Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty??

22.10.08, 09:50
    Obserwuj wątek
      • cledomro Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 09:53
        Otwarcie zdaje się w czwartek jest, a więc dopiero jutro. Ciekawa jestem, ile
        osób zostanie stratowanych ;).
        • vespa-lulu Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 10:20
          Ło matko , chyba z miesiąc sobie odpuszcze :)
        • littlefrog Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 10:31
          a mi się wydaje że 24 albo 25.10 miało być.
        • abigail83 Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 10:32
          Wyszukiwarka. Otwarcie jest 24.10.
      • ptysiowa_7 Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 13:38
        Owszem, wcześniej podawana była data 24.10. Ale wczoraj byłam ZT i
        na drzwiach było napisane - Top Shop, otwarcie 23.10.
        • littlefrog Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 21:27
          dziś dla odmiany nie było żadnej daty :) za to wystawy już odsłonięte, ubrania
          mocno niskojakościowe.
      • sandy_brown Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 14:03
        moze go beda 3 dni ptwierac zeby nie bylo ofiar w ludziach :)
      • ciak1 Będzie linia Kate Moss? 22.10.08, 20:49
        Macie jakieś info na ten temat? Jeszcze Topshop Unique i Boutique
        brzmi kusząco, ale czy będą w Polsce dostępne?
        • czaruniaa Re: Będzie linia Kate Moss? 22.10.08, 22:07
          linia kate moss - czytałam, że będzie
        • cioccolato_bianco Re: Będzie linia Kate Moss? 23.10.08, 16:03
          www.snobka.pl/artykul/4580/topshop_w_polsce
          wynika z tego, ze bedzie
      • kamila29091 Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 21:42
        po gazetach i serwisach pokazuja ich rzeczy. taka sukienka zielona
        mi się spodobała, patrzę a pod spodem cena coś kolo 300 zł.
        podziękowałam z góry
      • lucy215 Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 23.10.08, 08:19
        Ponoc to drożdza wersja h&m. Ale ciekawa jestem sklepu.
      • pawelk28 Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 23.10.08, 10:58
        Dziewczyny, wytłumaczcie mi o co chodzi z tym Top Shopem. Nie
        rozumiem i przez to czuje się stara ! Wchodziłam teraz na ich stronę
        i generalnie widzę parcie na lata 80. U nas takie rzeczy jeszcze
        spokojnie można wygrzebać w lumpeksie.
        Co jest w nich tak fenomenalnego ? Ceny ?
        Bo styl ewidentnie promuje ryzykowne połączenia i niepowtarzalność.
        Jestem za, to się ceni. Ale w tak masowym wydaniu chyba trudno tą
        niepowtarzalnośc zachować ?
        I żeby nie było - zakupy w lumpeksach to nie moja pasja...

Więc wytłumaczcie i ie atakujcie - bo starość nie radość.
      • cledomro Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 12:29
        Jakieś relacje?
        • abigail83 Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 12:41
          Bylam ja wczoraj, na tym otwarciu dla "vipow". Wyszlam z niczym,
          mimo 30% znizki. Ciuchy w stylu Tally Weijl, troche New Yorker. Nie
          moj styl kompletnie plus drogo.
          • cledomro Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 12:53
            Co tzn. drogo? Jakieś przykładowe ceny?
            • abigail83 Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 13:01
              Buty 250 zl, spodnie 200-250 zl, gory typu tuniki od 100/150 zl,
              sukienki okolo 300zl plus mierna jakosc, w okolicach new yorkera
              wlasnie
              • lady_agrest Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 13:55
                no tak, to bylo oczywiste , ze przyjada do nas zlewki i odpaki z zachodnich top
                shopow
                ale babki będą sie do nich modlić i czynią z symbol luksusu
          • ciak1 abigail83 - mam pytanie: 24.10.08, 14:31
            kojarzysz może, czy była ta kurtka?

www.snobka.pl/zdjecie/0/4580/15574
            z góry dzięki za info :)
            • cioccolato_bianco Re: abigail83 - mam pytanie: 24.10.08, 20:54
              jest ta kurtka, kosztuje ponad 500pln i wyglada szmatlawo... mi tez
              sie podoba, ale za taka 'jakosc' tyle nie zaplace ;)
              • ciak1 Re: abigail83 - mam pytanie: 24.10.08, 22:07
                dzięki za relację :) no właśnie ja ją widziałam tylko na zdjęciach i strasznie
                mi się spodobała - nawet polowałam na nią na ebayu ale pomyślałam, że zaczekam
                na otwarcie topshopu w wawie, no i chyba dobrze zrobiłam, skoro jest taka
                szmatowata... jak nie zostaną wykupione, to sprawdzę na własne oczy po
                weekendzie, bo teraz u mamy siedzę
                • cioccolato_bianco Re: abigail83 - mam pytanie: 25.10.08, 07:40
                  w dodatku zostaly powieszone na za malych wieszakach, ktore im
                  wypychaja ramiona. wg mnie zdecydowanie nie warta tyle kasy ;)
      • molonela Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 21:15
        Byłam, nic ciekawego nie ma niestety.
        Bardzo dużo letnich rzeczy - tuniki na ramączkach, tshirty itp. Z
        kolei swetry to w większości b. konserwatywne kardigany. Jakość
        faktycznie średnia.
        Niestety, trochę wygląda to na "zrzuty" i to po sezonie letnim.
        • molonela Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 21:21
          A jeśli już o lumpeksach mowa, niedawno kupiłam w jednych z nich za
          15 zł sweterek Topshop niemal identyczny jak ten:
          www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=20&viewAllFlag=false&catalogId=19551&storeId=12556&categor
          yId=102451&parent_category_rn=93594&productId=808227&langId=-1
        • magdaksp Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 21:28
          zgadzam sie -nic nadzwyczajnego
          • passion.fruit Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 14:12
            to jest w ogóle jakaś masakra- w top shopie jeszcze nie byłam, ale taka ogólna
            uwaga na temat sklepów w Polsce:

Mieszkałam ponad rok za granicą- jak człowiek wyjeżdża na tydzień czy dwa to
            trudno ocenić, ale przez tyle czasu zapoznałam się dosyć dobrze z kolekcjami hm,
            vero mody, zary itp. sklepów.
            Po pierwsze: w Polsce w istocie nie ma połowy tego,co w sklepach zagranicą. Do
            naszych sklepów trafiają jakieś dziwne, zwykle mniej popularne serie, żeby nie
            powiedzieć ochłapy.
            Np. W hm jest zawsze kolekcja "trendy"- u nas jest WYŁĄCZNIE w hm w centrum, i
            to w b.niewielu egzemplarzach.
            Po drugie: drożyzna.Pomijam już kwestię przeliczania euro na zł, itd. bo jest
            kwestia znacznie ważniejsza:STOSUNEK CEN do zarobków.
            Jeśli powiedzmy w Szwecji sweter w Top Shopie kosztuje 600 sek, to to nie jest
            to dla szwedki nieporównywalnie mniejszy, niż dla Polki 300 zł, wydatek.
            I naprawdę przestaję się dziwić tym, którzy wyjeżdżają na zakupy zagranicę.
            Jakby mnie było na to stać, też bym tak robiła, bo jest taniej i większy wybór.
            • magdaksp Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 14:22
              przy obecnym kursie euro i funta juz sie zakupy nie oplacaja za granica
              • passion.fruit Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 14:37
                czasami jeszcze tak:)
                i dodatkowy element- PRZECENY, takie, że kapcie spadają.
                tam gdzie mieszkałam, właściwie od początku grudnia często od razu 50, 70%.
                • magdaksp Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 14:41
                  to fakt ,przeceny maja porzadne
                  • cioccolato_bianco Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 15:04
                    w sieciowkach przeceny wygladaja podobnie jak u nas, 30-50% +
                    czyszczenie magazynow. w drozszych i drogich sklepach juz i w polsce
                    sa coraz czesciej 70% przeceny... inna rzecz, ze faktycznie trafiaja
                    do nas okrojone wersje kolekcji i przelicznik bywa absurdalny - i
                    wcale nie mam tu na mysli stosunku cen do pensji tylko przelicznik
                    walutowy wlasnie
                    • magdaksp Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 15:05
                      ale te nasze przeceny sa marne bo ten towar jakis taki kiepski
                      • cioccolato_bianco Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 15:07
                        a to juz wina wlasnie tego, ze trafiaja do nas okrojone wersje
                        kolekcji :(
                  • cioccolato_bianco Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 15:06
                    a poniekad sami jestesmy sobie winni, bo w bolce drogie=luksusowe,
                    wiec wlasciciele sieci wcale nie sa chetni zeby obnizac ceny, wide
                    ceny kosmetykow, o ktorych rozpisywaly sie rozne gazety.
                    • aniazacharska Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 29.10.08, 14:01
                      Dziewczyny, Czy jest tam ta czarna sukienka? Ta w drugim rzedzie w
                      stylu lat dwudziestych. streetgallery.pl/nasza-szafa/all/TOP%
                      20SHOP/all/1

Chcialam kupic na sylwestra ale nie bede jechac do Warszawy, jesli
                      jej tam nie ma. Pls help. merci
                      • aniazacharska Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 29.10.08, 14:03
                        streetgallery.pl/nasza-szafa/all/TOP%20SHOP/all/1
                        link sie zle wkleil w poprzednim poscie. prosba o info czy czarna
                        sukienka z drugiego rzedu jest do kupienia w zlotych tarasach.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka