wyjatkiem opcji brazowe buty + czarne spodnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: białe spodnie... 05.07.08, 08:53 Ja nie uwazam, zeby te kolory w zadnym wydaniu mialy do siebie nie pasowac, ale wciaz bede sie upierac, ze od odcieni duzo zalezy. Widzialam ostatnio dziewczyne w czarnych spodniach i brazowym i wygladalo to nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: białe spodnie... 05.07.08, 10:35 nie połaczyłabym raczej z ciemnym brążem. ztedy to już raczej z czarnym. sama dziś zakładam białą sukienkę i do tego będę miała buty w kolorze koniaku. to połączenie nawet mi sie widzi (wczoraj robiłam próbę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cori_celesti Re: białe spodnie... 05.07.08, 11:55 bo koniakowy jak dla mnie to zupełnie inny brąz i uwielbiam połączenie tego koloru z czarnym, z białym nie widziałam ale powinno być ok. W wykonaniu idola: infobot.pl/r/APv infobot.pl/r/APx Jagger miał właśnie taki piękny pasek w kolorze ciemnego koniaku (najprawdopodobniej;), nie za bardzo widać to na zdjęciach niestety. Połowę filmu zastanawiałam się skąd wytrzasnąć podobny, czarną koszulę i jak zrobić się na Jaggera :) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: białe spodnie... 05.07.08, 16:54 cori_celesti napisała: Połowę filmu zastanawiał > am się skąd wytrzasnąć podobny, czarną koszulę i jak zrobić się na Jaggera :) Ja po warszawskim koncercie The Rolling Stones maniacko szukalam koszuli podobnej do tej, ktora mial na Sluzewcu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: białe spodnie... 05.07.08, 12:10 Nie wiem czy modne, ale latem czy wiosną niezbędne w mojej szafie. Nie lubię połączenia czarnego z brązem. Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: białe spodnie... 05.07.08, 19:08 oj nie! Zdecydowanie nie modne. I zawsze będą mi się źle kojarzyć:P Odpowiedz Link Zgłoś
zazaz3 Re: białe spodnie... 06.07.08, 19:26 ło rany!Ale jesteś zasadnicza!Oglądałam niedawno powtórkęCSI:Miami (wg mnie najgorsza z tej serii)i baby-śledcze polazły do pożaru w białych portkach.(i w szpilkach!!!)Czyli-jest O.K!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: białe spodnie... 06.07.08, 19:58 nie noszę białych spodni, bo nie lubię, ale pewnie są modne, skore yle tego widze na ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
justyn.augustyn Re: białe spodnie... 07.07.08, 09:33 Popularność białych spodni wynika może nie tyle z tego, że modne, tylko że praktyczne. Latem zdecydowanie przyjemniej jest w białych cienkich spodniach niż np. w dżinsach, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ani_mru_mru Re: białe spodnie... 07.07.08, 10:30 bardzo dziękuje za opinie:) pomogły mi podjąć decyzję w sprawie kupna tych białych spodni...:) Odpowiedz Link Zgłoś