vergissmeinnicht 03.09.08, 11:14 Wczoraj widziałam - ładne, duże, skórzane i dobrze wykończone. Jak oceniacie? fotoforum.gazeta.pl/72,2,873,84186914.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danuu Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 11:17 Pierwsza mi sie podoba ze wzgledu na "cwieki" po bokach, jednak te niepraktycznie uszy...nie no, ogolnie fajne Odpowiedz Link Zgłoś
liliana-84 Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 11:20 Żadna mi się nie podoba. Najgorsza jest ta z porfelem gratis;) Odpowiedz Link Zgłoś
vergissmeinnicht Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 11:24 Ta z "porfelem gratis" akurat na żywo prezentuje się świetnie - jest w dwóch wielkościać - mniejsza i ogromna. Są w kolorze czarnym i ciemno brązowym - po prosty piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
liliana-84 Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 11:36 Ale po co ten portfel? Żeby złodziej łatwiej wyjął pieniądze niż z torebki? Odpowiedz Link Zgłoś
vergissmeinnicht Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 11:40 liliana-84 napisała: > Ale po co ten portfel? Żeby złodziej łatwiej wyjął pieniądze niż z > torebki? Sorry, ale... głupie pytanie - głupia odpowiedź: Jak się ma pieniądze, to się można ze złodziejami dzielić. Jak dokładnie popatrzysz, to tam przy tym portfelu jest taki zaczep, który można odpiąć i ten portfelik gł. NA KLUCZE można przyczepić wewnątrz torebki. Odpowiedz Link Zgłoś
liliana-84 Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 11:49 vergissmeinnicht napisała: > liliana-84 napisała: > > > Ale po co ten portfel? Żeby złodziej łatwiej wyjął pieniądze niż z > > torebki? > > Sorry, ale... głupie pytanie - głupia odpowiedź: Jak się ma > pieniądze, to się można ze złodziejami dzielić. Jak masz za dużo kasy, to lepiej podziel się np. z chorymi dziećmi, a nie ze złodziejem. Głupia odpowiedź - cięta riposta. Odpowiedz Link Zgłoś
vergissmeinnicht Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 11:58 liliana-84 napisała: >> Jak masz za dużo kasy, to lepiej podziel się np. z chorymi dziećmi, A skąd wiesz, że tego nie robię? A może mam chore dziecko w domu...? Odpowiedz Link Zgłoś
simple_woman Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 13:57 Albo ten złodziej ma chore dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
magdal-ena2 Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 16:40 i znowu babskie kłótnie na FM. Wyluzujcie, Kobiety! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 11:40 podobają mi się takie modele toreb...tylko te metalowe(?)kólka nieco mniej:/ Odpowiedz Link Zgłoś
vergissmeinnicht Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 11:43 A który model podoba Ci się najbardziej? W sklepie bardzo fajnie prezentowała się ta podłużna. Ja jestem bardzo wysoka, więc mogłabym z taką dość dużą torbą paradować... Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 11:44 a w ktorym sklepie ;)? Tez bym je obczaila na zywo Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 11:47 vergissmeinnicht, myślałam, że wkleiłaś tylko jeden model, ten szary ;) i o nim tylo napisałam zdecydowanie podoba mi się dwójka :) i głosuję za dwójką :) Odpowiedz Link Zgłoś
vergissmeinnicht Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 11:54 ...czyli portfelik przykuwa uwagę ;-)))) Ten model widziałam dwóch kolorach - czarnym i ciemno brązowym i w dwóch wielkościach. Prezentowały się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
simple_woman Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 11:51 Wszystkie są moim zdaniem wyjątkowo brzydkie, ale gdybym już musiała wybierać to druga. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 12:14 Ja jestem raczej na nie, ale sama nie wiem co mi w nich nie pasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 13:13 swieca sie jak nie powiem co.ogólnie nie podoba mi sie zadna Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 14:39 mnie sie nie podobają, pewnie przez to świecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal-ena2 Re: Torby/torebki - kupić? 03.09.08, 16:37 nie... są jakieś takie nadmuchane i błyszczące. skojarzyły mi się z tymi bąbelkowymi woreczkami, które przebijają dzieci... i nie tylko dzieci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś