Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    17.08.08, 23:42
    Witam,
    chcę kupić buty ze strony deezee.pl
    Nigdy wcześniej nie kupowałam od nich butów i dlatego ten wątek. Czy buty
    faktycznie przychodzą do 5 dni roboczych? I jaka jest jakoś butów (ceny są
    b.niskie, ale może jakoś nie jest aż taka straszna?). Nie mogę nigdzie znaleźć
    podobnych butów, dlatego zdecydowałam się na zakupy z deezee.

Dzięki za pomoc!
    Obserwuj wątek
      • ensoleillement Re: deezee.pl 17.08.08, 23:55
        były już takie wątki poszukaj w wyszukiwarce; ja nie miałam problemów z
        przesyłką ale jakość słaba
      • magdaksp Re: deezee.pl 18.08.08, 01:03

szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=deezee&s.sm.forumXx=650&sf=tresc&s.sm.author=&y=0&x=0
      • 4misiaka4 Re: deezee.pl 24.08.08, 12:34
        Wszytsko dziala bardzo sprawnie przy dobrych wiatrach buty może dostac w czasie
        krótszym niż 5 dni :) wiem bo sama kilka par zamawiałam
      • rei-ko Re: deezee.pl 24.08.08, 15:13
        Z wysylka wszystko w porzadku, buty mialam juz chyba po 3 dniach, takze pod tym wzgledem zero problemu.
        Jezeli chodzi o jakosc, to tradycyjnie jezeli jakies buty bardzo mi sie podobaja to musi spasc na nie jakies nieszczescie ;)
        1. Na podeszwie byly przyklejone naklejki, wiec je oderwalam, niestety zostal klej, ktory bardzo madrze chcialam usunac zmywaczem do paznokci i okazalo sie ze podeszwa nie jest czarna tylko na czarno pomalowana w wyniku czego troche jej sie odbarwilo... Zakladam jednak, ze nikt mi stanu podeszw nie bedzie ocenial :P
        2. Kiedys tanczylam sobie w tych butach na jakims weselu czy cos i w swojej niezdarnosci zahaczylam ostrym brzegiem fleka o wierzch buta i sie obdarlo o wiele bardziej niz bym sie mogla spodziewac.. Z racji tego, ze tak kocham te buty to wmawiam sobie, ze "prawie" nie widac, ale wiadomo jak to jest z prawie..
        Za to na plus zdziwila mnie inna rzecz, buty sa bardzo wygodne i miekkie, co przy ich cenie jest wrecz szokujace. Nigdzie nie obcieraja, niby maja wysoki obcas, a chodzi sie w nich niemalze jak w kapciach, wiec powyzsze wady zwalam na moj talent do psucia :)
      • nessie-jp Re: deezee.pl 24.08.08, 16:05
        Na pewno trzeba nastawić się na to, że w naturze nie będą tak ładne, jak na
        zdjęciach. Widziałam kilka razy buty Deezee w sklepie i były... po prostu
        nijakie. Niezbyt starannie wykonane, kolory nieżywe :) i całość znacznie
        odstawała od barwnych cudeniek prezentowanych w Internecie.

Na szczęście są tanie, więc nawet jak się nie spodobają, to niewielka strata :)
        • trufelka84 Re: deezee.pl 29.08.08, 17:31
          kupilam u deezee juz kilka par butow i jestem bardzo zadowolona:)
          buciki tanie, wysylka express. Buty sa jak na zdjeciach, bardzo mi sie podobaly :)

• abigail83 Re: deezee.pl 08.09.08, 16:16
        Kupiłam ou nich emu z "nowej kolekcji". Trąbili na swojej stronie,
        że "nowa kolekcja dostępna od 1.09", po zamowieniu i zaplaceniu
        oznajmili, ze emu będą dopiero sprowadzać z Australii i muszę czekać
        2 tygodnie :((((((
        • nioma Re: deezee.pl 08.09.08, 23:01
          beznadziejna firma
          ida na ilosc a nie na jakosc
          • malla.mi a jak ze sklepem?? 02.10.08, 19:17
            Czy ich buty sa sprzedawane w jakims sklepie w wawie, tak zeby mozna
            je przymierzyc? Chyba Enso pisala, ze je przymierzala... wiecie czy
            gdzies mozna?
      • miss_akryl Re: deezee.pl 02.10.08, 19:40
        Witam, ostatnio się skusiłam na czarne baletki z klamrą. Przesyłka
        przyszła błyskawicznie, buty też mi się podobają, jestem na tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka