gosiarkar 13.07.08, 15:56 ... czy któraś z was ma i chodzi w ich butach? Wygodne są? trwałe ? Spodobały mi się sandałki od nich ale nie wiem czy warto? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nunu Re: buty monnari 13.07.08, 16:02 W lutym albo marcu kupilam sznurowane polbuty. Do tej pory O.K; wygodne i nic sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal-ena2 Re: buty monnari 14.07.08, 00:55 mam czerwone czółenka z monnari na wysokim obcasie i jestem nimi zachwycona :) bardzo wygodne, mięciutkie, szybko dopasowały się do stopy i przede wszystkim mają dobre fleki - rewelacja :) przetańczyłam w nich całe wesele i choć byłam dla nich nielitościwa fleki prawie wcale się nie zdarły :)może to dziwne oceniać buty po ich wymienialnej części, ale zbyt szybko zdzierające się fleki doprowadzają mnie o szewskiej pasji :P polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: buty monnari 14.07.08, 10:47 Buty Monnari są drogie, ale bardzo ładne, wytrzymałe i wygodne. Kupiłam eleganckie jedne w zeszłym roku, czarne skórzane piptoły na wysokim obcasie. Przepiękne. A teraz widziałam z wyprzedaży sandałki też na wysokim za 100 zł, i się zastanawiam,... Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: buty monnari 14.07.08, 11:16 Moja Mama ma jedną parę - sandałków na dużej koturnie. Są wygodne, i trwałe (nosi je już ponad rok). Ale generalnie nie lubie tego sklepu, przedewszystkim nie podoba mi się wzornictwo! Odpowiedz Link Zgłoś