aneta.zabek 17.08.08, 11:55 No właśnie...Na Pierwszą randke i to w taka pogode jak dziś u mnie(czyli raczej zimno,nie pada,ciemne pochmurne niebo...a w kościele wszyscy wyubierani od stóp do głów:P). he he he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: W czym na.... 17.08.08, 11:58 2 dni temu poszłam na randke(pierwsza)prosto z pracy w małej czarnej,lnianej i baletkach.Sukienka podobna do tej www.stylesnatch.com/files/images/Phillip-Lim-button-shoulder-dress.jpg ,ale bez paska za to z kieszeniami Odpowiedz Link Zgłoś
zosia9 Re: W czym na.... 17.08.08, 15:30 aneta. Napisze ci z punktu widzenia faceta, mimo że zaraz zostane skrytykowana;) Jezeli masz ładne nogi pokaż je. Jezeli dekold to również (ale uwaga na proporcje). Wszystko co sexy czyli koronki przeźroczystości, rozcięcia są ok. Buty na obcasie. Zastosuj któreś z tych elementów. Facet to proste urządzenie i gust ma również prosty;) oczywiscie gdybyś wyszła w mini jeansowej do tego złote sandałki, bluzeczka na ramiączkach z dekoldem opalona i posmarowana złotymi drobinkami. A do tego jesteś blondynką i nosisz tipsy we wzorki, facet bedzie zachwycony. Sama nie mogłam w to wierzyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek Re: W czym na.... 17.08.08, 16:14 heheheh Kurde to chyba mam przechlapane:P Bo ani blondyna...zero tipsów....i kurde brokatu nie lubie:P A tak na serio to miala byc randka w srode a jest jutro.... I to jeszcze jest randka w ciemno!!!! Znamy sie przez kolege ale nigdy nhie widzielismy sie na oczy. szafa przegladnieta od stop do glow a pomysłu zero:( Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: W czym na.... 17.08.08, 16:17 Ubierz się skromnie ale wyzywająco. Odkryj dekolt i nogi. Ja lubię się tak ubierać ale nie noszę mini ani butów na obcasach ani nie pokazuję brzucha. Ubierz się lekko, czyli nie ubieraj się w strój biurowy. Załóż fajne kolczyki lub korale, lekką spódniczkę a najlepiej sukienkę. Tak sobie myślę, że na facetów sukienki działają. Sukienka na ramiączkach, na to kurteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek Re: W czym na.... 17.08.08, 16:48 Coś czuje ze mnie za chwile galeria czeka w poszukliwaniu jakiejsc koroneczki:p do srody to bym spokojnie zdarzyla a do jutra....ehhh.... Achhh ci faceci:P ha ha ha Same problemy:P Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: W czym na.... 17.08.08, 17:08 monikaa13 napisała: > Ubierz się skromnie ale wyzywająco. że co? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: W czym na.... 17.08.08, 17:32 monikaa13 napisała: > Ubierz się skromnie ale wyzywająco. To sie wzajemnie wyklucza. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: W czym na.... 17.08.08, 17:58 monikaa13 napisała: > dlaczego? Pytasz poważnie?!jeśli tak,to sprawdź znaczenie użytych przez siebie słów... Odpowiedz Link Zgłoś
zosia9 Re: W czym na.... 17.08.08, 16:21 Tak jak napisałam postaw na coś sexy. A nóż facet ci się spodoba;) Dla bezpieczeństwa wybierz jeden element plus obcas (szpilka) Możesz pójsć w klasycznych jeansach. Do tego jakiś top, a może tuniczka z dekoldem (nie wiem jaką masz fiurę). A może tak zainwestować w coś z jesiennej kolekcji ale jeszcze cienkiego ( ja wybrałabym koronki zachęcająco wystające. Miłej randki Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: W czym na.... 17.08.08, 16:51 panna zosia zapomniala o stringu wysadzanym swarowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek Re: W czym na.... 17.08.08, 17:06 heheheheh No to jestem przegrana!!!! Tez nie mam:P ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
maudesme Re: W czym na.... 17.08.08, 17:12 Mam nadzieję, że mając pewien staż w czytaniu tego forum, nie weźmiesz sobie do serca rady o pokazywaniu jednocześnie dekoltu i nóg w mini :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: W czym na.... 17.08.08, 17:58 Nie wiem o co chodzi z tym dekoldem ale polecam sjp Odpowiedz Link Zgłoś
maudesme Re: W czym na.... 17.08.08, 18:41 LOL Wiesz co, sama może najpierw sprawdź w słowniku, a potem wróć się pokajać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nunu Re: W czym na.... 17.08.08, 19:49 Chyba nie chodzi o to co w slowniku, tylko o pisownie zastosowana przez doradzajaca kolezanke... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maudesme Re: W czym na.... 17.08.08, 19:56 Sugeruje przeczytać jeszcze raz wiadomość od monikaa13 powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
nunu Re: W czym na.... 18.08.08, 07:45 Przepraszam, pogubilam sie juz w dekoltach, dekoldach i 'drzewku'; wydawalo mi sie, ze Twoja odpowiedz jest do uwagi sankandy. Odpowiedz Link Zgłoś
zanaa Re: W czym na.... 18.08.08, 08:14 a sakanda specjalnie tak napisala.....ehhh ciezko zalapac? Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: W czym na.... 18.08.08, 12:50 > a sakanda specjalnie tak napisala.....ehhh ciezko zalapac? niektorym ciezko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: W czym na.... 18.08.08, 12:50 o matko, ale cyrk :)))))) dobrze, zaraz poszukam w googlach prawidlowej pisowni :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maudesme Re: W czym na.... 18.08.08, 13:34 O rany, przecież to nie do Ciebie było! To było do monikaa13, która pisząc "dekolD" upiera się, ze to poprawna pisownia :> Dla rozwiania wszelkich wątpliwości: sjp.pwn.pl/lista.php?co=dekolt Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: W czym na.... 18.08.08, 14:47 Ja upieram się, że dekold to poprawna pisownia?! A gdzie tak napisałam?! Coś chyba źle przeczytałaś?! Ale ubawiłam się, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
maudesme Re: W czym na.... 18.08.08, 14:57 Proszę bardzo - odrobina rozrywki jeszcze nikomu nie zaszkodziła ;) Tak zrozumiałam z Twoich wypowiedzi - jeśli źle zrozumiałam to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: W czym na.... 18.08.08, 15:01 Pytałam o co chodzi z tym dekoldem, bo ja właśnie nie rozumiem, przeciez nie ma takiego słowa. Na forum jestem już dość długa u pamiętam nawet dyskusję, że nie pisze się dekolt tylko dekold, dlatego odesłałam do sjp. Ciekawe skad biorą się takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
phenn Re: W czym na.... 17.08.08, 19:26 > Facet to proste urządzenie i gust ma również prosty;) > oczywiscie gdybyś wyszła w mini jeansowej do tego złote sandałki, > bluzeczka na ramiączkach z dekoldem opalona i posmarowana złotymi > drobinkami. A do tego jesteś blondynką i nosisz tipsy we wzorki, > facet bedzie zachwycony. to za randkę z takim facetem uprzejmie bym podziękowała prosty facet, prosty gust, ale są różni faceci i ich gusta różnią się czasem - spróbuj też w to uwierzyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek Re: W czym na.... 17.08.08, 17:53 A co sadzicie o czym takim? www.imagic.pl/public/pview/171813/sli.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: W czym na.... 17.08.08, 17:56 aneta.zabek napisała: > A co sadzicie o czym takim? jak dla mnie za duży dekolt na pierwsza randkę,ale ja bywam staroświecka;) > www.imagic.pl/public/pview/171813/sli.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: W czym na.... 17.08.08, 17:59 Trochę duży, fakt ale w końcu mamy lato. Choć na randkę w ciemno nie zaryzykowałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek Re: W czym na.... 17.08.08, 18:06 Podoba mi sie calosc i sukienka i btuyi pasek ale nie mam i tak nic z tego oprocz paska bo to zdjecie to nie ja:( Ale myslalam zeby cos w tym stylu wykombinowac....tylko ze dekolt mniejszy bo nie ma sie u mnie czym chwalic:P Odpowiedz Link Zgłoś
rostka28 Re: W czym na.... 18.08.08, 10:38 nie obraz sie, ale wygladasz jak stroz w boze cialo... troche wiecej naturalnosci, a mniej przebrania za sexbombe Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek DO ROSTKA28 18.08.08, 12:38 Jakbys uwaznie czytała to bys załapała ze to nie jestem na zdjęciu!!!! Więc daruj sobie:P Odpowiedz Link Zgłoś
rostka28 Re: DO ROSTKA28 18.08.08, 15:31 aneta.zabek napisała: > Jakbys uwaznie czytała to bys załapała ze to nie jestem na zdjęciu!!!! > Więc daruj sobie:P > oki, w takim razie przepraszam - no, ale to w sumie nie ma znaczeni kto jest na tym zdjeciu, gdyz zapytalas sie czy taki stroj moze byc, wiec ja (zgodnie ze swoim gustem) napisalam jak mi sie to podoba i nie rozumiem dziewczyn, ktore sie o cos pytaja, a jak im powiedziec prawde (nie zlosliwie - nie takie bylo moje zamierzenie) - gniewaja sie - mialam napisac, ze ubranie na zdjeciu jest piekne? no nie...nie podobalo mi sie i wyrazilam swoja opinie (nie o Tobie, tylko o ciuchu) mam nadzieje, ze Ty wygladalas po stokroc ladniej :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek Re: DO ROSTKA28 18.08.08, 16:57 nie obraz sie, ale