cledomro Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 09:53 Otwarcie zdaje się w czwartek jest, a więc dopiero jutro. Ciekawa jestem, ile osób zostanie stratowanych ;). Odpowiedz Link Zgłoś
vespa-lulu Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 10:20 Ło matko , chyba z miesiąc sobie odpuszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 10:31 a mi się wydaje że 24 albo 25.10 miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 10:32 Wyszukiwarka. Otwarcie jest 24.10. Odpowiedz Link Zgłoś
ptysiowa_7 Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 13:38 Owszem, wcześniej podawana była data 24.10. Ale wczoraj byłam ZT i na drzwiach było napisane - Top Shop, otwarcie 23.10. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 21:27 dziś dla odmiany nie było żadnej daty :) za to wystawy już odsłonięte, ubrania mocno niskojakościowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_brown Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 14:03 moze go beda 3 dni ptwierac zeby nie bylo ofiar w ludziach :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Będzie linia Kate Moss? 22.10.08, 20:49 Macie jakieś info na ten temat? Jeszcze Topshop Unique i Boutique brzmi kusząco, ale czy będą w Polsce dostępne? Odpowiedz Link Zgłoś
czaruniaa Re: Będzie linia Kate Moss? 22.10.08, 22:07 linia kate moss - czytałam, że będzie Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Będzie linia Kate Moss? 23.10.08, 16:03 www.snobka.pl/artykul/4580/topshop_w_polsce wynika z tego, ze bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 22.10.08, 21:42 po gazetach i serwisach pokazuja ich rzeczy. taka sukienka zielona mi się spodobała, patrzę a pod spodem cena coś kolo 300 zł. podziękowałam z góry Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 23.10.08, 08:19 Ponoc to drożdza wersja h&m. Ale ciekawa jestem sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelk28 Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 23.10.08, 10:58 Dziewczyny, wytłumaczcie mi o co chodzi z tym Top Shopem. Nie rozumiem i przez to czuje się stara ! Wchodziłam teraz na ich stronę i generalnie widzę parcie na lata 80. U nas takie rzeczy jeszcze spokojnie można wygrzebać w lumpeksie. Co jest w nich tak fenomenalnego ? Ceny ? Bo styl ewidentnie promuje ryzykowne połączenia i niepowtarzalność. Jestem za, to się ceni. Ale w tak masowym wydaniu chyba trudno tą niepowtarzalnośc zachować ? I żeby nie było - zakupy w lumpeksach to nie moja pasja... Więc wytłumaczcie i ie atakujcie - bo starość nie radość. Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 12:29 Jakieś relacje? Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 12:41 Bylam ja wczoraj, na tym otwarciu dla "vipow". Wyszlam z niczym, mimo 30% znizki. Ciuchy w stylu Tally Weijl, troche New Yorker. Nie moj styl kompletnie plus drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 12:53 Co tzn. drogo? Jakieś przykładowe ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 13:01 Buty 250 zl, spodnie 200-250 zl, gory typu tuniki od 100/150 zl, sukienki okolo 300zl plus mierna jakosc, w okolicach new yorkera wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
lady_agrest Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 13:55 no tak, to bylo oczywiste , ze przyjada do nas zlewki i odpaki z zachodnich top shopow ale babki będą sie do nich modlić i czynią z symbol luksusu Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 abigail83 - mam pytanie: 24.10.08, 14:31 kojarzysz może, czy była ta kurtka? www.snobka.pl/zdjecie/0/4580/15574 z góry dzięki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: abigail83 - mam pytanie: 24.10.08, 20:54 jest ta kurtka, kosztuje ponad 500pln i wyglada szmatlawo... mi tez sie podoba, ale za taka 'jakosc' tyle nie zaplace ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: abigail83 - mam pytanie: 24.10.08, 22:07 dzięki za relację :) no właśnie ja ją widziałam tylko na zdjęciach i strasznie mi się spodobała - nawet polowałam na nią na ebayu ale pomyślałam, że zaczekam na otwarcie topshopu w wawie, no i chyba dobrze zrobiłam, skoro jest taka szmatowata... jak nie zostaną wykupione, to sprawdzę na własne oczy po weekendzie, bo teraz u mamy siedzę Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: abigail83 - mam pytanie: 25.10.08, 07:40 w dodatku zostaly powieszone na za malych wieszakach, ktore im wypychaja ramiona. wg mnie zdecydowanie nie warta tyle kasy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
molonela Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 21:15 Byłam, nic ciekawego nie ma niestety. Bardzo dużo letnich rzeczy - tuniki na ramączkach, tshirty itp. Z kolei swetry to w większości b. konserwatywne kardigany. Jakość faktycznie średnia. Niestety, trochę wygląda to na "zrzuty" i to po sezonie letnim. Odpowiedz Link Zgłoś
molonela Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 21:21 A jeśli już o lumpeksach mowa, niedawno kupiłam w jednych z nich za 15 zł sweterek Topshop niemal identyczny jak ten: www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=20&viewAllFlag=false&catalogId=19551&storeId=12556&categor yId=102451&parent_category_rn=93594&productId=808227&langId=-1 Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 24.10.08, 21:28 zgadzam sie -nic nadzwyczajnego Odpowiedz Link Zgłoś
passion.fruit Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 14:12 to jest w ogóle jakaś masakra- w top shopie jeszcze nie byłam, ale taka ogólna uwaga na temat sklepów w Polsce: Mieszkałam ponad rok za granicą- jak człowiek wyjeżdża na tydzień czy dwa to trudno ocenić, ale przez tyle czasu zapoznałam się dosyć dobrze z kolekcjami hm, vero mody, zary itp. sklepów. Po pierwsze: w Polsce w istocie nie ma połowy tego,co w sklepach zagranicą. Do naszych sklepów trafiają jakieś dziwne, zwykle mniej popularne serie, żeby nie powiedzieć ochłapy. Np. W hm jest zawsze kolekcja "trendy"- u nas jest WYŁĄCZNIE w hm w centrum, i to w b.niewielu egzemplarzach. Po drugie: drożyzna.Pomijam już kwestię przeliczania euro na zł, itd. bo jest kwestia znacznie ważniejsza:STOSUNEK CEN do zarobków. Jeśli powiedzmy w Szwecji sweter w Top Shopie kosztuje 600 sek, to to nie jest to dla szwedki nieporównywalnie mniejszy, niż dla Polki 300 zł, wydatek. I naprawdę przestaję się dziwić tym, którzy wyjeżdżają na zakupy zagranicę. Jakby mnie było na to stać, też bym tak robiła, bo jest taniej i większy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 14:22 przy obecnym kursie euro i funta juz sie zakupy nie oplacaja za granica Odpowiedz Link Zgłoś
passion.fruit Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 14:37 czasami jeszcze tak:) i dodatkowy element- PRZECENY, takie, że kapcie spadają. tam gdzie mieszkałam, właściwie od początku grudnia często od razu 50, 70%. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 14:41 to fakt ,przeceny maja porzadne Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 15:04 w sieciowkach przeceny wygladaja podobnie jak u nas, 30-50% + czyszczenie magazynow. w drozszych i drogich sklepach juz i w polsce sa coraz czesciej 70% przeceny... inna rzecz, ze faktycznie trafiaja do nas okrojone wersje kolekcji i przelicznik bywa absurdalny - i wcale nie mam tu na mysli stosunku cen do pensji tylko przelicznik walutowy wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 15:05 ale te nasze przeceny sa marne bo ten towar jakis taki kiepski Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 15:07 a to juz wina wlasnie tego, ze trafiaja do nas okrojone wersje kolekcji :( Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 25.10.08, 15:06 a poniekad sami jestesmy sobie winni, bo w bolce drogie=luksusowe, wiec wlasciciele sieci wcale nie sa chetni zeby obnizac ceny, wide ceny kosmetykow, o ktorych rozpisywaly sie rozne gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacharska Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 29.10.08, 14:01 Dziewczyny, Czy jest tam ta czarna sukienka? Ta w drugim rzedzie w stylu lat dwudziestych. streetgallery.pl/nasza-szafa/all/TOP% 20SHOP/all/1 Chcialam kupic na sylwestra ale nie bede jechac do Warszawy, jesli jej tam nie ma. Pls help. merci Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacharska Re: Czy Top Shop w " złotych.." jest już otwarty? 29.10.08, 14:03 streetgallery.pl/nasza-szafa/all/TOP%20SHOP/all/1 link sie zle wkleil w poprzednim poscie. prosba o info czy czarna sukienka z drugiego rzedu jest do kupienia w zlotych tarasach. Odpowiedz Link Zgłoś