kochanica-francuza 25.08.08, 23:15 Bo nie mogę kupić balerinek! Czy ktoś widział balerinki: - czarne - na płaskim - NIE LAKIEROWANE - o harmonijnych proporcjach - nie za ciężkie optycznie - nie młodzieżowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Ja cholery dostanę ciężkiej i zaawansowanej! 25.08.08, 23:16 ps. dziękuję z góry. wysłało mi za wcześnie Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Ja cholery dostanę ciężkiej i zaawansowanej! 25.08.08, 23:33 jak juz kupisz, to weź 2 pary ;-) druga dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: Ja cholery dostanę ciężkiej i zaawansowanej! 25.08.08, 23:43 hihi. tez bym chciała... Widzialam w Kazarze, byly super, ale podobno farbują. I jeszcze w Heavy duty. Tez super, ale nie bylo mojego rozmiaru - może Tobie się poszczęsci. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza do hiii 25.08.08, 23:55 te? www.ebuty.pl/produkt/pl/buty/casual/zoe_5,1439.html#prod bo inne są ze skóry ekologicznej... Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: do hiii 26.08.08, 19:22 nie, nie takie. bez kokardki. nie umiem znaleźć zdjęcia w necie. na pewno były skorzane. czarne, klasyczne, proste, płaska podeszwa. napisz, jak sie udały zakupy, bo też takich szukam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: do hiii 26.08.08, 19:23 hiii napisała: > nie, nie takie. bez kokardki. > nie umiem znaleźć zdjęcia w necie. a ile kosztowały? to może znajdę po cenie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: do hiii 26.08.08, 19:31 szukaj tutaj. potem podaj mi nazwę modelu www.ebuty.pl/wyszukiwarka/pl/_rodzaj_Buty_plec_k_47b8.html Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: do hiii 26.08.08, 20:42 nie widze ich na tej stronie. znalazłam coś podobnego tutaj: www.heavyduty.pl/ po lewej sa buty dziewczyńskie, tam "lifestyle". otworzy sie katalog, tam strona nr 5, na samej górze model "tip". Z tym, że maja paseczek w poprzek stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: do hiii 26.08.08, 20:44 ale te, które mierzyłam były inne, chociaż bardzo podobne. Na skórze nie bylo przeszyć. To byly na pewno balerinki "hd", miały takie logo. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza bardzo dobrze, paseczek wysoce pożądany! 27.08.08, 14:18 > otworzy sie katalog, tam strona nr 5, na samej górze model "tip". > Z tym, że maja paseczek w poprzek stopy. One są ze skóry ekologicznej. Cokolwiek to jest, nie zaryzykuję. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Ja cholery dostanę ciężkiej i zaawansowanej! 25.08.08, 23:44 Balerinki na plaskim to maslo maslane. Widze wplyw allegro gdzie sprzedawcy nazywaja balerinkami wszystko, co ma okragly nosek. A kysz! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Na allegro to w ogóle każdy but jest balerinka ;-) 25.08.08, 23:49 Raczej wpływ sklepów, gdzie buty bywają na niziutkich obcasach. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza wejdźcie sobie na stronę clarksa... 26.08.08, 00:09 w buty damskie casual, znajdźcie but czerwony z gumką przez stopę (dostępna także wersja granatowa). JEST WERSJA CZARNA, ALE LAKIEROWANA!!! no ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
justyn.augustyn Re: Ja cholery dostanę ciężkiej i zaawansowanej! 26.08.08, 00:31 Swego czasu nabyłam takie w Marks&Spencer, ale ten czas był dość dawno, więc nie ręczę. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Ja cholery dostanę ciężkiej i zaawansowanej! 26.08.08, 08:13 2 dni temu widziałam w Zarze Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Dokładnie w Zarze 26.08.08, 08:30 Nawet się nad nimi zastanawiałam. Bardzo ładne i niedrogie. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Ja cholery dostanę ciężkiej i zaawansowanej! 26.08.08, 09:12 u mnie tego maa, jest duzo sklepow, gdzie robia sami wiec wybor jest spory, jezeli chodzi o "modele" oraz kolory i materialy, niestety nie mieszkam w pl, a it Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_nalesnik Re: Ja cholery dostanę ciężkiej i zaawansowanej! 26.08.08, 10:16 no to może ryłko? widziałam wczoraj i na pierwszy rzut oka nie były tragiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
brixton.guns Re: Ja cholery dostanę ciężkiej i zaawansowanej! 26.08.08, 11:48 no własnie, a Ryłko? od kilku lat maja w podstawowej kolekcji takie absolutnie proste baleriny, także czarne. z własnego doświdczenia wiem, że nie farbują i sa naprawdę długowieczne Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza ryłko, zara, heavy duty 26.08.08, 18:36 plus clarks (mówcie co chcecie, uparłam się przy przejrzeniu ich oferty). Dobra jest. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Ja cholery dostanę ciężkiej i zaawansowanej! 26.08.08, 21:12 A w H&Mach szukalas? bo np. we Wrocku w Pasazu sa czarne, na plaskiej podeszwie, bez zadnych "ozdobek" typu:kokarda itp. Nosek migdalowy. Podejrzewam, ze to stara kolekcja bo jest tylko pare nr (chyba anwet same 40stki). A szkoda bo ladne sa:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_kolegi Re: Ja cholery dostanę ciężkiej i zaawansowanej! 27.08.08, 21:53 Ja kupiłam ostatnio w Vagabond też się na szukałam, nie są może idealne w kształcie, ale całe ze skóry i bardzo wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
imbirka Re: Ja cholery dostanę ciężkiej i zaawansowanej! 28.08.08, 22:12 W Zarze, ze śmieszną kokardką, skórkowe i niedrogie - 99 pln. Odpowiedz Link Zgłoś