wygladasz jak stroz w boze cialo... troche wiecej naturalnosci, a mniej przebrania za sexbombe Przeciez tu piszesz tak jakbys byla pewna ze chodzi o mnie..... Ale ok...moglas nie doczetac...;) mniejsza z tym:) Buziaki:* Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: W czym na.... 18.08.08, 16:13 te ciuchy na innej dziewczynie wclae nie bylyby przebraniem sa sexbombe :) to nienaturalne wlosy i kolor skory oraz nienaturalnie zdeformowany biust daja to wraznie nie ubranie Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: W czym na.... 18.08.08, 16:11 takiej to dobrze ciagle lata na pierwsze randki :) kiedy czlowiek juz dawno zapomnial co to takiego ;) mnie sie podba to zestawienie sukienka zcisnieta paskiem pod biustem i torebka i buty w tym samay kolotrze uwazam ze te ciuchy wygladaja fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
maudesme Re: W czym na.... 18.08.08, 10:46 Aneta, i w czym w końcu byłaś? pochwal się :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek Re: W czym na.... 18.08.08, 12:39 Jeszcze w niczym bo to dziś dopiero:P he he he Odpowiedz Link Zgłoś
maudesme Re: W czym na.... 18.08.08, 13:44 A to spoko, zrozumiałam, że wczoraj :) I co jakieś decyzje już są co do stroju? Odpowiedz Link Zgłoś
athani Re: W czym na.... 18.08.08, 13:52 A mój mężczyzna woli zupełnie inne rzeczy niż ten stereotpowy wżej opisany. Owszem, mówi ,że strój typu mini + cycki na wierzchu itp przykuwa wzrok, ale żaden myślący mózgiem, a nie narządami płciowmi facet nie będzie szanował takiej kobiety. Mój pewnie by Ci poradził żebyś się ubrała ładnie, schudnie, niezbyt wyzwająco ale lekko uchlając rąbka tajemnicy :P Tj np. spodnie czy dłuższa spódnica (za kolanko), i bluzeczka z lekko prześwitującym materiałem.. Albo bardzo subtelnym dekoltem Ja sama mam zasadę: jak pokazuję nogi, to bez dekoltu i odwrotnie.. A zestaw który pokazałaś wg mnie ciekawy, bo stonowany przez te brązy. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: W czym na.... 18.08.08, 14:49 Hmmm, a to ciekawie dlaczego facet nie ma szanować kobiety w mini? Odpowiedz Link Zgłoś
esceven Re: W czym na.... 18.08.08, 14:52 Bardzo ciekawe, że facet nie szanuje kobiety przez to jak się ubiera... Niestety - nie świadczy to o nim najlepiej:( Pokazana sukienka jak na mój gust ma zbyt duży dekolt. Poza tym - kolor, doł, pasek - ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
athani Re: W czym na.... 18.08.08, 15:12 czytajcie dokładniej.. Mini + cycki na wierzchu - na myśli mam kobietę ubraną tak wyzywającą ,że krzyczy "weź mnie tu i teraz". Czaicie? Może z tym szanowaniem przesada, bo oczywiście nie szanuje się za ubiór, a za charakter.. bardziej nie miałby o niej najlepszego zdania, o!. Mój by się z taką nie umówił drugi raz. Tak jak ja bym się nie umówiła z wyżelowanym, spalonym w solarce i obwieszonym złotem facetem :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: W czym na.... 18.08.08, 15:22 >Czaicie? Nie. Tipsy, różowe włosy, kozaki z koronki, dużo pudru, stringi wychodzące zza lakierowanej mini, do tego goły brzuch i różowy stanik do zielonej bluzki to rozumiem ale ładnej mini z bluzeczką z dekoltem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 proszę 18.08.08, 15:24 Ładny dekolt i do tego mini a sukienka wcale nie wyzywająca tiny.pl/2vd7 Odpowiedz Link Zgłoś
athani Re: proszę 18.08.08, 15:32 zgadzam się :) niezbyt jasno się wyraziłam.. ale o to mi własnie chodziło. Choć to cięzka sztuka ubrać się w mini i dekolty żeby nie było wyzywająco. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: proszę 18.08.08, 15:34 Nie wydaje mi się. Wejdź np. na blog Foam lub pooglądaj jej zdjęcia tu na forum. Ona często nosi mini i wygląda super. Odpowiedz Link Zgłoś
athani Re: proszę 18.08.08, 15:50 znam dobrze ten blog :) i nigdzie nie zauważyłam żeby foam łączyła odłonięte nogi z dekoltem :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek Nie na temat ale coś Wam pokaże :P 18.08.08, 17:02 Rany Boskie i wiecej nic nie skomentuje:P www.imagic.pl/public/pview/172104/26.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
magdal-ena2 Re: Nie na temat ale coś Wam pokaże :P 19.08.08, 12:08 teraz jakkolwiek będziesz dziś wyglądać, to i tak na pewno lepiej od niej ;-) powodzenia :) postaw na naturalność, a na pewno go oczarujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś